Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ASK@ pisze:Aleśmy spadlina stronie.
fakt, nic ciekawego się nie dzieje u nas. I niech tak zostanie.
Pada śnieg. Koty nawet nosa spod samochodu nie wyściubiły. Nie ma powitań i biegów z zadartym ogoniem w taką pogodę.Nie ma świecenia kuperkami. Nie godnam aż takich umizgów.Wszak wiadomo,żarcie musi być
ASK@ pisze:Pani Agnieszka, Duża Juleczki zadzwoniła wczoraj. Niestety, mam fobie strachową na słowa ... pani Joasiu muszę powiedzieć ... . Zanim powiedzą to ja już drętwieję i czuję gulę w gardle. Powoli więc wypuszczam powietrze i zaczynam się skupiać na słowach co do mnie jeszcze nie w pełni docierają. Akuratnie w tym wypadku jest ok. Jueczka je , kuwetkuje i ze skromnością przyjmuje zachwyty nad swą urodą i madrością. Ona wie,że jest cudem świata i wreszcie doceniono ją i jej wdzięki oraz charakter. Powoli Juleczka otwiera się i rozkręca. Nie wiem czy będzie aż tak namolna do ludzia jak u nas bo walczyć o zainteresowanie nie musi. W jej wypadku jest odwrotnie.Ona jedna i rąk osiem![]()
Marysieńka, piękna Marysieńka co traci sylwetkę anorektycznej modelki odkrywa urki bycia KOTEM bez obowiązków. Hormony nie grają, dzieci oddane, żołądeczek pełny...Czas na zabawy i inne przyjemności. Jak rasowa tańcownica rurowa wiła się w około sufitowego drapaka. Dopiero odkryła jakie to fajne . Jeździ na grzbiecie pracowicie zdzierając podbicie kanapy, poluje na ogony , poluje na zabawki...Czasem nieśmiało pakuje się pod rękę by człek mógł wygłaskać rozmruczane cudo. Kręci się rozśpiewana pod nogami by choć otrzeć i wytrzeć futerko o nas. Już nie śpi w łóżku zawinięta ściśle w kokonik.Teraz śpi do góry nogami wyciągnięta na całą okazałość. Nawet podejmuje próby lokowania się na podusi lub pod kołderką. Jedno sie nie zmieniło.Uwielbienie lodówki.
iwona66 pisze:Asiu planujesz zapolować na rudawe coś ?
ASK@ pisze:iwona66 pisze:Asiu planujesz zapolować na rudawe coś ?
no coś tyJa
![]()
hanelka pisze:Pewnie, że nie.
Dankę pośle. Albo TŻta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 530 gości