Charakterny 3 łapek Czort juz 5 lat czeka na dom. Tychy .

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 28, 2009 22:37 Re: Ma trzy łapki, czy to źle? Istny Czorcik prosi o dom!

Motodrama "halo, to sem ja, wasz telefon!" :ryk: :ryk: :ryk:
to taki maly zarcik na dobranoc ;)

A tak miedzy nami mowiac, cioteczki i wujaszkowie, chcialabym wreszcie kiedys przeczytac tu posta typu:
"Czesc,Czorcio! To ja, Twoj nowy domek! Pakuj walizki, kocie, bo sie przeprowadzasz do mnie!" :D Czyz to nie byloby cudowne? <marzy>

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto wrz 29, 2009 6:10 Re: Ma trzy łapki, czy to źle? Istny Czorcik prosi o dom!

Też jestem i zaglądam.
To jest uroczy kocio.....dlaczego jeszcze nie w domu, nie mam pojęcia.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto wrz 29, 2009 21:03 Re: Ma trzy łapki, czy to źle? Istny Czorcik prosi o dom!

Kociara82 pisze:Motodrama "halo, to sem ja, wasz telefon!" :ryk: :ryk: :ryk:
to taki maly zarcik na dobranoc ;)

A tak miedzy nami mowiac, cioteczki i wujaszkowie, chcialabym wreszcie kiedys przeczytac tu posta typu:
"Czesc,Czorcio! To ja, Twoj nowy domek! Pakuj walizki, kocie, bo sie przeprowadzasz do mnie!" :D Czyz to nie byloby cudowne? <marzy>

Niestety na przełom w tej sprawie chyba się nie zanosi - u kotów jak zwykle, a dobrych opiekunów coraz mniej. I przepraszam Cię Czorcie za OT, ale czasem lepiej poczekać, niż trafić byle gdzie.

Motodrama

Od: Sob wrz 29, 2007 13:21

Post » Wto wrz 29, 2009 22:52 Re: Ma trzy łapki, czy to źle? Istny Czorcik prosi o dom!

Kochani wydaje mi sie że Czort czeka aż sie Banita czyli Ola sie wybuduje , ale kiedy to będzie jak jeszcze nawet nie ma ziemi na której ma stanąc jej dom :roll: A Ola go bardzo kocha choc zadko go odwiedza bo nie ma czasu ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro wrz 30, 2009 5:10 Re: Ma trzy łapki, czy to źle? Istny Czorcik prosi o dom!

Może Ola zagrała w totka i dom szybko powstanie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Czw paź 01, 2009 23:13 Re: Ma trzy łapki, czy to źle? Istny Czorcik prosi o dom!

Byle nie zaczęła się w związku z tym hazardować :mrgreen: .

Motodrama

Post » Pt paź 02, 2009 5:22 Re: Ma trzy łapki, czy to źle? Istny Czorcik prosi o dom!

Motodrama pisze:Byle nie zaczęła się w związku z tym hazardować :mrgreen: .

:ryk: :ryk: :ryk:

Petka

Post » Pt paź 02, 2009 20:15 Re: Ma trzy łapki, czy to źle? Istny Czorcik prosi o dom!

Czorciku podskakuj po domek

Petka

Post » Pt paź 02, 2009 22:25 Re: Ma trzy łapki, czy to źle? Istny Czorcik prosi o dom!

A czy wiesz, że ja w ogóle łaciatków nie lubiłam (właściwie to chciałam mieć małego rudego kocurka :ryk:, a tylko wyszło inaczej )

Motodrama

Post » Sob paź 03, 2009 5:25 Re: Ma trzy łapki, czy to źle? Istny Czorcik prosi o dom!

Motodrama pisze:A czy wiesz, że ja w ogóle łaciatków nie lubiłam (właściwie to chciałam mieć małego rudego kocurka :ryk:, a tylko wyszło inaczej )

:mrgreen:

ten kolejny będzie mały i rudy :lol: :lol:

Petka

Post » Sob paź 03, 2009 23:37 Re: Ma trzy łapki, czy to źle? Istny Czorcik prosi o dom!

Petka-P1 pisze:
Motodrama pisze:A czy wiesz, że ja w ogóle łaciatków nie lubiłam (właściwie to chciałam mieć małego rudego kocurka :ryk:, a tylko wyszło inaczej )

:mrgreen:

ten kolejny będzie mały i rudy :lol: :lol:

Na pewno nie - jeśli Kelka już nie będzie się czuła zagrożona przez konkurencję, to będę próbowała. Na pewno nie z maleństwem i nie z dużym kocurem. Ale cóś być musi.
Czorciku - buziaki.

Motodrama

Post » Nie paź 04, 2009 16:19 Re: Ma trzy łapki, czy to źle? Istny Czorcik prosi o dom!

POMOCY !!!
NA DZIAŁKACH KOŁO SZPITALA JEST KOLEJNA 5 KOCIĄT KTÓRE MUSZĄ Z TAMTĄD ZNIKNĄĆ ( JUZ WIELE KOTÓW ZOSTAŁO TAM POZBAWIONYCH ŻYCIA W BESTIALSKI SPSÓB !!!!! ) I TO NAJLEPIEJ NA WCZORAJ BO TAM ZOSTANA ZABITE . W SCHRONISKU JEST EPIDEMIA I KOCIĘTA BARDZO CHORUJA I UMIERAJĄ NA HOTELIK NAS NIE STAĆ , U MNIE PRZEPEŁNIENIE I DŁUGI NIE WIEM CO ROBIĆ , BŁAGAM MOŻE KTOŚ Z WAS MOŻE CHOCBY PO JEDNYM WZIĄŚĆ NA TYMCZAS
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto paź 06, 2009 20:21 Re: Ma trzy łapki, czy to źle? Istny Czorcik prosi o dom!

Justa&Zwierzaki pisze:POMOCY !!!
NA DZIAŁKACH KOŁO SZPITALA JEST KOLEJNA 5 KOCIĄT KTÓRE MUSZĄ Z TAMTĄD ZNIKNĄĆ ( JUZ WIELE KOTÓW ZOSTAŁO TAM POZBAWIONYCH ŻYCIA W BESTIALSKI SPSÓB !!!!! ) I TO NAJLEPIEJ NA WCZORAJ BO TAM ZOSTANA ZABITE . W SCHRONISKU JEST EPIDEMIA I KOCIĘTA BARDZO CHORUJA I UMIERAJĄ NA HOTELIK NAS NIE STAĆ , U MNIE PRZEPEŁNIENIE I DŁUGI NIE WIEM CO ROBIĆ , BŁAGAM MOŻE KTOŚ Z WAS MOŻE CHOCBY PO JEDNYM WZIĄŚĆ NA TYMCZAS

Wzięłabym, ale mam neurasteniczkę w domu - już wczoraj mnie przygruchał taki jeden czarniawy. Kurde(ę). Pomocy - kociaki giną!!!

Motodrama

Post » Pt paź 09, 2009 11:17 Re: Ma trzy łapki, czy to źle? Istny Czorcik prosi o dom!

Podrzucam Czorcika i o domek proszę.

Petka

Post » Pt paź 09, 2009 17:39 Re: Ma trzy łapki, czy to źle? Istny Czorcik prosi o dom!

Również podrzucam Czorta jednego.

Motodrama

[poprzednia][następna]