Marzenia11 pisze:sebow pisze:Marzenia11 pisze:horacy7 - naprawdę pieniądze oferowane na dt przeznaczasz tylko i wyłącznie na tymczasy i nie utrzymujesz (żwirek, jedzenie) z nich rezydentów? jestes w stanie to rozdzielić? karmisz inną karmą i w innym pomieszczeniu tymczasy i rezydentów?
a co do adopcji Brysia mam zupełnie inne informacje - była pani zainteresowana jego adopcją i mocno wyedukowana na temat felv i od Ciebie Basiu usłyszała o tym, ze Bryś nie jest do adopcji.
I znowu musisz wtrącać swoje 3 grosze... Zajmij się swoim DT, swoimi kotami, myślę, że jesteś ostatnią osoba która może rozliczac Basie. A najlepiej 3maj się swojego wątku, bo keidy tylko tutaj się pojawiasz pojawiaja sie nieporozumienia i zle emocje. A to kotom nie sluzy.
Basiu, glowa do gory, robisz naprawde duzo dobrych rzeczy i mozesz liczyc na wsparcie wielu osob![]()
musialem to napisac, bo szlag mnie trafia po prostu.
skoro po_prostu_kaska moze rozliczać joanna3113 nie dając jej pieniędzy to ja mogę zapytać o to samo horacy7 [...]
Niestety sebow taka jestem, ze potrafię mimo ludzi pomagać kotom. Dlatego tu jestem. Proponuję surowicę, ktorej oczekuje Basia a potem jak się okazuje że jest możliwośc to nikt nie może się jej odbiorem zająć itp.
I mnie też wiele razy trafiał szlag a tylko teraz się odezwałam.
[...] Podpisuję się pod rada sebow. Idź sobie z miejsca gdzie ani nikt cię nie zapraszał.
Poprawiłam cytat i usunęłam uwagi personalne
alix76