KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 23, 2011 16:07 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

poryczymy razem :x
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Nie sty 23, 2011 16:57 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

:mrgreen: super, napisz coś więcej o domku Zojki. Czy jest jedynaczką??
Mam nadzieję ,że jakieś wieści będziemy otrzymywać co jakiś czas. Oczywiście tylko dobre. Ja idę ryczeć ze szczęścia. Jak przypomnę sobie początki..schronisko, śnieg.....wrrrr. super ,że to już nie wróci. :ok:

Zojeczko trzymaj się. :ok:

W Świnoujskim schronisku jest kotka Miśka. Ma ok. 5 lat. Stan zdrowia dobry. Ma tylko jednego zęba, ale w pałaszowaniu jedzonka jej to nie przeszkadza. Miśka jest mega miziasta. Miśka jeszcze wierzy , jeszcze czeka na swojego człowieka. Jeśli nie znajdzie się chociaż dt. Miśka zostanie wypuszczona na dwór jak aura pozwoli.......Może ktoś zrobić jej fb?? podam namiary i dostarczę zdjecia. Potrzebny dt dla Miśki.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Nie sty 23, 2011 17:16 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

cypisek pisze:W Świnoujskim schronisku jest kotka Miśka. Ma ok. 5 lat. Stan zdrowia dobry. Ma tylko jednego zęba, ale w pałaszowaniu jedzonka jej to nie przeszkadza. Miśka jest mega miziasta. Miśka jeszcze wierzy , jeszcze czeka na swojego człowieka. Jeśli nie znajdzie się chociaż dt. Miśka zostanie wypuszczona na dwór jak aura pozwoli.......Może ktoś zrobić jej fb?? podam namiary i dostarczę zdjecia. Potrzebny dt dla Miśki.
Poproś CatAngel. Ona to robi świetnie. Ja mam konto na fb, ale to dla mnie jakś czarna magia.

cypisek pisze: :mrgreen: super, napisz coś więcej o domku Zojki. Czy jest jedynaczką??
Mam nadzieję ,że jakieś wieści będziemy otrzymywać co jakiś czas. Oczywiście tylko dobre. Ja idę ryczeć ze szczęścia. Jak przypomnę sobie początki..schronisko, śnieg.....wrrrr. super ,że to już nie wróci. :ok:

Zojeczko trzymaj się. :ok:
Domek jest doświadczony i bardzo wrażliwy. Mam obiecane zdjęcia i wieści. Zobaczymy. Nie będzie jedynaczką. Będzie miała kolegę. Ona się zupełnie nie nadaje na jedynaczkę. To zbyt żywy i towarzyski kot. Domek zrobił na mnie jak najlepsze wrażenie. Zojka będzie bardzo kochana. Będzie szczęśliwa.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie sty 23, 2011 17:22 Re: ^Chmurka i,,Świnoujścianki,,w DS. Miśka czeka w schronie!!!

kciuki za kocinkę w nowym domku :ok:

I za Miśkę,biedulke :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie sty 23, 2011 17:37 Re: ^Chmurka i,,Świnoujścianki,,w DS. Miśka czeka w schronie!!!

hanelka z tego co piszesz to naprawdę super domek. :) wiem,że będziesz leciutko monitorowała dom Zojki.
Ja też mam fb , ale czarna dup... jestem.
poproszę Catangel , zrobię Miśce fotki jak jutro pojadę do schronu .Ona z tym 1 zębem jest urocza i rozbrajająca. Cóż następna domowa kociczka na wolność. Kurcze, Miśka nie da sobie rady.. :x Ona bardzo lubi wylegiwać się na kocyku na kanapie. Za dobre żarełko potrafi się odwdzięczyć , uroczo mruczy.
poproszę też o banerek dla Miśki.
Obrazek

cypisek

Post » Nie sty 23, 2011 17:51 Re: ^Chmurka i,,Świnoujścianki,,w DS. Miśka czeka w schronie!!!

Czy tego schroniska (pani dyrektor) nie da się zreformować? To przecież nie do wiary, że można mieć takie podejście. To znaczy wiem że można, ale w starej głowie mi się nie mieści! :evil: :evil: :evil:
Obrazek

hanelka

Post » Nie sty 23, 2011 17:56 Re: ^Chmurka i,,Świnoujścianki,,w DS. Miśka czeka w schronie!!!

Ech, no cóż .. :evil:
to jest Miśka

Obrazek
Obrazek

cypisek

Post » Nie sty 23, 2011 18:41 Re: ^Chmurka i,,Świnoujścianki,,w DS. Miśka czeka w schronie!!!

Zojka w domu??? Chyba mam tu zaleglosci. Czy to dla wszystkich niespodzianka? To niech jej sie tam wiedzie zdrowo i szczesliwie.
Nie rycz, hanelka, masz duzo kotkow. Ja mam jednego i nawet przy Rusalce nie wymieklam, ale jak patrze na foty, to acham i acham :mrgreen:

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 8 >>

Post » Nie sty 23, 2011 18:54 Re: ^Chmurka i,,Świnoujścianki,,w DS. Miśka czeka w schronie!!!

Arcana pisze:Zojka w domu??? Chyba mam tu zaleglosci. Czy to dla wszystkich niespodzianka? To niech jej sie tam wiedzie zdrowo i szczesliwie.
Nie rycz, hanelka, masz duzo kotkow. Ja mam jednego i nawet przy Rusalce nie wymieklam, ale jak patrze na foty, to acham i acham :mrgreen:
Niespodzianka była dla wszystkich. Nie chciałam zapeszać. Dużo kotów nie przeszkadza kochać każdego z osobna. Ja też nie wymiękłam, skoro jest w swoim domku. Ale ryczy się samo. To takie żywe srebro było. A tu taka cisza wszędzie. Sama rybki przed chwilą karmiłam. Sama robię późny obiad. Zawsze biegła do drzwi (z innymi), żeby się ze mną przywitać, a tu niosłam pusty transporter, bez niej, przez miasto.
Obie jesteśmy dzielne. No, chyba?
Obrazek

hanelka

Post » Nie sty 23, 2011 19:13 Re: ^Chmurka i,,Świnoujścianki,,w DS. Miśka czeka w schronie!!!

cypisek pisze:Ech, no cóż .. :evil:
to jest Miśka

Obrazek

Poproszę większe zdjęcie :)

Pytam narazie teoretycznie czy dałoby rade przywieść ją do Krakowa.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie sty 23, 2011 19:47 Re: ^Chmurka i,,Świnoujścianki,,w DS. Miśka czeka w schronie!!!

Pewnie by dało nawet i z tym Krakowem..trzeba było by dobrze na forum poszukać. :ok:
Jutro zrobię jej nowe fotki jak pojadę do schronu.
Obrazek

cypisek

Post » Nie sty 23, 2011 20:45 Re: ^Chmurka i,,Świnoujścianki,,w DS. Miśka czeka w schronie!!!

To ja się jeszcze odezwę mam nadzieję, że przyniosę dobre wieści i dom :) a narazie trzymajcie kciuki

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie sty 23, 2011 21:09 Re: ^Chmurka i,,Świnoujścianki,,w DS. Miśka czeka w schronie!!!

Znalazłam jedno zdjęcie Misiaczka. Jutro jak obiecałam zrobię pannicy sesję.

Obrazek

to różowe to języczek Miśki. :) w końcu ma tylko jednego ziąba :wink: kiełka.

CatAngel :ok: :1luvu:
Obrazek

cypisek

Post » Pon sty 24, 2011 1:13 Re: ^Chmurka i,,Świnoujścianki,,w DS. Miśka czeka w schronie!!!

Jeziuuu, jakie śliczne! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kochanego domku potrzeba!!! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

hanelka

Post » Pon sty 24, 2011 1:23 Re: ^Chmurka i,,Świnoujścianki,,w DS. Miśka czeka w schronie!!!

Pierwsze wieści z domku Zojki: :1luvu:

Dobry wieczór, jak obiecałam, odzywamy się, by potwierdzić, że maleńka
dostała leki, jedzenie, żwirek i serdeczną opiekę :)
nie przesyłam zdjęć, bo kotka się wierci i mało co widać, ale
reportuję, że cały dom został obwąchany i poznany, łącznie ze stołem,
kropelki podane wprawną ręką Jeremiego i motor mruczeniowy wciąż
właczony, proszek w jedzeniu tez pochłonięty.
kotka jest przecudna i oczywiscie jesteśmy w niej ciężko zakochani (co
pieszczotliwie jej okazujemy)!

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

hanelka

[poprzednia][następna]