Boguś był całkiem sam.Znalazł dom.Uciekł i zaginął?????

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 22, 2011 16:13 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Annaa pisze:Może ja w zastępstwie trochę poczaruję :mrgreen:
w końcu Boguś spędza mi sen z oczu już od tak dawna :roll:

Obrazek

Patmol pisze:
magdaradek pisze:Gdzieś mi zniknęła Ciocia Patmol z czarowaniem......... :roll:
byłam w Karkonoszach :mrgreen: tam są piękne tereny dla czarownic 8) już wróciłam Obrazek

Wow, gdy dwie czarownice zaczną czarować, to wszystkie kotki na forum zaraz domki znajdą :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Wto lut 22, 2011 16:14 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

no i o to chodzi :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto lut 22, 2011 16:15 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

:ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

olafen

Post » Wto lut 22, 2011 16:18 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Skoro Patmol zaniedbuje obowiązki :mrgreen: to ja nadal w zastępstwie Obrazek za domek :) :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Wto lut 22, 2011 16:19 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Czaruj, czaruj, a nóż może i moja Sisi się załapie :)

olafen

Post » Wto lut 22, 2011 16:20 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Wczoraj nie zdążyłam odpowiedzieć temu domkowi, co był w sprawie Bogusia u nas w niedzielę.
Ale oni tez nic nie piszą, więc sądzę, że jednak zrezygnowali.
Może doszło do nich, że jednak mają za mało miejsca...
gdyby mieli chociaż 2 pokoje, to bym go tam dała. Bo i o karmie dobrej wiedzą itd. Ale naprawdę, za ciasno.

No nic....Boguś czeka na super dom :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Wto lut 22, 2011 16:21 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

olafen pisze:Czaruj, czaruj, a nóż może i moja Sisi się załapie :)

masz tymczasię Sisi??? też miałam kiedyś kotunię o tym imieniu. Była/jest super i znalazła naprawdę fajny, forumowy dom, czego i Twojej Sisi życzę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Wto lut 22, 2011 16:27 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

olafen pisze:Czaruj, czaruj, a nóż może i moja Sisi się załapie :)

Oby jej też udało się jak najszybciej :ok:
Chciałabym żeby wszystkie koty mogły być takie szczęśliwe jak te nasze domowe :)
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Wto lut 22, 2011 16:28 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Wszyscy o tym marzymy :)

olafen

Post » Wto lut 22, 2011 19:36 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

:ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto lut 22, 2011 19:47 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Annaa pisze:Skoro Patmol zaniedbuje obowiązki :mrgreen: to ja nadal w zastępstwie Obrazek za domek :) :ok: :ok: :ok:
wcale nie zaniedbuję obowiązków :evil:
Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto lut 22, 2011 20:02 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

No to siły już mocno wzmocnione, musi się z tego coś urodzić :)

olafen

Post » Wto lut 22, 2011 20:04 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Patmol nie nerwujsia :wink: im więcej czarów tym lepiej :mrgreen: :piwa:

Posłuchajcie, tak jak pisałam nie zdążyłam wczoraj Pani zainteresowanej Bogusiem odpisać, a i ona nie pisała, aż tu dziś wieczorem:

"Witam,
rozważając wszystkie za i przeciw jesteśmy całym sercem za. Mamy już koncepcję jak zabezpieczyć balkon. W związku z tym proszę o przesłanie linków, o których rozmawiałyśmy w niedzielę. Prosimy o podanie terminu, w którym nasze zwierzaki mogłyby się spotkać.
Pozdrawiam"

I tak po przemyśleniach, postanowiłam zrobić jednak rewizytę u tych Państwa. Widzę, że naprawdę zależy im na tej adopcji, myślą o zabezpieczeniach. Chcę zobaczyć "naocznie" jak wygląda to mieszkanie, a przy okazji sprawdzić reakcję Bogusia na psa. Jeśli nie teraz, to będę chociaż wiedziała, czy on w ogóle nadaje się do mieszkania z psem.
Może zbyt pochopnie oceniłam te warunki i tych ludzi?
Pojadę i sprawdzę.
Jeśli mi się nie spodoba to nie zostawię tam Bogusia.

Co myślicie?
Obrazek

magdaradek

Post » Wto lut 22, 2011 20:10 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Myślę, ze dla Bogusia pełnego pary, pies nie jest zły, raczej go pogoni, a skoro ludzie chcą zabezpieczyć balkon, to też dobrze o nich świadczy.

Moja mama miała na 48 qm 10 kotów i mój osobisty 11. Jakoś sobie dawały radę. Dziś ma 6 kotów i tak wszystkie siedzą w głównym pokoju.

olafen

Post » Wto lut 22, 2011 20:14 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

po prostu uważam, że należy tam pojechać i sprawdzić osobiście jak to wygląda.
Tak jak mówiłam ogólnie ludzie w porządku. Zawsze fascynowały ich koty, ale poprzednie psy kotów nie tolerowały. Temu pieskowi koty są obojętne. Przechodzą mu przed pyszczkiem a on nic.
Wszystkie poprzednie pieski były znalezione, przybłakały się, a ten jest ze schroniska. Ma 11 lat a u nich jest lat 9.
Pani sama się zastanawiała, czy nie będzie dla Bogusia zbyt mała przestrzeń, no ale po prostu ja chcę to sprawdzić.
Tym bardziej, że starają się i chcą zabezpieczyć ten balkon.
No, zobaczymy.
Obrazek

magdaradek

[poprzednia][następna]