Ja zawsze wszystko wącham po tym jak lewe ciastka przytargał z cukierni.
Kiedyś surówkę kupiłam której zjeść się nie dało.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Myszorek pisze:Biedna kicia, a jest jakas szansa, że ona po operacji będzie w miarę normalnie funkcjonować?
ASK@ pisze:Ringuś też nad ranem przyszedł. On (jak pozostali bracia gabrysiowi) uwielbia lizać nasze twarze i ręce. A mnie to okrutnie denerwuje.
meg11 pisze:ASK@ pisze:Ringuś też nad ranem przyszedł. On (jak pozostali bracia gabrysiowi) uwielbia lizać nasze twarze i ręce. A mnie to okrutnie denerwuje.
Wiesz co oznacza lizanie przez kota?
MonikaMroz pisze:Dziewczyny w związku z tym ze wczoraj nagle i niespodziewanie odeszła moja koteńka mam do odsprzedania Lypex na trzustkę, 45 kapsułek mi zostało. Data ważnosci 12/2022
I jeszcze karme RC Gastro Intensial Moderate Calorie 2 kilo. Wczoraj kurier przywiozł ale juz też nie zdazyła zjeśc![]()
Jakby ktoś był zainteresowany piszcie priv. Albo może znacie kogoś kto potrzebuje.
meg11 pisze:MonikaMroz pisze:Dziewczyny w związku z tym ze wczoraj nagle i niespodziewanie odeszła moja koteńka mam do odsprzedania Lypex na trzustkę, 45 kapsułek mi zostało. Data ważnosci 12/2022
I jeszcze karme RC Gastro Intensial Moderate Calorie 2 kilo. Wczoraj kurier przywiozł ale juz też nie zdazyła zjeśc![]()
Jakby ktoś był zainteresowany piszcie priv. Albo może znacie kogoś kto potrzebuje.
Napisałam Ci pw.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości