+++Kotki Dorotki+++

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 21, 2013 11:49 Re: +++Kotki Dorotki+++ Big i Sheba w DS

Głasku głasku
Alienor
i oczywiście :ok: :ok: Niuniu, baw się dobrze i żyj szczęśliwie długie lata :1luvu: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw lut 21, 2013 11:51 Re: +++Kotki Dorotki+++ Big i Sheba w DS

Nina :ok:
ARO
8)

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Czw lut 21, 2013 12:02 Re: +++Kotki Dorotki+++ Big i Sheba w DS

No własnie Mamuśka zastanawiałam się kiedy pochwalisz się tą wspaniałą wiadomością Obrazek
GosiaKot po raz kolejny wielki sukces Obrazek Gratuluje, oby Nince się udało Obrazek
Mamuska, pewnie tęsknisz?
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Nie lut 24, 2013 16:22 Re: +++Kotki Dorotki+++ Big i Sheba w DS

No narazie Nina juz prawie tydzień w nowym domku i jak narazie wieści są pozytywne :ok: .
Dzieci jak się rozbiegają to Nina ucieka na górę piętrowego łóżka i śpi jak suseł :P ponoć nic nie jest w stanie jej obudzić.

Natomiast Sheba i Big po woli przyzwyczajają się do tego że drugi pokój otwarty i juz nie robią przyczajki na każdy dziwny szmer.
Sheba nareszcie może korzystać z dobrodziejstw wierzy na szafie , która z myśla o niej została przygotowana. Niestety pod obecnosć izolowanych tymczasów dostęp do wierzy był niemożliwy :twisted:

Sheba w polowie drogi na wierzę :twisted:
Obrazek

Co dziwne Big też walczy o miejsce na wysokościach i tak w zasadzie jest że kto pierwszy to lepszy :ok:
Bo niestety nadal wspolne leżenie nie wchodzi w rachubę :?
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto mar 12, 2013 13:26 Re: +++Kotki Dorotki+++ Big i Sheba w DS

:D zdolna jestem :D
wychodowałam sobie Krewetkę Królewską :mrgreen: :ok:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Wto mar 12, 2013 15:41 Re: +++Kotki Dorotki+++ Big i Sheba w DS

Dorota Wojciechowska pisze::D zdolna jestem :D
wychodowałam sobie Krewetkę Królewską :mrgreen: :ok:
Obrazek

Za duży na krewetkę królewską - już raczej ładnie wyrośnięta langusta :D :1luvu: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Śro mar 13, 2013 9:15 Re: +++Kotki Dorotki+++ Big i Sheba w DS

No Bikuś prosi o zmianę zdjęcia :ryk: bo poprzednie wg niego to fotomontarz :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Sob mar 23, 2013 17:43 Re: +++Kotki Dorotki+++ Big i Sheba w DS

Wieści z DS Niny :D
Witam Nina zaklimatyzowała się bardzo dobrze daje nam wiele radości , biega po całym mieszkaniu jak się bawi gumka do włosów ,gdy najmłodszy syn płacze Ninka liże go po głowie:) Gdy się chce przytulic sama przychodzi na kolano.Nie mamy żadnego problemu z obcięciem pazurków czego się obawiałam. Lubi surowego fileta gdy robię obiad i wyciągam z lodówki filet Nina już prosi wiec trochę jej dałam ale bałam się podać więcej bo to mięso surowe wiec sam nie wiem czy by nie zaszkodziło
.
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Sob mar 23, 2013 18:46 Re: +++Kotki Dorotki+++ Big i Sheba w DS

No i tak niepozornie i cicho SHEBA już u mnie 3 lata :D

21 marca się dziewczynce przyszło na dom :ok:
zdjęcie z 2010 r. Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Sob mar 30, 2013 12:17 Re: +++Kotki Dorotki+++ Big i Sheba w DS

Obrazek

Wszystkiego najlepszego na Święta i na po świętach dla Dorotki z Wielką Księżną Shebą i Udzielnym Księciem Bigusiem życzy Alienor z ferajną :ok: :ok: :ok: :ok:

Alienor

Post » Nie mar 31, 2013 0:16 Re: +++Kotki Dorotki+++ Big i Sheba w DS

Dzięki Marzenko - i wzajemnie dla całej ferajny :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Śro kwi 03, 2013 22:21 Re: +++Kotki Dorotki+++ Big i Sheba w DS

:cry: Sheba dzisiaj tak jak zwykle szalała wieczorem - żle skoczyła z drapaczka - na tzw. pysk :( i ułamała kła :cry:
oczywiście podejsc do siebie nie dała.
Po wstępnych obserwacjach widzę że nic więcej jej sie nie stało - zabka wyplula. jest ulamany u nasady dziąsla.

Poźniej zwabiona na głaskanie dała sie obmacać i podotykac , chyba ja nie boli bo normalnie poszla tez skubac jedzonko.
No i mam to czego się obawiam przy Shebie - jej coraz starszy wiek i problemy zdrowotne.
Chyba się pochlastam, bo zlapac to ja zlapię, odstawię do weta, ale poźniej to jej zadnego leku nie podam.
W klatce tez jej nie da się trzymać juz raz próbowałam jak wymiotowała i po wizycie u weta dałam ją do klatki, to chciała ja rozwalić a jak wkladalam ręke to normalnie ze strachu to się przez szczebelki chciała przecisnac a ja wyglądałam jak Frankenstain.
ale coz wiedziałam że to kiedyś nastapi i musze się z tym zmierzyć :?

jak na zlosc Sheba je tylko karmę sucha - żadnej mokrej nie chce :cry:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw kwi 04, 2013 5:21 Re: +++Kotki Dorotki+++ Big i Sheba w DS

Dorotko, ale suche to akurat łatwiej bez użycia zębów jeść, więc nie desperuj waćpanna :wink: . Mój Malutki [*] z 3 zębami dawał sobie radę śpiewająco, to i Sheba da radę :ok: :ok: . A leczenie polega obawiam się na usunięciu resztki zęba, więc raczej nic nie będzie do podawania dopyszcznie czy podskórnie.

Alienor

Post » Czw kwi 04, 2013 9:13 Forum

No Marzenko pewnikiem przeciw bólowe. A o to suche to sie martwie po zabiegu zaraz z jakies 2 dni zeby sobie ranek nie uszkodzila lub niezainfekowala :evil:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Nie maja 12, 2013 16:16 Re: +++Kotki Dorotki+++ Big i Sheba w DS

Czas sie przypomnieć :D

książe Big i księżna Sheba :1luvu:
Obrazek

A tu sam mój księciunio :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

[poprzednia][następna]