to taki maly zarcik na dobranoc

A tak miedzy nami mowiac, cioteczki i wujaszkowie, chcialabym wreszcie kiedys przeczytac tu posta typu:
"Czesc,Czorcio! To ja, Twoj nowy domek! Pakuj walizki, kocie, bo sie przeprowadzasz do mnie!"

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kociara82 pisze:Motodrama "halo, to sem ja, wasz telefon!"![]()
![]()
![]()
to taki maly zarcik na dobranoc
A tak miedzy nami mowiac, cioteczki i wujaszkowie, chcialabym wreszcie kiedys przeczytac tu posta typu:
"Czesc,Czorcio! To ja, Twoj nowy domek! Pakuj walizki, kocie, bo sie przeprowadzasz do mnie!"Czyz to nie byloby cudowne? <marzy>
Motodrama pisze:Byle nie zaczęła się w związku z tym hazardować.
Motodrama pisze:A czy wiesz, że ja w ogóle łaciatków nie lubiłam (właściwie to chciałam mieć małego rudego kocurka, a tylko wyszło inaczej )
Petka-P1 pisze:Motodrama pisze:A czy wiesz, że ja w ogóle łaciatków nie lubiłam (właściwie to chciałam mieć małego rudego kocurka, a tylko wyszło inaczej )
![]()
ten kolejny będzie mały i rudy![]()
Justa&Zwierzaki pisze:POMOCY !!!
NA DZIAŁKACH KOŁO SZPITALA JEST KOLEJNA 5 KOCIĄT KTÓRE MUSZĄ Z TAMTĄD ZNIKNĄĆ ( JUZ WIELE KOTÓW ZOSTAŁO TAM POZBAWIONYCH ŻYCIA W BESTIALSKI SPSÓB !!!!! ) I TO NAJLEPIEJ NA WCZORAJ BO TAM ZOSTANA ZABITE . W SCHRONISKU JEST EPIDEMIA I KOCIĘTA BARDZO CHORUJA I UMIERAJĄ NA HOTELIK NAS NIE STAĆ , U MNIE PRZEPEŁNIENIE I DŁUGI NIE WIEM CO ROBIĆ , BŁAGAM MOŻE KTOŚ Z WAS MOŻE CHOCBY PO JEDNYM WZIĄŚĆ NA TYMCZAS
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 470 gości