KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 18, 2011 17:44 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

będzie dobrze? Jak nie jak tak :ryk: :ryk: :ryk: :ok: :kotek: :piwa:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Wto sty 18, 2011 19:41 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

Witam ponownie,Założyłam nowy wątek,ale był to zupełny przypadek,ponieważ moja wiedza o internecie jest jeszcze w powijakach.Ale chciałam mówić o sprawach bardziej istotnych,mianowicie o moim nowym członku rodziny,mianowicie o Chmurce.Moja ślicznotka dostała dzisiaj ode mnie na deser dwa plasterki bardzo dobrej wędlinki.Kiedy już ten rarytas spożyła,wychynęła zza lodówki,spojrzała na mnie oczekującym wzrokiem,w którym wyrażnie zobaczyłam pytanie:"bardzo mi smakowało,dlaczego nie dajesz mi więcej".Serce mi krwawi,ale nie będę ją karmiła czymś,co nas -ludzi truje.
Widzę jednakże,iż częściowo wkradłam się w jej łaski,z czego jestem niezmiernie zadowolona.O ile na mnie patrzy już nieco łaskawszym wzrokiem,o tyle fuka i warczy na moje koty/Pusię,Rudzika i Nazara/.Namówcie Hanelkę,aby pomogła mi w zrobieniu fotek,bo sama jeszcze nie umiem.Tymczasem serdecznie pozdrawiam i czekam na parę słów od Was. :roll:
Obrazek

Juliśka

Od: Sob sty 15, 2011 20:45

Post » Wto sty 18, 2011 19:47 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

poproszę tytulik wąteczku :wink:

Prawda, że pięknota

ula-misia

Post » Wto sty 18, 2011 19:54 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

hanelki nie trzeba namawiać. Jeszcze za wcześnie, żeby Chmurkę focić. Nie trzeba jej stresować. A zdjęcia reszty towarzystwa zrobimy. Wkrótce. :mrgreen:

A to link do nowego wątku Julity
Zapraszamy! Ula-misia już go odwiedziła :D
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto sty 18, 2011 20:25 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

To i ja pędzę!!!! Chmurka i Juliśka :1luvu:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Czw sty 20, 2011 14:19 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

Byłam wczoraj z Zojeczką u wetki, bo coś oczka zrobiły jej się cieknące. Bałam się, że to może początek kk. Na szczęście to „tylko” zapalenie spojówek. Dwa rodzaje kropelek trzy razy dziennie i będzie dobrze. Chociaż coś tam się tli w tym kochanym ciałku, bo węzły chłonne trochę powiększone i pokichuje sobie dziewusia czasem. Na razie betaglukan jest grany. To jest tak łatwo obsługiwalny dzieciak, że aż się serce topi. Kropelki? Proszę bardzo! Tabletki? Nie ma sprawy! Najwyżej delikatny protest nieopazurzoną łapką. Żadnych fochów, żadnych dąsów, chowania urazy. Od razu jest mruk i przytulaństwo.

Wczoraj ją wetka próbowała osłuchać. No, nie mrucz – mówi – nic nie słyszę, no!
Proszę jej nie dotykać, ona tak do pani mruczy.
Zabrałam ręce, a Zojka gapi się na mnie i dalej mruczy...

Zawsze jest w pierwszym szeregu wieczornych witaczy. Mruczy chyba najgłośniej, łasi się przytula, ociera o nogi i gada. Cudo kocica! Cudo!
Obrazek

hanelka

Post » Czw sty 20, 2011 23:23 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

Kochana Zojeczka kot aniołek. :1luvu: maleńka trzymaj się dzielnie.
Obrazek

cypisek

Post » Pt sty 21, 2011 12:07 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

dezorientacja?- albo tu albo tam- nie nadążam :ryk: :ryk: :ryk:

Prawda, że pięknota

ula-misia

Post » Pt sty 21, 2011 12:50 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

Tu jest wątek wszystkich kotów ze świnoujskiego schroniska. Julita chciała dodać własny post i stworzył jej się własny wątek. Niejeden. :wink:
Obrazek

hanelka

Post » Pt sty 21, 2011 20:41 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

to jesteśmy w domu :ryk: :ok:

Prawda, że pięknota

ula-misia

Post » Sob sty 22, 2011 14:55 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

Zojka :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Oczka pięknie się leczą, ale kropelek nie lubimy. Szczypią... :cry:
Obrazek

hanelka

Post » Sob sty 22, 2011 16:44 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

Oj Hanelka,Hanelka jesteś egoistką,ja też chcę pokazać całemu światu swoich podopiecznych-Pusię,Rudzika i Nazarka,bo na Chmureczkę jeszcze za wcześnie.Moja Pusia sterczy właśnie pod drzwiami i wrzeszczy:wpuść mnie,do cholery,bo wywalę drzwi i będziesz miała problem".Jestem jednak nieczuła na jej prośby.Gdybym ją wpuściła to nie mogła bym już pisać,ponieważ moje pręgowane szczęście uwielbia łazić po klawiaturze.Rudzik jest wielkim,rudym kocurkiem,leniwym jak nie powiem,co.Może się walić,palić,a Rudzio tylko leniwie podniesie łepek,westchnie,że nie dają mu spać i chrapie dalej.Nazarek to jest żywe srebro i jeśli nie zapanuje nad swoją energią to Chmureczka dostanie zawału,zresztą nie tylko ona.Jest nadzwyczaj żywym kotkiem i nigdy nie wiadomo gdzie się aktualnie znajduje,gdy nagle wyskakuje,jak z procy.W takich przypadkach Pusia na niego fuka,od Rudzia dostaje potężnego kopa,a Chmurka oczywiście daje dyla.Jemu to jednak nie przeszkadza i rozrabia dalej.Je za dziesięciu,nie wiem gdzie mu się to mieści,że nie wspomnę o tym,że je prawie wszystko.No,to opowiedziałam troszkę o moich pupilach.Jak się coś ciekawego wydarzy,to Wam opowiem. :kotek: :cat3: :catmilk:
Obrazek

Juliśka

Post » Sob sty 22, 2011 17:31 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

no to czekamy :ok: i pozdrawiamy :P :piwa:

Prawda, że pięknota

ula-misia

Post » Sob sty 22, 2011 18:03 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

Ja miałam to szczęście,że widziałam podopiecznych Juliśki. /mam fotki/ślicznoty.

hanelka...tu chyba lekka prośba do ciebie...foto pstryk pstryk. :mrgreen:

Zojka boska jest, jaka wyluzowana. :ok:

Teraz czekamy na wiadomości od Karolinki. Wiem po cichaczu ,że nie długo zobaczymy sesję zdjęciową Rusałki. :mrgreen:
Obrazek

cypisek

Post » Sob sty 22, 2011 18:40 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

Tak,Cypisku,to była aluzja do mojej Przyjaciółki,Hanelki.Ona jednak wie,co robi.Chodzi Jej o to,abym bardziej sprawnie obsługiwała komputer,a na fotki przyjdzie czas.Ja jestem cholernie niecierpliwa i chciała bym już wszystko umieć,a tu się nie da,bo za dużo lat,a za mały móżdżek aby to wszystko w tak krótkim czasie pojąć. :pisanie:
Obrazek

Juliśka

[poprzednia][następna]