KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 16, 2011 21:55 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

Trzymajcie, Dziewczyny, trzymajcie, bo stres mnie zeżre. Wciąż widzę, co działo się z Rusałką po kolejnej zmianie. Zojka czuje się jak u siebie. Widać to na zdjęciach. Dziś leżałyśmy sobie po południu na tapczanie, przytulone. Zoja tak mruczała, ze aż się zdrzemnęłam, Wyluzowana, rozmruczana, spokojna, bezpieczna. Przytulona do mnie i tak ufna... A ja jej szykuję zdradę. Kolejną zmianę. Stres...

Nie mogę mieć jedenastu kotów. Już nie daję rady finansowo. Połowa, to bidy straszne, przewlekle chore. I pies z padaczką.
Boże mój! Żeby znalazł się domek tak wspaniały, że mała zapomni o mnie zanim zamknę za sobą drzwi...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon sty 17, 2011 0:33 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

Az lza sie w oku kreci - tak wzruszajaco piszesz... :ok: :ok: :ok: :ok: trzymam, aby kocinka nie przezyla zbyt mocno kolejnego rozstania :crying: i oby znalazl sie szybko bardzo kochajacy domek :1luvu:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Pon sty 17, 2011 17:14 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

aż łzy się kręcą w oczkach - ona tak Ciebie kocha i ufa :roll: :ok:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Pon sty 17, 2011 17:23 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

ula-misia pisze:aż łzy się kręcą w oczkach - ona tak Ciebie kocha i ufa :roll: :ok:

zaufa również w innym domu. Jeśli zostanie otoczona miłością, to wszystko się poukłada. Nie dobijajcie dziewczyny.
Nie można się dokacać w nieskończoność...
wiem, że hanelka wybierze najlepiej :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon sty 17, 2011 21:08 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

Hej,witam wszystkich i pragnę podzielić się swoim zmartwieniem.Adoptowałam chmurkę,jestem cała z tego powodu szczęśliwa ale okazało się że kociczka jest chora.Poprosiłam weterynarza aby ją zbadał.Diagnoza brzmiała:zadawnione zapalenia gardła z ogromną ilością ropnych czopów.Zrobiono linoskopię i sprawa była teraz jasna.Dostała zastrzyk z antybiotyku o przedłużonym działaniu i do piątku mam ją obserwować.Po tym terminie lekarz zdecyduje co dalej.Bardzo się martwię o nią,biorąc pod uwagę co ostatnio przeszła.Mam jednak nadzieję że wszystko będzie dobrze,podtrzymajcie mnie,proszę,na duchu :cry:
Obrazek

Juliśka

Od: Sob sty 15, 2011 20:45

Post » Pon sty 17, 2011 21:17 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

Dzielna jesteś Dziewucha, a Chmurka pod Twoją opieką będzie szczęśliwym kotem. Zobaczysz. :ok:
Obrazek

hanelka

Post » Pon sty 17, 2011 21:31 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

hanelka pisze:Dzielna jesteś Dziewucha, a Chmurka pod Twoją opieką będzie szczęśliwym kotem. Zobaczysz. :ok:
U naszych wetów była by bez szans na takie badanie.. :oops:

Ja podtrzymuję !!!sumiennie!!!! Chmureczko zdrowiej nam tu szybko.Masz kochaną panią, ciepły domek i super,, rodzeństwo,,

hanelka wielkie podziękowania dla Ciebie. :1luvu:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pon sty 17, 2011 21:48 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

dużo przytulasków dla Ciebie i maleńkiej Chmureczki. Ona Ciebie pokocha za dobre serduszko i pomoc w chorobie. Pozdrawiam i miziaczki dla Chmureczki od cioci Uli z Włocławka :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

Prawda, że pięknota

ula-misia

Post » Pon sty 17, 2011 21:52 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

Czytam i płaczę,dzięki Wam za słowa otuchy.
Obrazek

Juliśka

Post » Pon sty 17, 2011 22:02 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

Jestem nowicjuszką w temacie"INTERNET"i być może moja odpowiedż do Was nie dotarła,pragnę więc powtórzyć.Serdecznie Wam dziękuję za słowa otuchy,a czytając Was,popłakuję i myślę sobie:jak to dobrze,że istnieją jeszcze tacy ludzie jak Wy,Którym nieobca jest dola i niedola zwierząt.Serdeczne dzięki :kotek:
Obrazek

Juliśka

Post » Pon sty 17, 2011 22:34 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

Właśnie podali w trzecim programie Polskiego Radia, że ci ***, którzy wlekli psa husky za samochodem, dostali po 10 miesięcy bezwzględnego pozbawienia wolności, po dwa tysiące złotych grzywny na rzecz fundacji zajmującej się opieką nad zwierzętami. Dodatkowo kierowca dostał dwa miesiące pozbawienia wolności za jazdę po pijanemu.
Mam nadzieję, że współwięźniowie zajmą się nimi z należną „troską”.
Obrazek

hanelka

Post » Wto sty 18, 2011 16:00 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

Juliśka-jesteśmy z Tobą i Chmurką-trzymamy kciukaski i ściskamy mocno, mocno-odzywaj się i składaj raport o tym co się u Was dzieje-czekamy. Pozdrowionka Pa :kotek: :ok: :1luvu: :ok:

Prawda, że pięknota

ula-misia

Post » Wto sty 18, 2011 17:35 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

:1luvu: :1luvu: Karolinka nadal się dziczy, ale nie siedzi już tyle pod szafą;
zmienia miejscówki, ma apetycik, ale człowiek jest zdecydowanie bleeee!!!!
Miauczy i jęczy w nocy, jakby się skarżyła, jakby się chciała wypłakać; ale jest trochę bardziej wyluzowana- przysypia już przy mnie i myje się, trochę się bawi z kociastmi;
czasu jej trzeba i cierpliwości....
:ok: :ok: Ciocie!!!
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto sty 18, 2011 17:38 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

zuzzik pisze::1luvu: :1luvu: Karolinka nadal się dziczy, ale nie siedzi już tyle pod szafą;
zmienia miejscówki, ma apetycik, ale człowiek jest zdecydowanie bleeee!!!!
Miauczy i jęczy w nocy, jakby się skarżyła, jakby się chciała wypłakać; ale jest trochę bardziej wyluzowana- przysypia już przy mnie i myje się, trochę się bawi z kociastmi;
czasu jej trzeba i cierpliwości....
:ok: :ok: Ciocie!!!

Będzie dobrze!!musi.
Jak Chmureczka dzisiaj. :?: :1luvu:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

[poprzednia][następna]