Klub Kotów Kundelkowych. Już jest nas ponad 100...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt mar 30, 2007 7:34

Wielbłądku :!: :!: :!: :lol: Ty już jestes cała zafixowana na czarne :lol:

Nasze czarne (te dorosłe) są wszystkie "z charakterkiem": czarna Afera, która gryzie, drapie i i robi karczemne awantury przy próbie zbliżenia:

ObrazekObrazek

Czarna Iluzja- piękna, słodka i przemykająca jak cień ( ta, co to "pojawiasz sie i znikasz....")

ObrazekObrazek

Czarny Samson- wielki, dostojny i toczący z Ramzesem walki o przywództwo, czarna Karramba, bliźniaczo podobna do Ramzesa, ale temperament z gruntu inny- imię mówi samo za siebie

8)
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Pt mar 30, 2007 10:07

Wielbłądzio pisze:a jak tam CZARNE kundelkowe koty :wink: ?

Wielbłądku Ty się lecz, bo CZARNO to widzę :lol: :wink:
Kundelkowe piękne CZARNE koty - hopsać na górę :wink:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Sob mar 31, 2007 0:39

a co to, nie można być fanką pum? od razu się okazuje, że mam fioła :roll: ?
a że mam faktycznie - to już inna historia, liczba kotów w podpisie mówi sama za siebie :mrgreen: w tym TYLKO 3+1 (Ziutka, czyli tymczas) są calutkie czarne 8)
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob mar 31, 2007 17:21

Specjalnie dla Fanki Pum świezutkie, jeszcze ciepłe portfolio Czarnuszków:

Samson zwany Wampirkiem: wielki, dostojny i wyniosły:

ObrazekObrazek

Czarna Afera- dzisiaj wyjątkowo pokojowo nastawiona, towarzyska i gadatliwa:

ObrazekObrazek

Karramba. Kiedy patrze na nią i na Ramzesa, zastanawiam sie, jak mogą dwa koty być tak bliźniaczo podobnie i tak skrajnie różne :roll:

ObrazekObrazek

Iluzja- złotooka drobniutka, zwinna, prawdziwa Pumka w miniaturze;

ObrazekObrazekObrazek

No i oczywiście najpiękniejszy, najptzystojniejszy, najbardziej miziasty mój pupilek Rami :D

Obrazek
Obrazek

agnes_czy

Post » Sob mar 31, 2007 23:40

to ja poproszę Iluzję 8) taka podobna do mojej Bimbo, miałabym kloniki :wink: ciekawe, czy i charakterek ma podobny:wrrr, zjem Was wszystkich, Mamusia jest moja i tylko moja :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie kwi 01, 2007 8:16

Wielbłądzio pisze:to ja poproszę Iluzję 8) taka podobna do mojej Bimbo, miałabym kloniki :wink: ciekawe, czy i charakterek ma podobny:wrrr, zjem Was wszystkich, Mamusia jest moja i tylko moja :wink:

Proszę bardzo :lol: Przesyłka polecona czy zwykła :?: :wink:
Iluzja nie ma mamusi :cry: Ma tylko mamusię wirtualną, która ją czasem odwiedza- naszą forumową gagatkę :1luvu:
Obrazek

agnes_czy

Post » Nie kwi 01, 2007 19:37

Takie sobie BurKotki :wink: :lol:

BurKotek Kacperek:

ObrazekObrazekObrazek

BurKotka Mufka:

ObrazekObrazek

i koszyk BurKotków z Czarkotkiem obok:

Obrazek
Obrazek

agnes_czy

Post » Nie kwi 01, 2007 20:43

A ja sie w sobote obijałam w fotografowaniu :oops: ... ale widze że Agnes sie spracowała :) Jak tam jestem to czas tak szybko leci...
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Nie kwi 01, 2007 20:54

agnes gdzie teraz bedziemy pisac o naszym paczusiu
Możemy ocenić serce człowieka , po tym jak traktuje zwierzeta

Zapraszam Do Oglądniecia Mojego Skarba -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2203506#2203506

Magdalenkl

Od: Pon mar 05, 2007 16:04

Post » Nie kwi 01, 2007 21:11

Możemy tu, bo Czekunia jest kotem kundelkowym.
Agnes sie zrobiło bardzo przykro... no nie tylko Agnes...
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Nie kwi 01, 2007 21:20

kurde, przepraszam bardzo, ale co takie jedno dziecko może niechcący narobić :twisted: :twisted: :twisted:
ODDAJCIE NAM CZEKOLADKĘ :!: :!: :!:
a Iluzję poproszę przesyłką zwykłą, to mi może chociaż do skrzynki pocztowej wepchną i nie będę jej musiała szukać na poczcie :wink: (bo mam głupiego listonosza, który nie zostawia awizo i 'dzięki' temu listy i paczki giną :twisted: :roll: )
Czekunia, wracaj...

Wielbłądzio

Post » Nie kwi 01, 2007 21:25

Napiszę tutaj, potem wyedytuję :evil: Nie wyedytuję :evil:
Nie tylko Agnes zrobiło się przykro, mnie się zrobiło wściekło :evil: :evil: :evil: Małolatka pt. Agata_2 miesza tu i ówdzie, dzisiaj padło na wątek Czekoladki. Miałam nadzieję, że Agnes jednak założy nowy wątek. Potem sama miałam to zrobić, ale Czekunia nie jest moja. Nie chcę jednak, żeby przez jakąś dziewuszkę cała historia Czekoladki poszła w niepamięć. Watki powyżej 100 stron zamykane są z przyczyn technicznych, wolno się otwierają, ale to był NASZ wątek, odwiedzany przez kilka osób i żadna z nas nie miała chyba kłopotów z jego otwieraniem. Nie zgadzam się, żeby jakaś dwunastoletnia pannica, której się nudzi przez swoją głupotę niszczyła coś, co dla wielu z nas jest ważne. Forum jest otwarte dla wszystkich, ale bezmyślne ładowanie się w różne wątki, robienie zamieszania w watkach adopcyjnych uważam za niedopuszczalne. Teraz panienka trochę się ustatkowała (jeśli chodzi o adopcje), ale jeśli dalej będzie mieszać proponuję nadać jej tytuł "persona non grata".

EDIT: nie zmienię tego co napisałam, bo dziewuszka się nie uspokoiła, a nawet wręcz przeciwnie: teraz będzie sterylizować ciężarne kotki ze swoich okolic... :evil:
Ostatnio edytowano Pon kwi 02, 2007 13:14 przez pixie65, łącznie edytowano 1 raz
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Nie kwi 01, 2007 21:55

jeśli tak (tego akurat nie wiedziałam, widziałam jedynie, że niejaka Agata 'udziela się' bez ładu i składu na KŁ :twisted: ), to też jestem za :twisted:
Agnes, proszę, nie przejmuj się jakimś dzieckiem, które ma za dużo wolnego czasu :roll: Czekunia naprawdę jest dla nas (a przynajmniej dla mnie, ale myślę, że dla Ali i Danki też :wink:) prawie jak nasz własny Kot :D , wiesz, jak strasznie będzie nam smutno bez niej...?

Wielbłądzio

Post » Pon kwi 02, 2007 6:31

Agnes załóż nowy wątek. Pięknie proszą Czekoladkowe Ciotki :wink: .
U Kundelkowych się przywitam :wink: .
Witaj Słoneczko :love:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pon kwi 02, 2007 6:50

agnes nie przejmuj sie bardzo prosimy moze nie bylam o dpoczatku w tym watku ale bardzo wszystkich polubialam zaluz nowy watek przesz :roll: :roll:
a na czekuni mi tez zalezy :D :D
Możemy ocenić serce człowieka , po tym jak traktuje zwierzeta

Zapraszam Do Oglądniecia Mojego Skarba -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2203506#2203506

Magdalenkl

Od: Pon mar 05, 2007 16:04

[poprzednia][następna]