Zrobiłam małe podsumowanie wiadomości o 'persikach' i widzę, że sporo brakuje..
Dlatego mam pytania do domków tymczasowych i stałych:
Być może część z tych wiadomości, o które proszę, jest gdzieś na wątkach, ale ja ich nie znalazłam, dlatego proszę o uzupełnienie..
mirka_t: czy Twoja kicia ma już dom stały? jeśli tak, to poproszę kopię umowy adopcyjnej..
Shishka, czy Lili jest po zabiegu kastracji? Jeśli tak, to prześlij mi proszę zaświadczenie od weta..
truskawa144 - czy kot już po zabiegu kastracji? jeśli tak, to również proszę o zaświadczenie od weta..
AgaPap - to samo pytanie do Ciebie - czy kota po sterylce i czy już wieez, że zostaje u Ciebie? Jeśli tak, to poproszę umowę adopcyjną i zaświadczenie o sterylce..
vena&vivi - ta sama prośba do Ciebie.. umowa adopcyjna i zaświadczenie o sterylce..
Emiś - prześlij mi proszę umowę adopcyjną Criters..
demi, czy kot nr 14 jest po zabiegu kastracji? i to samo pytanie w stosunku do koteczki specjalnej troski o numerze 18.. czy kotka nr 18 ma już dom stały?
mamucik1 - poproszę o zaświadczenie o kastracji czekoladki, Bianki, Wanilki i Bąbla.. Czy Wanilka ma dom stały? ta trzecia umowa dotyczy Wanilki? i poproszę również o umowę adopcyjną Bąbla..
Edzina, bardzo prosze o kopię umowy adopcyjnej Neli..
namaah - czy kota zostaje u Ciebie? czy jest już po zabiegu kastracji? Brakuje mi zaświadczenia od weta i umowy adopcyjnej..
Bianka1 - poproszę o umowę adopcyjną..