Gimpus, jeśli dorzucisz się do transportu, to przywieziemy Ci koty. W normalnej sytuacji nie jechałbym 280 km w jedną stronę (i to w listopadzie), ale Ty czekasz tak długo na koty, a one na dom...
Całkowity koszt transportu to 120-130 zł (gaz). Jeśli możesz pokryć jakąś część tej kwoty, to skontaktuj się z Fioną i obgadajcie szczegóły.
Kochani nie wiem jak zacząć Kołtunek nazwany przez nas Zuko, o godzinie 19 przegrał walkę o swoje życie w klinice u Dr. Kwiecińskiego nie wiadomo co się stało najprawdopodobniej jakiś wirus... zabrał nam maleństwo w ciągu jednego dnia:( wczoraj wieczorem maluszek cały czas spał, rano nie zjadł swojej porcji royala, o 14 już czuł się źle... bardzo źle... jak narzeczony wrócił z pracy Zuko był słaby wymiotował żółcią, która miała bardzo nieprzyjemny zapach od razu wsiadł w samochód i przyjechał do Kielc. Weterynarzowi nie udało się znaleźć żyły więc nie było jak podać kroplówki:( położyliśmy go do inkubatora leżał w nim ponad trzy godziny ale niestety przegrał walkę... zostawił po sobie ogromny smutek... nie potrafię przestać płakać... był z nami zaledwie cztery dni ale podbił serca tym, że był małą przytulanką... Abi biegała po domu i szukała Zuko we wszystkich miejscach gdzie lubił siedzieć teraz lerzy smutna:( nie zapomnimy nigdy o tym maleństwie....(')
dziękuję, ale nie potrafie sobie z ta strata poradzić:( czytam i zastanawiam się nad panleukopenią Zuko miał wszystkie te nietypowe objawy:( ciągle pił wodę, wczoraj był ospały, temperatura ciała nagle spadła, po śmierci wet stwierdził, że na języczku miał nadżerki:( ale skąd to paskudztwo i dlaczego tak nagle zabrało nam nasze małe serduszko
Gem dziękuję... Najbardziej ściska serce jak Abi chodzi i piszczy zagląda za fotel na parapet pod stołem... wiem jedno w moim domu jeszcze pojawi sie kot...
Weszłam na forum jak żadko rano, z nadzieja, że wprawi mnie w dobry nastrój od rana, a tu takie smutne wieści.... Szkoda maleńkiego Kołtunka....
To tak boli jak odchodzi takie maleństwo, tak nagle i bez sensu.... Śpij spokojnie koteczku i czekaj na Abi za Teczowym Mostem