CZERWIENIAMI MALOWANE - posty archiwalne

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 14, 2011 15:11 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

amyszka pisze:Kolejne marchewki :1luvu:
CIACH
i malucha (nie u mnie):
http://allegro.pl/przesliczne-kociaki-r ... 87272.html
Obrazek

Jaka ślicznota :love:
i ten zadzior w oczach, zupełnie jak mój Sahelek :P
FORZA!
ITALIA

bianco nero

Od: Czw gru 11, 2008 2:12

Post » Sob gru 17, 2011 11:08 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

A ten? viewtopic.php?f=13&t=135077
W dodatku chłopak z Podkarpacia, niektórzy już wiedzą, że są :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon gru 19, 2011 18:01 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

Podniosę gdyż dzwoniła do mnie Pani szukająca rudego kota w dwupaku z innym niekoniecznie rudym. Będzie jej łatwiej znaleźć na pierwszej stronie. Pani mieszka w Warszawie, na Wilanowie. Generalnie kotki nie musiałyby wychodzić na dwór, ale mogłyby. Mogą jak najbardziej być dorosłe, nie muszą być maluszki. Najlepiej kotki z W-wy lub okolic, żeby można było wcześniej je zobaczyć na żywo.
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Nie gru 25, 2011 22:35 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

asher@amber

Od: Pon maja 02, 2011 18:28

Post » Wto sty 03, 2012 22:59 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

Witam i tutaj, będę się powtarzała, bo to samo na "białym" wątku napisałam. Szukam towarzysza dla kocurka (1 r. 8 miesięcy) z okolic Cieszyna.
Dwa KOTY i PIES :-)

MIGOTYNKA

Od: Pon mar 01, 2010 0:09

Post » Śro sty 04, 2012 7:14 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

A Czaruś z mojego podpisu? Jest piękny, miziasty, kochany, ale Twój kotek musiałby być zaszczepiony, bo Czaruś ma FeLV+.Nie ma objawów, jest zdrowy, ale na wszelki wypadek.To złoty chłopczyk.

ewar

Post » Śro sty 04, 2012 8:42 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

marta-po pisze:Podniosę gdyż dzwoniła do mnie Pani szukająca rudego kota w dwupaku z innym niekoniecznie rudym. Będzie jej łatwiej znaleźć na pierwszej stronie. Pani mieszka w Warszawie, na Wilanowie. Generalnie kotki nie musiałyby wychodzić na dwór, ale mogłyby. Mogą jak najbardziej być dorosłe, nie muszą być maluszki. Najlepiej kotki z W-wy lub okolic, żeby można było wcześniej je zobaczyć na żywo.

daj proszę namiar. zobaczymy czy Pani da się przekonać by koty jednak NIE wychodziły.
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Śro sty 04, 2012 9:01 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

marta-po pisze:Podniosę gdyż dzwoniła do mnie Pani szukająca rudego kota w dwupaku z innym niekoniecznie rudym. Będzie jej łatwiej znaleźć na pierwszej stronie. Pani mieszka w Warszawie, na Wilanowie. Generalnie kotki nie musiałyby wychodzić na dwór, ale mogłyby. Mogą jak najbardziej być dorosłe, nie muszą być maluszki. Najlepiej kotki z W-wy lub okolic, żeby można było wcześniej je zobaczyć na żywo.

Witam i przedstawiam moje tymczaski "bezoczki".
Jest to sześcioro kociąt w tej chwili już ok 2,5 miesięcznych z dwóch miotów, które wychowują się wspólnie w naszym dt.
Są tu dwaj rudzi bracia, jeden rudo-biszkoptowy chłopczyk z kocim ADHD, jeden whiskasik i dwie dziewczynki: buro-podpalana i biała w szare plamki, a więc można wybrać dowolną parkę (lub może trójeczkę :mrgreen: ) słodkich maluchów.
Kociaki są niestety w różnym stopniu niewidzące i dlatego szukamy dla nich właśnie odpowiedzialnego domku, w którym świadomi ludzie obdarzą kociaki miłością i opieką oraz domkiem niewychodzącym.
Kociaki sprawiają wrażenie zupełnie pełnosprawnych, bawią się, biegają, wspinają na drapaki jak zupełnie "zwykłe kociaki", ale jednak potrzebny jest opiekun, który będzie miał świadomość nieco większej opieki.
Mieszkamy na Warszawskim Ursynowie, gdzie chętnie zaprosimy ewentualny domek w odwiedziny :P
Zapraszam na nasz wątek
viewtopic.php?f=1&t=135320&start=150
a w razie potrzeby chętnie odpowiem na wszelkie pytania -kontakt na pw lub haniazyl@o2.pl i wyślę dodatkowe zdjęcia (z tym, że dopiero w godz wieczornych).

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Śro sty 04, 2012 14:57 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

U tej Pani już nieaktualne, ale wczoraj miałam telefon od innejpani, która chciała rudego. Zadzwonię, zapytam czy aktualne.

marta-po

Post » Śro sty 04, 2012 15:11 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

A więc rozmawiałam przed chwilą z panią, mieszkającą w Warszawie. Chce rudego kotka na dokocenie. Ma już dorosłego (nie pamiętam, ale chyba kotkę). I tej kotce się nudzi. Pani nie ma doświadczenia w dokacaniu, więc myśli, że może takiego rudaska małego, maksymalnie do 1 go roku życia. No i słuchajcie co najlepsze . . . ma zasiatkowany balkon!!!

Wyraziła zgodę na podanie jej nr tel, więc zapraszam, podam na pw.

Mail do pani: podgruszka@gmail.com - prośba, jeśli można o zdjęcia, no i słów kilka, głównie o zachowaniu w stosunku do innych kotów. Pani robi wrażenie fajnej osoby.

marta-po

Post » Śro sty 04, 2012 15:43 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

marta-po pisze:A więc rozmawiałam przed chwilą z panią, mieszkającą w Warszawie. Chce rudego kotka na dokocenie. Ma już dorosłego (nie pamiętam, ale chyba kotkę). I tej kotce się nudzi. Pani nie ma doświadczenia w dokacaniu, więc myśli, że może takiego rudaska małego, maksymalnie do 1 go roku życia. No i słuchajcie co najlepsze . . . ma zasiatkowany balkon!!!

Wyraziła zgodę na podanie jej nr tel, więc zapraszam, podam na pw.

Mail do pani: podgruszka@gmail.com - prośba, jeśli można o zdjęcia, no i słów kilka, głównie o zachowaniu w stosunku do innych kotów. Pani robi wrażenie fajnej osoby.

poproszę tel ;)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Śro sty 04, 2012 15:54 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

jopop pisze:poproszę tel ;)

wysłałam, Pani ma dziś dyżur w pracy i nie zawsze może odebrać tel.

marta-po

Post » Śro sty 04, 2012 18:54 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

Podniosę, Pani wciąż czeka na wasze propozycje. Miała się już zdecydować na prawie rudego (tri) ale jeszcze chce zaczekać na waszych kandydatów, zanim tam da odpowiedź. Jej kotka jest bardzo łagodna, więc nie powinno być problemu z integracją.

marta-po

Post » Pt sty 06, 2012 11:31 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

Pani chyba już znalazła kotkę, wymieniałyśmy maile.

ewar

Post » Czw sty 12, 2012 11:52 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

POMOC BARDZO POTRZEBNA Ludzie starzy, w szpitalu, zostają 22 koty - Wólka Zaleska ok. Białegostoku
kontakt Randa 500 308 722, ada9101@wp.pl

Wątek kotów:
viewtopic.php?f=1&p=8432105#p8432105

Miluś (kocurek)7 lat kot, który kocha człowieka, najchętniej nie schodziłby z rąk, uroczy
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
link do zdjęć: http://imageshack.us/g/818/milus7.jpg
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

[poprzednia][następna]