OTW6-Wraca:Kachna s.102,Pingusia s.109!POMOCY!Żuniek:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon cze 11, 2012 6:24 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Żuniu :ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon cze 11, 2012 7:33 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Mam zepsuty monitor :( więc nie da rady nic wklepać.
Cholerka jasna, jeszcze mi tego brakowało.

Dlatego to milczenie.
Obrobię się i napiszę co i jak.
Jesteśmy w komplecie i Żuniek w miarę dobrze się czuje (puk,puk,puk...)
Dziś znaleźliśmy w kuwecie cos co świadczy o działalności Żuka.Ale ilość wielgachna nasunęła wątpliwości czy to on. Bo na prawdę było tego tyle co normalny kot robi. Czyżby byle jakie jedzenie a przede wszystkim olej lniany jakieś efekty przyniosły?!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon cze 11, 2012 7:34 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Asieńo, trzymamy łapska zawsze, zawsze za Żuszylskiego i Ciebie...
Oby :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon cze 11, 2012 7:55 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Asia wciąż najmocniejsze kciuki zaciśnięte:ok: :ok: :ok: :ok:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Pon cze 11, 2012 8:14 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za Żuczka
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pon cze 11, 2012 8:40 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

:ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon cze 11, 2012 10:52 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

:ok: :ok: :ok: :ok:
za Żuczydło :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pon cze 11, 2012 10:58 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Nigdy jeszcze nie trzymałam kciuków za kupy, ale czas zacząć, za kupy Żuka :ok: :ok: :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon cze 11, 2012 12:17 Re: OTW6-Proszę trzymajcie kciuki za Żuka!Jest źle :((

Iwonka narobiła Żuniowi i nie tylko fotek.Jak się obrobi to mam nadzieję,że wstawi.
Sama jestem ciekawa jak kociaste wyszły.

U nas bez zmian.Wczoraj byliśmy u weta i w sobotę byliśmy.Czyli weekend z wetem był.Nie czuł sie doktorek zaniedbany. Z Luckiem co to mu kłaki wypadają i Pikusiem.Coś z nim nie tak od ostatniej choroby.Oczywiście rozmowa zeszła na Żunia. Kręcąc nosem nad naszym zakapiorstwem i upartoscią Żuka powstrzymał się doktorek od komentarzy. Ustaliłam tylko z nim,że jakby co...to on przyjdzie do domu.
Straszne takie myślenie ,jednak nie da rady nie mysleć.Zakupiłam jeszcze 2 kroplówki by w domu były.

Szczególne kciuki za koopale potrzebne.Oby ten doopnyj wyskok nie był jednostkowy.

Z nowych spraw .Kasia pojechała do innego DT. Jak dogada się z rezydentami to zostanie może na stałe. Dom fajowy. Psy łagodne i nie obszczekujące gości.To znaczy nas i kota.Rezydentka schowała się.Rezydent obsyczał transporterek.Kachna obojętnie podeszła do tych nowości grzecznie siedząc i nasłuchując co gadamy. Tylko w drodze popłakiwała.Tym głośniej im bardziej do niej mówiliśmy.
W pokoju kocim wyszła z transporterka, nie za bardzo zjeżona i kucnięta, obeszła kąty, pacnęła kulkę wiszącą i zajęła się drapakiem.Zostałam z nią chwilkę sama by pożegnać się ale mnie olała zajeta drapakiem.
Bardzo się cieszę i dziękuje Małgosi,że jej kąt dała.Źle mi było jak ona w tym małym pokoiku sama siedziała.Teraz z małej klitki trafiła do pałacu. Pierwsze wieści są obiecujące .Kciuki mocne potrzebne. Kasia ma być Katiuszką albo Carycą. Jak zwał tak zwał byleby jej lepiej było.
Obrazek

ASK@

Post » Pon cze 11, 2012 16:16 Re: OTW6-Proszę o kciuki za Żuka!Trwamy :(

Oby to było kupsko Żuczka ,taki fast food teraz zajada ,że oj jak se pomyślę to nie dziwota
że TAKIE WIELKIE :mrgreen:
Fotki czarnego futra są ,owszem prawie same żółte ślepka na czarnym tle :mrgreen:
i jakieś zwiewne wiewiórkowate ogony ,o rudych nie zapominam, tym razem :oops:
I reszta futer też ,no może bez tej tri co na wejściu udała się pod łóżeczko i tyle ją widziałam :mrgreen:
Trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon cze 11, 2012 16:25 Re: OTW6-Proszę o kciuki za Żuka!Trwamy :(

Kciuki za Żuczka. :ok:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Pon cze 11, 2012 17:16 Re: OTW6-Proszę o kciuki za Żuka!Trwamy :(

My tez za kupalki i Żuczka zawsze trzymamy. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto cze 12, 2012 6:20 Re: OTW6-Proszę o kciuki za Żuka!Trwamy :(

Asieńko,jak dzisiaj?
:ok:
Żuczek, Żuczek :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto cze 12, 2012 6:28 Re: OTW6-Proszę o kciuki za Żuka!Trwamy :(

Za Żunieczka i jego koopale(samodzielne!) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto cze 12, 2012 6:39 Re: OTW6-Proszę o kciuki za Żuka!Trwamy :(

Monitor mi się całkiem wczoraj sfajczył :x rozsiewając po pokojach aromat mało fajny.
Rozpoczęliśmy poszukiwania jakiegoś nie stareńkiego monitora.Nie za drogiego.Jeśli kto kolwiek widział, kto kolwiek wie o takowym ...prosze dać znać.

Żuk wczoraj jakby bardziej leniwy.Mniej aktywny.Dziś sprzątałam z dywanu coś luźnego, w typie kleksa.KOstatnio ciagle dziergam w w dywanowym włosie pracowicie wydłubując różności
uweta pusta. Stawił się jednak na śniadanie i pożarł mleczko.

Jak oglądałam wieczorkiem mecz ,dziecko przylazło i uwaliło się na mnie.Gdzie te czasy ,że kładł się na szyi i nie czuć go było :roll: . W sposób dwojaki nie było czuć. Doopalowo i wagowo. :mrgreen:
Wracając do uwalenia. Zmartwiałam deczko od razu myśląc,że coś z nim nie tak.Zawsze po pomoc przychodzi w ten sposób prosząc o ulżenie, jak źle się czuje.Ale on przyszedł typowo towarzysko i toaletowo. Wymemłał się wszędzie. Umył jajcarskie tyły ,mnie wpychając w oczy zadarte nożyska.Potem układał się i tak i siak. Słyszałam serducho mocno bijące tuż przy policzku.Wreszcie zlazł bo mu coś nie pasowało i uwalił na kocu.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]