Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kociara82 pisze:NIE NIE NIE!!! Jesli uwazasz, ze na zdjeciu jest piekna, to sie grubo mylisz!![]()
Jest cudna, ale zdjecia to nic w porownaniu z rzeczywistoscia. Zadne zdjecie dotad nie oddalo tak naprawde jej urody w 100%. Zadne zdjecie nie oddalo chocby jej granatowego odcienia czerni furerka, tego polysku siersci...
Oczka ma cudne, ze jak czlowiek w nie spojrzy to sie zakocha od pierwszego wejrzenia, a ten glosik, kiedy slodko i niesmialo miauczy proszac o mizianki...![]()
chocbys twierdzila, ze Kika jest piekna, boska itp... to wszystko za malo powiedziane, i chyba nie ma zadnego okreslenia ktore by idealnie oddawalo jej piekno i charakterA ta niesmialosc moim zdaniem jest niezwykle rozbrajajaca, to wcale nie musi byc traktowane jako wada, jako przeszkoda w adopcji, ja bym z tego zrobila jej zalete, to ja wyroznia sposrod wielu podobnych charakterami kotow i przez to jest wyjatkowa, jedyna w swoim rodzaju! Drugiej takiej jak Kika nie ma nigdzie!
Mysle, ze ona moze ta niesmialoscia kogos rozbroic calkowicie, zauroczyc i to wlasnie moze byc jej najwiekszym atutem. Mysle, ze moze wlasnie ta niesmialosc kogos urzec tak bardzo, ze zdecyduje sie ten ktos dac kici szanse i dom.
Nie wszyscy musza kochac sie bez pamieci w odwaznych, namolnych miziakach, ktore moglyby non stop czlowiekowi siedziec na kolanach i miziac sie bez konca. Takich kotow jest wiele, a takich jak Kika...? Ja nie znam... Bo to niepowtarzalna koteczka jest![]()
Justa&Zwierzaki pisze:... i zakochana w Larysce, suni dość dużej która tez jest u mnie na dt .
aleusha pisze:Jest taka śliczna, że na pewno ktoś ją zauważy.
Kociara82 pisze:domek chyba bardziej niesmialy jest niz ta koteczka
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 14 gości