Jak się miewamy?

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
phantasmagori pisze:Kikuniu uczesz się jutro ładnie, nabłyszcz wąsiki, bo ciotka z wujkiem z aparatem przybywają![]()
_ogonek_ pisze:phantasmagori pisze:Kikuniu uczesz się jutro ładnie, nabłyszcz wąsiki, bo ciotka z wujkiem z aparatem przybywają![]()
super!!!
phantasmagori pisze:_ogonek_ pisze:phantasmagori pisze:Kikuniu uczesz się jutro ładnie, nabłyszcz wąsiki, bo ciotka z wujkiem z aparatem przybywają![]()
super!!!
Kikunia dała się pogłaskać i nawet wtuliła mi łepek w dłoń![]()
Niestety pozować nie chciała, na widok aparatu momentalnie odwracała się pleckami![]()
Druga sprawa, zrób tu człowieku fajną fotę czarnemu kotu![]()
No ale coś tam pstryknęłam, co wyciągnę z tego to wstawię.
Jutro wrzucę na kompa, a potem mała obróbka, bo z aparatu foty wielgachne.
Kociara82 pisze:juz ty nie narzekaj ze czarnemu kotu ciezko zrobic dobra fote, bo te wyszly naprawde swietnie. Mi zadna dotad nie wyszla tak dobrze. Widac intensywnosc czerni i ten polysk![]()
![]()
![]()
![]()
Kikuniu, jestes przesliczna, no poprostu przepiekna
![]()
![]()
phantasmagori pisze:Kociara82 pisze:juz ty nie narzekaj ze czarnemu kotu ciezko zrobic dobra fote, bo te wyszly naprawde swietnie. Mi zadna dotad nie wyszla tak dobrze. Widac intensywnosc czerni i ten polysk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Program graficzny
phantasmagori pisze:Kociara82 pisze:juz ty nie narzekaj ze czarnemu kotu ciezko zrobic dobra fote, bo te wyszly naprawde swietnie. Mi zadna dotad nie wyszla tak dobrze. Widac intensywnosc czerni i ten polysk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Program graficzny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości