nawetmoj kocur ja lubi choc on raczej nie przepada za galaretkowymi

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
77renifer pisze:spory wybor Bozity jest w Gdansku w sklepie przy ul.Malczewskiego w Gd-Siedlcachpudelko bodajze 4,50 = chociaz widze ze chyba beda zakupy internetowe?
Agnieszka Marczak pisze:77renifer pisze:spory wybor Bozity jest w Gdansku w sklepie przy ul.Malczewskiego w Gd-Siedlcachpudelko bodajze 4,50 = chociaz widze ze chyba beda zakupy internetowe?
W którym to jest miejscu na Malczewkiego,bo ja płaciłam 5.80
seja pisze:Agnieszka Marczak pisze:77renifer pisze:spory wybor Bozity jest w Gdansku w sklepie przy ul.Malczewskiego w Gd-Siedlcachpudelko bodajze 4,50 = chociaz widze ze chyba beda zakupy internetowe?
W którym to jest miejscu na Malczewkiego,bo ja płaciłam 5.80
Aga będę swoim zamawiać niedługo, zamówić Ci?
W zooplus jest po 3.96...
sabina skaza pisze:zapładniacz od persika z rodziny taboretów....szkoda gadać, nie widze maila osobnika żeby mu odpisać.
ja sie powoli uodparniam na brak ludzkich uczuć- moi sąsiedzi tzrymają psy na krótkim sznurku w nieocieplanych budach z szafek, wpierniczają króliki z mini klatek- królik mam wrażenie że nie ma sie tam nawet jak obrócić......jestem w szoku na psy w wolierach- nigdy nie wyprowadzane na dwór i kręcące się wokół własnej osi....
ciekawa jestem czy patrol np. przyjąłby zgłoszenie o niegodnym traktowaniu zwierzęcia....niby pies ma budę i sznurek- ale jakie to życie, i tak to lepiej niż spanie zima w przewróconej beczce z metalu i zakopywanie młodych pod stodołą. lub topienie w wiadrze...bo kilka dni temu i o takim wyczynie doszły mnie słuchy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości