Daf

Mela

Willy

Choco

Mrusia

Bezik

Pan Kotek

Balbinka

Simply Red -

Róża Luxemburg

Dzialkowe rodzeństwo Frycek i Frida

W kocim niebie Pucio Paluszek

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
magdaradek pisze:na pierwszym planie jest Tristan?
Piękny kot![]()
annskr pisze:XAgax, widziałam to.
Dziwi mnie - bo niedawno z obu podanych tu adresów mailowych mialam pytanie o koty do adopcji.
W każdym razie ktoś od nas już od wczoraj tam pertraktuje, zobaczymy czy nasze warunki zostaną zaakceptowane - bo czatowanie przez nas na te koty nie wchodzi w rachubę, nie mamy kim - brak czasu.
annskr pisze:Z najświeższego biuletynu![]()
Kotki są trzy
ta z maluszkami z ogłoszenia
druga z czterodniowymi maluszkami
trzecia starsza, podobno nie rodzi.
Nasze warunki jak zwykle - sterylizacja i kastracja wszystkiego, co w zasięgo ręki / łapki, potem każdego nowego zanim się rozmnoży, z daleko idącą nasza pomocą. Pojawienie się kolejnych kociąt traktujemy jako "zerwanie umowy" i niestety koniec współpracy..
Edit - odmowa kastracji kocurów też uniemożliwia współracę z nami.
Poglądy mamy podobne, mocno doradzę uśpienie kociąt, natomiast jeśli opiekunowie nie zobią tego, sama ich do uśpienia nie zaniosę. Nie potrafię.XAgaX pisze:ja bym te czterodniowe uśpiła, zresztą chyba mamy podobne poglądy w tej kwestii - jeśli coś pomyliłam, przepraszam.
Nie ciesz się, nie wiadomo, ile jest np kocurów i podrostków. I dożywiających się tam kotów z sąsiednich podwórek - tych tzw "nie naszych"XAgaX pisze:Już się bałam, że tych kotów jest co najmniej 20 sądząc po tekście ogłoszenia...
annskr pisze:Poglądy mamy podobne, mocno doradzę uśpienie kociąt, natomiast jeśli opiekunowie nie zobią tego, sama ich do uśpienia nie zaniosę. Nie potrafię.XAgaX pisze:ja bym te czterodniowe uśpiła, zresztą chyba mamy podobne poglądy w tej kwestii - jeśli coś pomyliłam, przepraszam.
Nie ciesz się, nie wiadomo, ile jest np kocurów i podrostków. I dożywiających się tam kotów z sąsiednich podwórek - tych tzw "nie naszych"XAgaX pisze:Już się bałam, że tych kotów jest co najmniej 20 sądząc po tekście ogłoszenia...
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@ i 12 gości