Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 4

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw maja 28, 2009 15:59

Aga czy udało wam się złapać Zuzię ?
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Czw maja 28, 2009 16:03

matulu, zuzia znowu nie złapana, mój tż truje mi zadek- że niby obiad za późno zrobiłam itp. itd. pani karmicielka tylko do nas podesłała męża. żeby zniósł 200 zł na zabieg i transporter pożyczył . nawet do nas nie zeszła, nie wspomnę, ze łapałyśmy grubo ponad 2 godz- a ja od kiedy nie mieszkam na obłużu nie mam się tam nawet gdzie wysikać czy umyć rąk. trochę mi to w mojej dość zaawansowanej ciąży przeszkadza, bo karmicielka wyszła wystrojona po 2 godz udzielać dobrych rad, a my jak te zdechłe, mokre kury stałyśmy pod blokiem- ja przebierając nogami. sorry, aga ale powiem ci, że chociaż powinna się zapytać czy ja bym nie chciała na chwilę usiąść i odpocząć czy skorzystać z WC.
transporter oddam jak soso weźmie koty od agnieszki marczak i mam to w nosie.....a jak znowu dostane telefon, ze zuzia urodziła- to chyba nie odbiorę :evil: jestem zła, bo jak tylko karmicielka wyszła- zuzia wyszła z krzaków, agnieszka mówi- niech pani z nami postoi i pomoże- o ona na to, że się spieszy.
w ogóle od kiedy ja się stamtąd wyprowadziłam, to z kocich domków śmierdzi, przy śmietniku leżą kości i jakieś zgniłe resztki kociej karmy. ktoś postawił kotom domek z gąbki- aten cały cuchnie moczem :( nikt nie wpadł na to, żeby go uprać i wstawić do drewnianej budki.
dlatego zabrałyśmy rodzeństwo suzi- bo aż żal było patrzeć- żeby kocięta tam zostały.....
agnieszka jak będziesz chętna na łapankę po raz kolejny- pojadę z tobą, ale zrobię to tylko dla kotki, nie dla karmicielki...................

SOSO JESTES BOSKA :!: :!: :!: DZIĘKUJEMY CI ZA ZABRANIE NA KILKA DNI 2 DZIKUSÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SZUKAMY DT DLA NICH OD PONIEDZIAŁKU- WTORKU!!!!!!!!!!!! AGNIESZKA MAM IM ZAŁOŻYĆ NOWY WĄTEK CZY TY TO ZROBISZ?????????????????????????????? SOSO PILNIE POPROSIMY O FOTKI- CO BY MOŻNA JE DAC SZYBKO DO OGŁOSZEŃ!!!!!!!!!!!!!!!

UWAGA, UWAGA :!:
apel do dziewczyn z gdańska :!: :!: :!: :!: :!: :!:

DZWONIŁA DO MNIE DZIEWCZYNA OPIEKUJĄCA SIE KOTAMI W POZNANIU, BYŁA W WEEKEND W GDAŃSKU. PO ZMROKU W NIEDZIELĘ SZŁA NA UL. KRÓLIKARNIA 20, TAM SA STARE KAMIENICE I PLACYK PRZY PARKINGU. SA TAM 2 ŁYSIEJĄCE, CHORE , PRAWDOPODOBNIE Z ZAAWANSOWANYM KOCIM KATAREM 2 KOTY: CZARNY I CZARNO-SZYLKRETOWY- WYGŁODNIAŁE I TOTALNIE BEZ SIŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!
KOTY MIESZKAJĄ NA PLACYKU KOŁO TEJ KAMIENICY. JEŻELI KTÓRAŚ Z WAS MOGŁA BY TAM POJECHAĆ I ZOBACZYĆ CZY TE KOTY FAKTYCZNIE NIE PRZEŻYJĄ?????????? TRZEBA BY BYŁO POPROSIĆ SCHRONISKO PROMYK O OPIEKĘ, MY NIE DAMY RADY POMÓC 2 CHORYM, DOROSŁYM KOTOM.
KOTY DAJĄ SIĘ GŁASKAĆ, ZJADAJĄ WSZYTKO CO SIE IM POD NOS PODSUNIE, ATAKUJĄ LUDZI O JEDZENIE. DZIEWCZYNA TWIERDZIŁA, ŻE NIE BĘDZIE WIELKIM PROBLEMEM JE TAM ODNALEŹĆ.

dajcie znać jeżeli ktoś może tam podjechać!!!!! poprosimy o interwencję z gdańskiego schroniska. chodzi o to żeby zbadać zgłoszenie. jeżeli żadna z was nie da rady- jutro zadzwonię do patrolu i ich poproszę o interwencję.

kolejna sprawa- gdzie diabeł nie może- marczakową pośle.....ona dziś wlazła na prywatną dziłke u mnie na osiedlu i wręczyła jakiejś babci ulotkę naszą heheh- ja się wstydziłam wyjść nawet z samochodu :oops:
po prostu dostałyśmy cynk, że tam jest kocica z małym miotem więc agnieszka postanowiła wybadać sprawę.

byłyśmy też u karmicielki z wczorajszego zgłoszenia o tej kotce co urodziła koty- one już nie żyją . trochę ją wyedukowałyśmy. tam są piękne 3 koteczki- na mój gust można by je spokojnie oddać do adopcji!!!!!!!!!!!jak się przejaśni- pójdę zrobić sesję foto :!: :lol: kociczki piękne i milaste, jedna niedługo znów urodzi. warunki mieszkaniowe kociczki mają okropne :evil:

agnieszka dziękuję ci za dzisiejszy dzień :)
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Czw maja 28, 2009 16:07

Dzidziu u mnie są dwie karmiące matki każda z 6 dzieci(trójka dokoptowana,jedno dziecko samo je i nie ciągnie cyca)Razem 14 8O
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Czw maja 28, 2009 16:26

Agnieszka Marczak pisze:Dzidziu u mnie są dwie karmiące matki każda z 6 dzieci(trójka dokoptowana,jedno dziecko samo je i nie ciągnie cyca)Razem 14 8O

no wlaśnie wiem i dlatego przydałoby sie jakieś rozwiązanie dodatkowe ale ja nie mam pomysłu :(
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Czw maja 28, 2009 17:28

Aga, Ty swoje 4 własne dodaj :) będzie 18 :)

Ja mam tylko i aż tylko 4...ale czekam na odbiór wrzeszczaków...całej 5tki... i wtedy będę miała 9... i fuuuuull...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Czw maja 28, 2009 20:03

matko dziewczyny- należy wam się w końcu urlop od kocich podopiecznych :roll:

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Post » Czw maja 28, 2009 20:06

matko dziewczyny- należy wam się w końcu urlop od kocich podopiecznych :roll:
agnieszka właśnie napisała, że wraca z "królikarni" teraz tylko czekamy na wieści o kotach. agniecha jesteś niesamowita, aż strach myśleć co by było jakby nasza droga marczakowa poszła do pracy zawodowej- koty z trójmiasta miały by przechlapane :o

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Czw maja 28, 2009 20:21

Ja mam tylko dwa tymczasy ale TŻ nie pozwolił mi więcej wziąść mówi ze chce trochę odpocząć (koty szaleją w nocy spać nie dają ) poza tym moje M jest małe Sabina wie coś o tym bo sama jeszcze niedawno w takim mieszkała....pomagam tyle na ile mogę .
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Czw maja 28, 2009 20:27

sabina skaza pisze:matko dziewczyny- należy wam się w końcu urlop od kocich podopiecznych :roll:
agnieszka właśnie napisała, że wraca z "królikarni" teraz tylko czekamy na wieści o kotach. agniecha jesteś niesamowita, aż strach myśleć co by było jakby nasza droga marczakowa poszła do pracy zawodowej- koty z trójmiasta miały by przechlapane :o

Koty z trójmiasta będą miały przechlapane jak nasza kochana Agnieszka padnie z wycięczenia.
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Czw maja 28, 2009 21:02

Byłyśmy na Krolikarni :D Złapałyśmy 2 kociaki na ul Chłodnej, to obok Królikarni, złapałyśmy kicię do sterylki piękną długowłosą szylkretke, złapałyśmy okopiaki dwa, bardzo miłe kotki.

Na Królikarni są kicie szaro rude, nie ma wyłysiałych.

Kociaki z Chłodnej są u mnie. Jeden początki kk, drugi jeszcze zdrowy, kociaki grubiutkie, strasznie brudne.

Okopiaki zdrowe, czyściutkie, milusińskie poszły do Moniki :D
Obrazek

dzidzia

Post » Czw maja 28, 2009 21:04

Toruniaków nie złapałyśmy, czasu nam nie starczyło.
Obrazek

dzidzia

Post » Czw maja 28, 2009 21:18

Kolejne ogłoszenie na trójmieście z prośbą o pomoc http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 62146.html
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Czw maja 28, 2009 21:23

Zrekrutować do pkdt ;)

Widziałam szylkretkę :) cudna i malutka ,może roczna?

seja

Post » Czw maja 28, 2009 21:29

kinga-kinia pisze:Kolejne ogłoszenie na trójmieście z prośbą o pomoc http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 62146.html

Wysłałam maila.
Jakby te kociaki były takie w miarę bez KK i robali... to tak na już /zaraz mogę wziąć...

Afirmuję jakiś nowy dom tymczasowy!
Przydałby się! Przydałby się ktoś pozytywnie zakręcony z odrobiną wolnego czasu...

seja

Post » Czw maja 28, 2009 22:06

Sabina, zdjęcia będa jutro z rana - kociaki są prześliczne, tylko mocno wystraszone.
Obrazek Obrazek

soso

Od: Śro lis 26, 2008 7:38

[poprzednia][następna]