Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
sabina skaza pisze:Agnieszka Marczak pisze:sabina skaza pisze:agnieszko kochana, miałam iść do lekarza- ale pójdę w poniedziałek!!!!!!! na jasne, że jak mi tylko pomożesz- to mi pasuje!!!!!!!!! już dzwonie do karmicielki!!!!!!!!! wpadniesz po mnie na demptowo? czy mam już czekać na ciebie na stolarskiej- w moim byłym miejscu zamieszkania????????o której dokładnie się spotykamy?????? zapiszę PRZYPOMINANIEboże - ale ty jesteś kochana. weź swoją klatkę łapkę, bo ta nasza na kuny co już jest na stolarskiej nie łapie zuźki. robimy sterylkę na koszt gdańska?
karmicielka odłożyła 200 zł to by dała nam na operację miśki.
Darmowe sterylki są tylko dla kotów z Gdanska,ale Ulewicz robi tanio za 150 zł
Będę u Ciebie w domu tak do południa jeszcze dokładnie podaj mi adres na PW
Oki może tak być,to w takim razie mogę jedynie 28 maja do południa bo w resztę dni mam sterylki w Gd o 12
agnieszka a może zrobic sterykle u podgórskiego? on ma za 110 dzl dzikich kotów i zapłacę mu 30 zł za 3 dni hotelu- to jest blisko obłuża. p. hania prosi o hotelowanie kotki po zabiegu. zreszta jeszcze zobaczymy- dogadamy się.
Izabela pisze:No niestety, skierowania maja waznosc tylko miesiaca dojazd na Apisa z kontenerem pelnym kotow to porazka. Wiem, bo mobilna nie jestem.
Ale macie super weta dr Łukucia z KorczakaChodze do niego z Kokim i polecam go serdecznie! Bardzo dobry lekarz z ogromna pasja
kinga-kinia pisze:Izabela pisze:No niestety, skierowania maja waznosc tylko miesiaca dojazd na Apisa z kontenerem pelnym kotow to porazka. Wiem, bo mobilna nie jestem.
Ale macie super weta dr Łukucia z KorczakaChodze do niego z Kokim i polecam go serdecznie! Bardzo dobry lekarz z ogromna pasja
Łukucie są naprawdę super który wet by ze mna mailował do 24:00 w nocy w sprawie łapy kota ? Poza tym kocur nabroil pogryzł weta tak że na zwolnienie musiał iść a on to wszystko przyjął z humorem...co najważniejsze uratował łapę kota która juz powoli zaczeła gnić ....jak zadaję jakieś pytania na temat kotów to szczegółowo mi odpowiada ......dla mnie SUPER wet polecam ......jakby udało się zrobić w Gdyni jeszcze jakieś darmowe sterylki z UM to Łukuć jest chętny do współpracy.
Ja na Apisa ciachałam kotkę i kocura z zabiegu byłam zadowolona ale dojazd rzeczywiście niezbyt dobry ja dwoma autobusami muszę jeździć a wiadomo dorosły kot jest ciężki zwłaszcza po zabiegu
Iza czy karmicielkom w Ciapkowie mogę ja załatwiać skierowania czy każda osobno musi przyjeżdżać ? Podanie w domu by napisały i podpisały...te babki jakieś takie nie umieją podjąć decyzji o sterylce a kotki z brzuchami łażą ....
Pamiętacie kiedyś wam pisałam że u tej jednej karmicielki jest facet który krzywdzi koty np wsypując im drobniutkie gwoździe do jedzenia ....chyba jednaj Bóg jest sprawiedliwy facet podobno zawał miał .....ciekawe czy jak dojdzie do siebie zmieni stosunek do kotów .
mpacz78 pisze:No domku nie ma niestety, teraz ciepło ale na jesień znów będzie problem.
A najgorzej jak coś sie zacznie dziać z tym domem, remont czy coś, ale moze jak ten dom stoi tak juz tyle lat pusty to dlatego ze jakaś sytuacja prawna jego nie jest uporządkowana i dlatego nikt w to nie inwestuje, bo aż dziwne ze tyle lat ten dom tak stoi zaniedbany w tak atrakcyjnej lokalizacji.
Trzeba dopilnować żeby chociaż to stadko sie nie powiekszyło, jak czarna wyprowadzi na dwór te swoje maluszki to je zgarniemy, będę zaglądać teraz w sezonie do sopociaków i na bieżąco kontrolować sytuację.
2-3 razy w tygodniu przejeżdżam tamtędy rowerem.
Może byłoby jakieś DT dla koteczki, którą planujemy w piątek dac do sterylki, ona dosyć oswojona jest, taka drobna chudzinka aż mi szkoda jej po sterylce wypuszczać, ja musze przejąć na troche Szczęściarza do siebie od jutra nie mam miejsca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości