Napiszę tutaj, potem wyedytuję

Nie wyedytuję
Nie tylko Agnes zrobiło się przykro, mnie się zrobiło wściekło

Małolatka pt. Agata_2 miesza tu i ówdzie, dzisiaj padło na wątek Czekoladki. Miałam nadzieję, że Agnes jednak założy nowy wątek. Potem sama miałam to zrobić, ale Czekunia nie jest moja. Nie chcę jednak, żeby przez jakąś dziewuszkę cała historia Czekoladki poszła w niepamięć. Watki powyżej 100 stron zamykane są z przyczyn technicznych, wolno się otwierają, ale to był NASZ wątek, odwiedzany przez kilka osób i żadna z nas nie miała chyba kłopotów z jego otwieraniem. Nie zgadzam się, żeby jakaś dwunastoletnia pannica, której się nudzi przez swoją głupotę niszczyła coś, co dla wielu z nas jest ważne. Forum jest otwarte dla wszystkich, ale bezmyślne ładowanie się w różne wątki, robienie zamieszania w watkach adopcyjnych uważam za niedopuszczalne. Teraz panienka trochę się ustatkowała (jeśli chodzi o adopcje), ale jeśli dalej będzie mieszać proponuję nadać jej tytuł "persona non grata".
EDIT: nie zmienię tego co napisałam, bo dziewuszka się nie uspokoiła, a nawet wręcz przeciwnie: teraz będzie sterylizować ciężarne kotki ze swoich okolic...