Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Poproś CatAngel. Ona to robi świetnie. Ja mam konto na fb, ale to dla mnie jakś czarna magia.cypisek pisze:W Świnoujskim schronisku jest kotka Miśka. Ma ok. 5 lat. Stan zdrowia dobry. Ma tylko jednego zęba, ale w pałaszowaniu jedzonka jej to nie przeszkadza. Miśka jest mega miziasta. Miśka jeszcze wierzy , jeszcze czeka na swojego człowieka. Jeśli nie znajdzie się chociaż dt. Miśka zostanie wypuszczona na dwór jak aura pozwoli.......Może ktoś zrobić jej fb?? podam namiary i dostarczę zdjecia. Potrzebny dt dla Miśki.
Domek jest doświadczony i bardzo wrażliwy. Mam obiecane zdjęcia i wieści. Zobaczymy. Nie będzie jedynaczką. Będzie miała kolegę. Ona się zupełnie nie nadaje na jedynaczkę. To zbyt żywy i towarzyski kot. Domek zrobił na mnie jak najlepsze wrażenie. Zojka będzie bardzo kochana. Będzie szczęśliwa.cypisek pisze:super, napisz coś więcej o domku Zojki. Czy jest jedynaczką??
Mam nadzieję ,że jakieś wieści będziemy otrzymywać co jakiś czas. Oczywiście tylko dobre. Ja idę ryczeć ze szczęścia. Jak przypomnę sobie początki..schronisko, śnieg.....wrrrr. super ,że to już nie wróci.![]()
Zojeczko trzymaj się.![]()
Niespodzianka była dla wszystkich. Nie chciałam zapeszać. Dużo kotów nie przeszkadza kochać każdego z osobna. Ja też nie wymiękłam, skoro jest w swoim domku. Ale ryczy się samo. To takie żywe srebro było. A tu taka cisza wszędzie. Sama rybki przed chwilą karmiłam. Sama robię późny obiad. Zawsze biegła do drzwi (z innymi), żeby się ze mną przywitać, a tu niosłam pusty transporter, bez niej, przez miasto.Arcana pisze:Zojka w domu??? Chyba mam tu zaleglosci. Czy to dla wszystkich niespodzianka? To niech jej sie tam wiedzie zdrowo i szczesliwie.
Nie rycz, hanelka, masz duzo kotkow. Ja mam jednego i nawet przy Rusalce nie wymieklam, ale jak patrze na foty, to acham i acham
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości