OTW4-Żuczku,Żuczku ...:( Nowe foty od 96

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob wrz 17, 2011 20:25 Re: OTW4- Zostałam zaatakowana... ;-)Jakiś DT dla oprawcy?!

Oj lubią nas Ci weci mocno,moi też mają mnie często u siebie . :mrgreen:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob wrz 17, 2011 20:26 Re: OTW4- Zostałam zaatakowana... ;-)Jakiś DT dla oprawcy?!

kk
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob wrz 17, 2011 20:41 Re: OTW4- Zostałam zaatakowana... ;-)Jakiś DT dla oprawcy?!

ASK@ pisze:kk

Niebezpieczne u takiego maluszka. :( Mam nadzieję,że z tego wyjdzie . :ok: :ok: :ok:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob wrz 17, 2011 21:21 Re: OTW4- Zostałam zaatakowana... ;-)Jakiś DT dla oprawcy?!

Asiu, widzę, że my sobie dobieramy tych kotów jak na wyścigi. :roll:
Może by tak dla odmiany zrobić wyścigi w adopcjach... :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie wrz 18, 2011 6:02 Re: OTW4- Zostałam zaatakowana... ;-)Jakiś DT dla oprawcy?!

Agneska pisze:Asiu, widzę, że my sobie dobieramy tych kotów jak na wyścigi. :roll:
Może by tak dla odmiany zrobić wyścigi w adopcjach... :ok:

jak na razie najlepiej dobieranie nam wychodzi :mrgreen:

Rafik zakatarzony i zakichany.Oczki łzawią.ale stawił się na jedzenie ,pochłonął sporą część i ma jeszcze ochotę do zabawy.
Martwię się o laki by nie załapała. I o Lilę. Ale to juz rozlane mleko jest.Co przyniesie los to będzie.
Zastanawiam sie tylko czy je szczepić?!

Budowlańce szaleją,szaleją i mordki drą.Apetyt, humor jest ok.Kuweta jeszcze bele-jaka ale to do dopracowania. Mam wrażenie,ze przejadają sie i to również ma wpływ na stan wydalania.Odkryły sznureczki od rolet :evil:

Igunia śpi ze mną wtula sie i jest coraz bardziej rozkoszna.Mruczy i mruczy.Oczki lepiej.Ranka ładnie sie goi.

Ignaś daje się łaskawie głaskać i nawet z obrzydzeniem oczami nie przewraca. Ogon nosi normalnie i chodzi normalnie.

Nastka zakichana lekko.Ale u niej to stan stały.Wieczny użytkownik kołdry i wyrka. Oj, lubi ona ciepełko.

kajak nie wychodzi zza wersalki.Ale to chyba nie do końca wina Wojtka.jak chce to stawia sie w kuchni na garach i potrafi popędzić oprawców. Ona jest nieszczęśliwa w tłumie.

Nowy oprawca ma na imię Felek i nie wychodzi z łózka.Jest mruczącym burasem z rudymi refleksami.Czyściutki i błyszczący. Ogłoszeń brak.Kuweta jak na razie ok. Zobaczymy co dzisiejszy dzień przyniesie.

Złapałam na sterylke dymną kocię.Jutro jedzie do Koterii. To spora kotka.Śliczna i mrucząca.Z potencjałem na domową przylepę.Ale będzie musiała wrócić pod "swój" balkon.Znów jej ktoś miseczki wyciepał.

A teraz na koniec o kciuki poproszę.Maksio pojechał do domku. Wyczekali się Duzi na niego. Zostali sami na polu boju o kota,przetrzymując wszelkie przeciwności.Zostawił nas chłopczyk w nieutulonej tęsknocie. Ryczałam jak głupia.Coraz ciężej mi koty oddawać. Coraz ciężej.

Bądź szczęśliwy dzieciaku :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Nie wrz 18, 2011 6:16 Re: OTW4- Maksik w DS:-)Znów ryczę,umieram z niepokoju:-(

Asiu Maksik to który chlopiec był bo się zgubiłam. Gratulujemy adopcji i szczęścia chłopcu życzymy. :kotek: Z tym rykiem to wszystkie mamy jednakowo ja też ryczę za każdym razem prawie po adopcji.Dziwne jesteśmy :dance: :dance: :dance:

horacy 7

Post » Nie wrz 18, 2011 6:21 Re: OTW4- Maksik w DS:-)Znów ryczę,umieram z niepokoju:-(

No coś TY!!! :roll:
Zgubiłaś się w kociostanie :? Koniec świata 8O
Maksik to marmurek.Złapany na parkingu na "zamówienie".
Obrazek
Obrazek

ASK@

Post » Nie wrz 18, 2011 6:44 Re: OTW4- Maksik w DS:-)Znów ryczę,umieram z niepokoju:-(

ładny chłopak Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Nie wrz 18, 2011 10:32 Re: OTW4- Maksik w DS:-)Znów ryczę,umieram z niepokoju:-(

wstawiam zdjęcia zrobione i przysłane przez ASK@ :mrgreen:
Laki
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Patmol

Post » Nie wrz 18, 2011 10:38 Re: OTW4- Maksik w DS:-)Znów ryczę,umieram z niepokoju:-(

Rafik
Obrazek

Obrazek

Patmol

Post » Nie wrz 18, 2011 10:42 Re: OTW4- Maksik w DS:-)Znów ryczę,umieram z niepokoju:-(

Maksik
Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek

Patmol

Post » Nie wrz 18, 2011 18:00 Re: OTW4- Maksik w DS:-)Znów ryczę,umieram z niepokoju:-(

Rafik ma zmiany w płucach.Poszło błyskawicznie. Jednak jest wesoły, żwawy i ma apetyt. Martwię się o niego.Zmienił mu doktorek kropeli do oczu. Zastrzyki wczorajsze tj linko zostały utrzymane.
Mały Samik Profesorek czuje się ok. Jeszcze jutro ostatni zastrzyk i koniec. Rodzeństwo jak na razie (puk,puk) nie wykazuje oznak chorobowych.I niech tak zostanie. Dostałam opitol,ze przekarmiam dzieci. Zresztą jak zwykle :mrgreen:
Felek bury ma ok 7 m-cy. Jojczył i zawodził cała drogę. jest zdrowym i pięknym burasem. Mocno warczącym na cały zły świat.
Nakazano nam sie wstrzymać ze szczepieniami.I tak zrobimy.

Dziękujemy cioci Magdzie T. Za saszeteczki i tacki oraz chrupki. Reniferek wujaszek nas odwiedził i przeliczył kociniec. Samik go ofukał ku naszej radości. Świadczy to o tym,że nas poznają już.
Proszę trzymajcie kciuki mocne za gromadkę. By nic nie wykluło się więcej.
Obrazek

ASK@

Post » Nie wrz 18, 2011 19:36 Re: OTW4- Maksik w DS:-)Znów ryczę,umieram z niepokoju:-(

Śliczne te kociaste bardzo są.I gościa miłego mieliście :P

horacy 7

Post » Nie wrz 18, 2011 20:54 Re: OTW4- Maksik w DS:-)Znów ryczę,umieram z niepokoju:-(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Za zdrówko kocińca i DS Maksika - oby Duzi kochali go mocno, mocno i z wzajemnością :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

Post » Pon wrz 19, 2011 5:09 Re: OTW4- Maksik w DS:-)Znów ryczę,umieram z niepokoju:-(

Rafik gorzej się czuje.To widać.Dziś chyba dopadła go 'właściwa" choroba.TZ wróci c pracy to mu zmierzymy gorączkę.
Wracając od posesjowych znalazłam przy figurce Matki Boskiej czarnego, dorosłego kota w obróżce.Już nie żył. Zostawiłam go tam.To najlepsze miejsce na spoczynek. Może kochający właściciel znajdzie go i godnie pochowa. Ja nawet nie miałbym jak.

Kocie, biedny kocie.Mam nadzieję,że nie cierpiałeś.
[*]

Od wielu dni słyszę darcie się kotów marcujących w we wrześniu.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]