Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon kwi 04, 2011 20:38 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Hej!

Dopiero co umieściłem ogłoszenie Brysia na Gumtree, o tutaj:
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z272486934

i od razu dostałem maila:

Od: patka24praga@o2.pl
witam czy adpocja bryśka jest nadal aktualna?mieszkam w warszawie w kawalerce i mam dziecko 6letnie.

8O

Odpisałem że oczywiście to jest aktualne i poprosiłem o telefon lub przynajmniej e-mail do kontaktów które są na Allegro Brysia. Czy ta osoba odezwała się?

Ciekaw jestem czy to jest jakiś sensowny dom...

Adam
aburacze

Post » Pon kwi 04, 2011 20:40 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Bryś, mój idol, może iść tylko do najsensowiejszego domu na świecie. :lol:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon kwi 04, 2011 20:42 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

meksykanka pisze:Bryś, mój idol, może iść tylko do najsensowiejszego domu na świecie. :lol:

No to się rozumie samo przez się 8)

Adam
aburacze

Post » Pon kwi 04, 2011 20:53 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Nikt nie dzwonił w sprawie Brysia i Makarego też nie.Jedyny telefon jaki był to w sprawie syjama z Krakowa ,ale też chyba nic z tego nie będzie pani ma się jeszcze ew.odezwać.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon kwi 04, 2011 21:12 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Przesłałam info o Brysiu wraz z adresem aukcji Allegro do moich znajomych z Kwidzyna - to tacy serdeczni ludzie - ich synek zakochał się w kotach - jakoś tak z TŻ-em zrobiliśmy komisję skrutacyjną i wytypowaliśmy ich na kadydatów na kandydatów na domek dla Brysia. (Wczoraj z nimi rozmawialiśmy)
Nigdy nie wiadomo.
A starać się trzeba. :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon kwi 04, 2011 21:23 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

aburacze pisze:Hej!

Dopiero co umieściłem ogłoszenie Brysia na Gumtree, o tutaj:
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z272486934

i od razu dostałem maila:

Od: patka24praga@o2.pl
witam czy adpocja bryśka jest nadal aktualna?mieszkam w warszawie w kawalerce i mam dziecko 6letnie.

8O

Odpisałem że oczywiście to jest aktualne i poprosiłem o telefon lub przynajmniej e-mail do kontaktów które są na Allegro Brysia. Czy ta osoba odezwała się?

Ciekaw jestem czy to jest jakiś sensowny dom...

Adam

Ciekawe czy pani przeczytała dokładnie całe ogł, bo czasami czytają tylko pół, a potem pytania z kosmosy i zdziwienie, że to że tamto :roll: :roll:

No oby domek się pojawił :ok:

A dziewczyny pamiętacie, że jeszcze wam ogłoszenia zostały :)

meksykanka pisze:Przesłałam info o Brysiu wraz z adresem aukcji Allegro do moich znajomych z Kwidzyna - to tacy serdeczni ludzie - ich synek zakochał się w kotach - jakoś tak z TŻ-em zrobiliśmy komisję skrutacyjną i wytypowaliśmy ich na kadydatów na kandydatów na domek dla Brysia. (Wczoraj z nimi rozmawialiśmy)
Nigdy nie wiadomo.
A starać się trzeba. :ok:

meksykanka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

horacy 7 do DT odnośnie Długowłosego możesz puscić tylko sms-a Zuza oddzwoni do Ciebie :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon kwi 04, 2011 21:40 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

CatAngel pisze:Ciekawe czy pani przeczytała dokładnie całe ogł, bo czasami czytają tylko pół, a potem pytania z kosmosy i zdziwienie, że to że tamto :roll: :roll:

No właśnie, też mi przyszło do głowy że ktoś nie doczytał. Poprosiłem w każdym razie o potwierdzenie mailem i jeszcze raz napisałem że kot w Szczytnie a nie w Warszawie i że jest nosicielem FeLV, ale nie dostałem odpowiedzi. Jak nie zadzwoni/napisze do horacy 7, to znaczy że pani się po cichu rozmyśliła.

CatAngel pisze:No oby domek się pojawił :ok:

Na pewno się pojawi, przy takim zaangażowaniu wszystkich tutaj to jest nieuniknione :ok: :ok: :ok:

Pozdrawiam!

Adam
aburacze

Post » Pon kwi 04, 2011 21:45 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Jestem już i ja :lol: Rany julek jakie wieści :ok: Kamień z serca, że jest chociaż DT dla Brynia, i że Makary się trzyma :)

Ogarnę się ze swoją robotą i wstawię zdjęcia, które mam na mailu od horacy 7.

Jakby jeszcze DS dla Brynia od razu się znalazł :1luvu: Adam, coś widzę, że masz dobrą rękę do ogłoszeń skoro tak szybko jest jakiś odzew :lol:
po_prostu_kaska

Post » Pon kwi 04, 2011 21:54 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

No ja tak sobie myślę, że tu dwie rzeczy się zbiegły.
I Adam jest gość... i Brysiek też jest gość - to nie może być źle :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon kwi 04, 2011 21:57 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

po_prostu_kaska pisze:Jakby jeszcze DS dla Brynia od razu się znalazł :1luvu: Adam, coś widzę, że masz dobrą rękę do ogłoszeń skoro tak szybko jest jakiś odzew :lol:

No przecież w końcu są "magiczne" nie bez powodu 8)

Na Allegro Brysia odwiedziło już 56 osób :ok: :ok: :ok:

BTW, gdzieś jest spisane gdzie ma ogłoszenia? Bo trochę bym w międzyczasie porobił, tylko nie chcę dublować...

Adam
aburacze

Post » Pon kwi 04, 2011 22:03 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Tamdam tamdam, uwaga ....

Brynio w całej okazałości

Obrazek Obrazek Obrazek

Tylko kochać :1luvu:

Adam, Brynio miał pakiet ogłoszeń robionych przez CatAngel, ale jakbyś miał chwilę... :oops: duble nie zaszkodzą ;) Zawsze to szerszy PR ;)
po_prostu_kaska

Post » Pon kwi 04, 2011 22:04 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

I jeszcze ktoś ;)

Makary długowłosy w całej okazałości :lol:

Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Pon kwi 04, 2011 22:36 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

O rany!!! Cudo!! Ale to nie jest ten nr 1 z pierwszego postu? :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon kwi 04, 2011 23:00 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Zmieniałam numerację żeby było czytelniej i usuwałam duble więc trochę się tam zmieniło.

Ale powyższe zdjęcia to nr 19 Brynio z pierwszego postu
i nr 20 Makary długowłosy z pierwszego postu :)
po_prostu_kaska

Post » Pon kwi 04, 2011 23:13 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Musicie byc dla mnie trochę tolerancyjne zanim się połapie w całej sytuacji... :oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]