Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob paź 10, 2009 16:07 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

jeju jaki miły widok
Szarunia Szareczka kochana i cudna w domku
piekny szary pyszczek w swoim wlasnym domku:):)
.

ania1985

Od: Śro wrz 12, 2007 9:06

Post » Sob paź 10, 2009 16:52 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

troche sie uspokoiłam bo bałam się, że złapałam nie tego kota :) że moja szarunia jest gdzieś tam na ulicy a ja mam tu jakiegoś uzurpatora :) naprawdę boje sie tego cały czas.

tysia6667

Od: Czw sie 27, 2009 16:31

Post » Nie paź 11, 2009 8:11 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

ale jak to powaznie?
a czemu tak- jak ma ten tatulaz to pzreciez ona
.

ania1985

Post » Nie paź 11, 2009 8:34 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Bo chyba jeszcze nie wierze, ze ona jest u mnie w domu :) tyle jej szukałam, tyle nocy siedziałam pod smietnikiem, gdzieś tam jeszcze jak na nią patrze to wydaje mi sie, że to tylko moja wyobraźnia :)

Zapraszam na stronę Rózi :)
viewtopic.php?f=13&t=101519&p=5027145#p5027145

tysia6667

Post » Nie paź 11, 2009 10:15 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

tysia6667

Post » Nie paź 11, 2009 14:18 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

hehe wystarczy wejsc na pierwsza strone aby zobaczyc ze to ten sam piekny pysio
tylko juz nie w piwnicznym okienku zdany na siebie
a w domku
wlasnym osobistym domku

opowiadaj nam tysiu o postepach szareczki
mam nadzieje ze niebawem wyjdzie pewnym krokiem i z podniesionym ogonem na pokoje;)
a jak jej apetyt? zdrowa jest?
.

ania1985

Post » Nie paź 11, 2009 17:59 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Dziaiaj ma drzwi otwarte od łazienki ale tak srednio garnie sie do wyjścia :) już dwa razy była w zeszłym tygodniu na chwilę ale zawsze szybciutko wracała. Dzisiaj nie bała juz sie Bolka i Lolka a jak zobaczyła Kicie to od razu za nia poszła. Kicia tak jeszcze nie bardzo do niej, ciekawi ją ale tak z dystansem co jakis czas zagląda do łazienki. Szarka jesli już to siedzi sobie w drzwiach na dywaniku i patrzy tymi wielkimi oczami :) jest mi miło bo jak podchodze i ja głaskam to się ośmiela i wychodzi kawałek dalej, mizia sie do mnie chyba mi ufa :)

Martwie sie jej brzuszkiem, jest bardzo duzy, zastanaiwiam się co ona jadła na tej ulicy. Moja wet stwierdziła, że zapewne wszystko, więc dała jej tabletke na odrobaczenie i jeszcze jakieś beztlenowce czy cos takiego żeby odgazować jelita bo może ma problemy. Po tych tabletkach nie zauwazyłam żeby miała robaki, załatwia sie normalnie (jeden dzien miała tylko rozwolnienie) więc jak by miała problemy z jelitami to by kupki nie robiła.

Zastanawia mnie jeszcze jedna sprawa na brzuszku ma taką kuleczkę. ona jest gładka składa się jak by z dwóch części, na poczatku myslałam, ze to kleszcz ale to wogóle nie rośnie, niestety nie widziałam jeszcze tego bo szarka kładzie sie zawsze na tym samym boku i nie mogę zoabaczyc dokładnie, jak sie mizia to zawsze jej tego szukam pod futerkiem i nie widze, wygląda tak jak by było pod skóra, Kleszcza zawsze widać we futerku. Wet mysli, ze to może jakieś wybroczyny. Dała mi na pchły i kleszcze więc myśle, że kleszcz by odpadł. pod koniec tyg ma wpaść do mnie (nie chce jeszcze Szarki stresować nowymi zapachami) może jej się uda wymarać.

tysia6667

Post » Nie paź 11, 2009 20:45 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

a apetyt to ma niesamowity gdyby mogła to by cały czas jadła :) jest naprawde grubasem :)

tysia6667

Post » Wto paź 13, 2009 12:33 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

tysiu Szarka pzreszla niezłą tulaczke, oczywicie ze moz ebyc zarobaczona a nie wszystkie robaki widac.
ogolnie jednak- napisze co ja bym zrobila, ale nie jestem specjalista, a raczej panikara na punkcie swojej wlasnej Kiciuni:)
jakbym widziala obwisly brzusio to polecialabym na krew i usg ( zeby potem skupic sie tylko na drobnych ewentualnmych przyczynach brzuszka)
w sumie z Szarka wychodzic to nie bardzo- a czy w ogole wetka ja widziala? czy to tylko rozmowy byly?

co do kulki moz ema przepukline?

szkoda z enie widac brzusiu na fotkach, bo na fotkach kicia wygla super jak na swoje przygody. przeciez ona ma swoje lata i wogole duzo pzreszla. a takie lapki ma porzadne, okazala z niej kotka chyba co.

a czy szarka byla szczepiona na wszystko?
.

ania1985

Post » Wto paź 13, 2009 18:31 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

ania1985 pisze:jeju jaki miły widok
Szarunia Szareczka kochana i cudna w domku
piekny szary pyszczek w swoim wlasnym domku:):)

taaaaaaaa.... ma przecudne umaszczenie i slepka nieziemsko zielone :1luvu: cuuuuuuuuuuudnaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto paź 13, 2009 19:07 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Super widok :)

A co u Safii?
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Wto paź 13, 2009 22:08 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

hop

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro paź 14, 2009 12:59 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Cudna na tych zdjęciach jak moja Fela :ryk:
Gosiara

Post » Śro paź 14, 2009 18:19 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Smyk nie żyje. :cry: :cry: :cry:
Został zatruty, przez truciciela ….
:cry: :cry:

Napiszę więcej, jak opadną emocję,
bo na razie nie mogę się pozbierać i szarpią mną emocje złości,
nienawiści, bezradności i bólu…

Jak można…

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Safii

Od: Pt lip 31, 2009 17:24

Post » Śro paź 14, 2009 18:20 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kocia dusza

Od: Sob wrz 26, 2009 17:42

[poprzednia][następna]