agnes nie przejmuj sie bardzo prosimy moze nie bylam o dpoczatku w tym watku ale bardzo wszystkich polubialam zaluz nowy watek przesz a na czekuni mi tez zalezy
Możemy ocenić serce człowieka , po tym jak traktuje zwierzeta
widzisz agnes, jaki Ci tu (i Kundelkom!) śmietnik będziemy codziennie robiły ?
Czekuniuuuuuuuu!!!!!!
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Mam bardzo zla wiadomosc dzis jak szlam na zakupy dla moich pupilow przechodzilam kolo "real" na ulicy witosa lezy na trawniku zabity kot gdy przylasz do mojej siostry mowila mi ze on juz lezy od tygodnia czy nie wiecie gdzie takie cos zgloscic zeby tego kotka zabrali przeciesz nie dlugo bedzie sie rozkladal
Możemy ocenić serce człowieka , po tym jak traktuje zwierzeta
a ja ciągle nie potrafię zapomnieć o Maślaku chciałabym chociaż wiedzieć, czy żyje...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Wielbłąd Bo tu się zaraz wątek zaduszkowy zrobi Maślak się wyspacerował na Panienki, bo się jeszcze nie zorientował, że coś "nie halo"...Wróci jak głód go przyciśnie A Agnes i bez tego smutna....Martwię się
Magdalenkl... pewnie już śpisz...
Ale od jutra powolutku staraj się o zgodę na piśmie od Starszych na wizytę w Kundelku... To jeszcze sporo czasu, ale może będziesz musiała wykazać się jakimiś "domowymi" sprawnościami, a przed świętami będzie duże pole do popisu...