Dostałam MMSa z zdjeciem Żelki i ma sie dobrze ale Gosia nie może zabrać do siebie Murzynka i Węgielka z powodów rodzinnych

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:A teraz inne kolejne wieści :
Dostałam MMSa z zdjeciem Żelki i ma sie dobrze ale Gosia nie może zabrać do siebie Murzynka i Węgielka z powodów rodzinnychmam nadzieje że sie uda znaleźć im dobre domki , więc nadal szukamy .
Petka-P1 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:A teraz inne kolejne wieści :
Dostałam MMSa z zdjeciem Żelki i ma sie dobrze ale Gosia nie może zabrać do siebie Murzynka i Węgielka z powodów rodzinnychmam nadzieje że sie uda znaleźć im dobre domki , więc nadal szukamy .
Chłopaki już na allegro i alegratce ponownie
Justa&Zwierzaki pisze:Petka-P1 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:A teraz inne kolejne wieści :
Chłopaki już na allegro i alegratce ponownie
Petko bardzo ,bardzo dziekuje
Luinloth pisze:Mruczki skaczą![]()
A w Misiowym wątku p. Justyna napisała, że wet do niej dzwonił i Misia jednak nie ma FIPa tylko była na coś innego chora
Luinloth pisze:Mruczki skaczą![]()
A w Misiowym wątku p. Justyna napisała, że wet do niej dzwonił i Misia jednak nie ma FIPa tylko była na coś innego chora
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości