OTW7-Żuk[*]Dziki dzik-może Piotruś? Zuzinka w DS:))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob paź 13, 2012 5:57 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

Może komuś się przyda Ewuś taka informacja. Kiedyś tam zawoziłam do schronu jak czystki w szafie robiłam.Jak jeszcze swego tałatajstwa nie miałam.

Marysia ma (jak wszystko wskazuje) tasiemca.Ona wczoraj dostała milbemax.Dzisci dzisiaj pastę zaliczą.
Mała szylka wyłazi już z klatki.

Gotuję fasolkę więc mało rozgarnięta jestem rankiem.Już w drugi gar przekładałam bo nie chciało wszystko wleźć.A potem tak mało się tego robi ;(

Dzikuny dziś mnie nie poznały.Kurteczkę na cieplejszą zmieniłam i szelest nie ten sam był. :mrgreen: W ogóle one nie kojarzą moją urodę z żarciem :evil: Tylko to jaki szum robię idąc do nich. Buciki kocie co szurają, kurteczka kocia co szeleści i brzęczenie garami jest sygnałem dla nich.Wybiegają ścieszone i radośnie witają. Jak idę do czy z pracy ufryzowana,wypachniona i w obcasach jestem dla nich osobą nie znaną.Nie medlialną :| Dopiero jak się odezwę to załapują. Ale miny mają 8O mocno zdziwione żem tak się ustroiła.Bele jak.

Karmel dziś wymiotował. Oczywiście na dywanie i szerokim strumieniem.Z siłom wodospadu niemalże.Żwirek też nie ciekawie wygląda.Nie wiem co jest nie tak ale oczy mi się nie podobają.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob paź 13, 2012 16:03 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

A u nas cisza.

Koty pospały się.
Jakiś paskudnik zrobił brzydkiego kupala poza kuwetę.Martwię sie bo wyjątkowo paskudny był produkt. Teraz chodzę i obserwuję kociaste zaglądając im w oczy i na nosy. Zrobiły się czujne i spierdzielają gdzie popadnie.Byleby zejść z linii wzroku.
Malce odrobaczone.
Robaczek zawitał dziś na mej klacie.Pospał się nawet mrucząc zadowolony. A potem obudził się i zwiał jakbym mu kota popędziła. :roll: Już mnie nie lubi.
Obrazek

ASK@

Post » Nie paź 14, 2012 5:44 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

Wiadomo co z małymi?Cisza o nich.

ęU nas ranek jak co dzień. Raczyłam wstać później i teraz mocno musze koty przepraszać. :mrgreen:

Bolek i Lolek odezwali się :)
Pani Małgosiu, serdecznie dziękuję za wieści. :1luvu:
Chłopcy dzięki Pani mają dom.
viewtopic.php?f=1&t=114675&start=1050
Obrazek

ASK@

Post » Nie paź 14, 2012 7:57 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

3 maluchy złapane, dziś wieziemy je do DT. Na pozostałe zasadzamy się jutro. Są ślicznie i jest ich wiecej niż myślałam, bo aż 7 ... :(
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Nie paź 14, 2012 8:43 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

Takie toto :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie paź 14, 2012 9:13 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

Cudne maleńtasy :)
Wszystkie pojadą do DT?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie paź 14, 2012 9:51 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

Ta trójka tak. Zawieziemy wieczorem.
Nie wiem gdzie nadkomplet się załapie, bo z pięciu zrobiło się siedem... :|
Obrazek

hanelka

Post » Nie paź 14, 2012 14:23 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

Witamy się niedzielnie i cichutko podczytujemy co u Was :P
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie paź 14, 2012 17:15 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

Maleńtasy już zawiezione. Komisyjnie przekazane nowej opiekunce. Super dt im się trafił. :D

Przepraszam, Asiu za zaśmiecanie wątku, ale to wszystko dzięki „szumowi medialnemu”, który zrobiłaś, tak ładnie się udało, więc chciałam o tym poinformować.
I strasznie bardzo Ci dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

hanelka

Post » Nie paź 14, 2012 17:49 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

hanelka pisze:Maleńtasy już zawiezione. Komisyjnie przekazane nowej opiekunce. Super dt im się trafił. :D

Przepraszam, Asiu za zaśmiecanie wątku, ale to wszystko dzięki „szumowi medialnemu”, który zrobiłaś, tak ładnie się udało, więc chciałam o tym poinformować.
I strasznie bardzo Ci dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A dziękuj, dziękuj...Straszne pokłony uderzaj... :wink:
Aniu, nie przesadzaj proszę. Dobrze,ze malce zaczynają być ogarniane.

Do którego poszły DT?
Cieszę się,że malce powolutku wyłapywane są.Nie ma co marzyć by wszystkie się na raz złapały.Zawsze jest jakieś ale...nawet co do liczby.Za jutro :ok:

Nasze maleńtasy już same wyłążą z klatki.Córka rykiem wielkim podniosłą mnei z kanapy.Przez czas biegu do pokoju widaiłam już ledwo żywe gnoje co to im odrobaczanie zaszkodziło (w nocy co kilka godzin sprawdzałam czy oddychają).A one sobie w kupie lżały na dywaniku.Po to ten krzyk był bym zdąrzyła zobaczyć.A ja prawie dąrzyłam zejść z tego świaa.

Przedstawiam imienie gnomiki.
Szylunia waży 42 i będzie mieć na imię Mi...Mała Mi.
Czarne cudo waży 48 i nazywa się ...Misiek.
Rude chłopię mordę drące to Misza i waży 44
A sprytna ruda dziewunia to Masza z wagą 42

Szylunia jest najodważniejsza i najbardziej kontaktowa.To wszystko jej sprawka.
Obrazek

ASK@

Post » Nie paź 14, 2012 17:54 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

horacy 7 pisze:Witamy się niedzielnie i cichutko podczytujemy co u Was :P

Witaj Basiu :1luvu:
U nas jak widać po staremu.NIC się nie dzieje. Tylko koty, koty...
Obrazek

ASK@

Post » Nie paź 14, 2012 18:23 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

Poszły do tego domku z fb. Resztę zgodził się przyjąć kto inny. Tylko nie o takiej reszcie rozmawiałyśmy...
Ale myślę, że da radę :)
Obrazek

hanelka

Post » Nie paź 14, 2012 18:34 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

hanelka pisze:Poszły do tego domku z fb. Resztę zgodził się przyjąć kto inny. Tylko nie o takiej reszcie rozmawiałyśmy...

Też tak myślę. Tym bardziej,że początkowa liczba znanych była zaakceptowana.Oby się kociny złapały a o reszcie będzie się myśleć potem.
Łatwo mi pisać jak nie o "moje" koty chodzi. :mrgreen:
Mocne kciuki :ok:

Idę dzieci niańczyć.
Obrazek

ASK@

Post » Nie paź 14, 2012 18:48 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

hanelka pisze:Poszły do tego domku z fb. Resztę zgodził się przyjąć kto inny. Tylko nie o takiej reszcie rozmawiałyśmy...

Super wiesci! pytałam na fb, żeby trochę ożywić wydarzenie, ale widzę, że nie trzeba :ok:
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Nie paź 14, 2012 19:24 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

Ożywiajcie, ożywiajcie ;) Kociaków na Polfie jest dużo ... :(
a to takie kurdupelki maleńkie :(
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

[poprzednia][następna]