ManiekFIV+ nadal szuka domu,Rysiu po PP-super DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 01, 2010 13:59 Re: FIV-kowy Maniek... Chcę być dla kogoś najważniejszy!

ale nie bedzie mial bezposredniej stycznosci z innymi kotami, wiec nie zaraza sie od niego. Poza tym ja nie zamierzalabym go oddac na wystawie...Chce, zeby ludzie go zauwazyli, dostrzegli, poznali nieco blizej, zeby sie zainteresowali nim, a potem, zeby przespali sie z mysla o jego adopcji. Tez sie obawiam, ze znow nie uzyskam "pozwolenia" od organizatorek, ale jak sie nie da tak, to sprobuje inaczej...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon lis 01, 2010 14:01 Re: FIV-kowy Maniek... Chcę być dla kogoś najważniejszy!

Kociara82 pisze:ale nie bedzie mial bezposredniej stycznosci z innymi kotami, wiec nie zaraza sie od niego. Poza tym ja nie zamierzalabym go oddac na wystawie...Chce, zeby ludzie go zauwazyli, dostrzegli, poznali nieco blizej, zeby sie zainteresowali nim, a potem, zeby przespali sie z mysla o jego adopcji. Tez sie obawiam, ze znow nie uzyskam "pozwolenia" od organizatorek, ale jak sie nie da tak, to sprobuje inaczej...

Kociara i o to chodzi :ok: , Ty go znasz i wiesz o nim wiele i wiem ze pod Twoja opieka na wystawie nic mu by sie nie stało złego , ale tez się obawiam czy uzyskamy zgodę na wystawienie Manka :?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon lis 01, 2010 14:57 Re: FIV-kowy Maniek... Chcę być dla kogoś najważniejszy!

:ok: potrzymamy za zgodę na wystawienie Mańka
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Pon lis 01, 2010 15:38 Re: FIV-kowy Maniek... Chcę być dla kogoś najważniejszy!

jak bedzie trzeba to sie zapytam kierowniczki reala :)

Kociara82

Post » Pon lis 01, 2010 23:44 Re: FIV-kowy Maniek... Chcę być dla kogoś najważniejszy!

Czy Maniuś znajdzie dom :?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lis 02, 2010 1:29 Re: FIV-kowy Maniek... Chcę być dla kogoś najważniejszy!

Maniek potrzebuje pilnie ogloszen! Wrecz na cito dom musi znalezc, bo goni inne koty, dochodzi do lapoczynow, podgryzania, nawet pedofil jeden do Ryska sie dobieral na moich oczach 8O :ryk: A tak powazniej mowiac, wszystkimi tymi drogami przenosi sie FIP, istnieje niebezpieczenstwo, ze zarazi inne koty! Jesli ktos jest w stanie niech zrobi ogloszenia! Ja chocbym chciala nie mam mozliwosci, bo komp mi sie wiesza, wywala mnie coraz czesciej z neta, czeka mnnie formatowanie, ale nie ma kto mi w tym pomoc, a sama nie potrafie... :oops:
Pod koniec miesiaca bede mogla sfinansowac jakies platne ogloszenie jak bedzie trzeba, ale poki co niech ma chociaz bezplatne. Mial kiedys na poczatku dosc troche ogloszen, teraz wiem, ze ma allegro, ale czy jeszcze cos? Pomozcie! :roll:

Kociara82

Post » Wto lis 02, 2010 8:11 Re: FIV-kowy Maniek... Chcę być dla kogoś najważniejszy!

Trzymamy za Maniusia! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto lis 02, 2010 9:18 Re: FIV-kowy Maniek... Chcę być dla kogoś najważniejszy!

Błagam o ogłoszenia ... ja nie potrafię :oops: a Maniuś musi znaleźć dom :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lis 02, 2010 9:21 Re: FIV-kowy Maniek... Chcę być dla kogoś najważniejszy!

Kociara82 pisze:(...)Pod koniec miesiaca bede mogla sfinansowac jakies platne ogloszenie jak bedzie trzeba, ale poki co niech ma chociaz bezplatne. Mial kiedys na poczatku dosc troche ogloszen, teraz wiem, ze ma allegro, ale czy jeszcze cos? Pomozcie! :roll:

8O A to bezplatne sa jakies gorsze?
Patrz,a mnie sie wydawalo, ze jest dokladnie na odwrot.
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto lis 02, 2010 9:31 Re: FIV-kowy Maniek... Chcę być dla kogoś najważniejszy!

Ja postaram się zrobić coś pod koniec tygodnia, albo napiszę do CatAngel, żeby porobiła. $$$ już na koncie, także parę złociszy mogę wysupłać.

Justa te co są dla czarnuszków są ok?
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Wto lis 02, 2010 9:53 Re: FIV-kowy Maniek... Chcę być dla kogoś najważniejszy!

Caragh będziesz mu mogła zrobić ogłoszenia ? Płatne sa alternatywa w przypadku gdy nikt nie zrobi ogłoszeń darmowych , ale mam nadzieje że nie będzie trzeba tak robić :x . A Maniek musi znaleźć dom , a teraz ma małe na to szanse .... nie wszyscy szukający kota odwiedzają allegro i FB , gdy jest kilkadziesiąt innych portali ogłoszeniowych :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lis 02, 2010 9:56 Re: FIV-kowy Maniek... Chcę być dla kogoś najważniejszy!

-kropeczka- pisze:Ja postaram się zrobić coś pod koniec tygodnia, albo napiszę do CatAngel, żeby porobiła. $$$ już na koncie, także parę złociszy mogę wysupłać.

Justa te co są dla czarnuszków są ok?

Kropeczko jesteś wielka :1luvu:
Tak , ogłoszenia czarnuszków OK , choć dopiero 2 maluszki poszły do DS , nie wiem czy nie będzie trzeba ich odnowić , bo pewnie już jest wiele innych nowych ogłoszeń ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lis 02, 2010 12:58 Re: FIV-kowy Maniek... Chcę być dla kogoś najważniejszy!

Manius prosi ciocie o ogloszenia :ok:

Kociara82

Post » Wto lis 02, 2010 15:58 Re: FIV-kowy Maniek prosi o ogłoszenia i domek na CITO!!!

Robia sie, robia. Na razie jest 30 8)
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto lis 02, 2010 20:51 Re: FIV-kowy Maniek prosi o ogłoszenia i domek na CITO!!!

Skonczylam. Maniek ma 75 ogloszen 8) I to zupelnie za darmo 8)
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

[poprzednia][następna]