Pinokio; potrzebny DT dla psa Kruczka str.99

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lip 16, 2012 10:28 Re: koty u pinokio_ chorują - białaczka i nie tylko???

Kleks umarł dzisiaj w nocy [*]

W sobote wieczorem jeszcze normalnie zjadl, a wczoraj rano lezal osowiały, nie jadl. W nocy umarł :cry:
Nie byl nawet chory. Nagla mozna powiedziec smierc :cry:
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Pon lip 16, 2012 10:45 Re: koty u pinokio_ chorują - białaczka i nie tylko???

o jejku :(...
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Pon lip 16, 2012 11:31 Re: koty u pinokio_ chorują - białaczka i nie tylko???

pinokio_ pisze:Kleks umarł dzisiaj w nocy [*]

W sobote wieczorem jeszcze normalnie zjadl, a wczoraj rano lezal osowiały, nie jadl. W nocy umarł :cry:
Nie byl nawet chory. Nagla mozna powiedziec smierc :cry:

O kurczę :cry: Dla Kleksa [']....

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pon lip 16, 2012 12:52 Re: koty u pinokio_ chorują - białaczka i nie tylko???

(*) Kleksik...

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pon lip 16, 2012 15:06 Re: koty u pinokio_ chorują - białaczka i nie tylko???

Oj biedny Kleksio :cry:
ObrazekObrazek

Sonia93

Od: Sob lis 20, 2010 23:19

Post » Pon lip 16, 2012 16:22 Re: koty u pinokio_ chorują - białaczka i nie tylko???

Właśnie wrocilam od weta.

Lovely zaatakowany przez wirus bialaczki. Dostal kroplowki, jakies cos tam uodparniające, p/zapalne, antybiotyk. Wet powiedzial, ze krzywa w dół i tak. Moze jeszcze z tydzien.

Dyziowi pomoglam odejsc. Niestety nie udalo mu sie.[*]

Klara slabiutka
Murcia slabiutka
Murzynka slabiutka

Mam dość.
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Pon lip 16, 2012 16:26 Re: koty u pinokio_ chorują - białaczka i nie tylko???

Matko! Co za dzień!
Bardzo, bardzo współczuję....

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pon lip 16, 2012 16:44 Re: koty u pinokio_ chorują - białaczka i nie tylko???

pinokio_ pisze:Właśnie wrocilam od weta.

Lovely zaatakowany przez wirus bialaczki. Dostal kroplowki, jakies cos tam uodparniające, p/zapalne, antybiotyk. Wet powiedzial, ze krzywa w dół i tak. Moze jeszcze z tydzien.

Dyziowi pomoglam odejsc. Niestety nie udalo mu sie.[*]

Klara slabiutka
Murcia slabiutka
Murzynka slabiutka

Mam dość.

Cholera :cry:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Wto lip 17, 2012 17:29 Re: koty u pinokio_ chorują - białaczka i nie tylko???

Jakiś ciężki czas na kociarnię pinokio przyszedł, tyle kotów już odeszło, a teraz te białaczkowce takie słabe, Klara starutka..ech...
ObrazekObrazek

Randa

Od: Pt mar 04, 2011 20:46

Post » Wto lip 17, 2012 21:27 Re: koty u pinokio_ chorują - białaczka i nie tylko???

trzymaj się Irenko. jesteś dla nich najważniejsza. tulę Cię do serca.

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Śro lip 18, 2012 12:00 Re: koty u pinokio_ chorują - białaczka i nie tylko???

Kleksik [']
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Śro lip 18, 2012 12:17 Re: koty u pinokio_ chorują - białaczka i nie tylko???

Randa pisze:Jakiś ciężki czas na kociarnię pinokio przyszedł, tyle kotów już odeszło, a teraz te białaczkowce takie słabe, Klara starutka..ech...

Prosiłam Was o nieszczepienie kotów negatywnych...bo wiedziałam co będzie dalej.Długo nie trzeba było czekac...i zapewniam,ze to poczatek jest.Wiem,ze mozecie odebrać mój wpis jako "chamstwo',ale może w końcu cos ten watek komuś w głowie poprzestawia :evil: na właściwy tor
Ponawiam apel o niewydawanie kotów negatywnych/zaszczepionych do domów z innymi kotami :!: sa najprawdopodobniej zakażone,a ,ze pasek wyszedł negatywny to jest nic w porwnaniu z konsekwencjami w przyszłości...i KOSZTAMI TAKICH POSUNIĘĆ :!:
Miałam nie zabierać głosu na tym watku,ale szlag mnie trafia i mam nadzieje,że Irena nie weźmie kolejnego kota do siebie :!: majac na uwadze dobro TYCH CO JESZCZE ŻYJĄ I TYCH DLA KTÓRYCH SCHRONIENIE MOŻE BYĆ WYROKIEM :!:
Przypominam,ze na kolejne "plusy"u moich zaszczepionych kotów czekałam od pół roku do 2 lat...wszystko przed Wami(oby nie) :roll:
Szkoda mi Irena Ciebie,tej sytuacji,bo jest ciezka,ale czasami warto posłuchac RAD doświadczonych ludzi,nawet jeśli to tylko JA...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lip 18, 2012 12:56 Re: koty u pinokio_ chorują - białaczka i nie tylko???

Szalony Kot pisze:Umarły akurat nieszczepione koty.

UMIEM CZYTAĆ....koty zaszczepione "mają jeszcze czas"...aby się wirus uaktywnił,a skoro koty umieraja znaczy to ,ze jest bardzo ciezka sytuacja i dlatego prosze o niewydawanie kotów do DS z innymi kotami...tyle
Napisze to jeszcze raz "nie rozpiepsza sie ogniska zapalnego na zewnatrz."..albo sie je "zabija",albo zostawioa w tym miejscu.Teraz ładniej?KLAROWNIEJ?-się nie da
Oczywiste jest ,że te nagłe smierci "głupi ludzie",co sie nie znaja odbiora za nieszcześliwy zbieg okolicznosci i tak tez owszem bywa..bo kot moze umrzec młodo,nagle...nie neguje tego...
Ten watek i mój watek jest i bedzie przestroga dla innych kociarzy,zeby uwazali na to co robia i JAK pomagaja ,bo same dobre serce jak widac moze nie wystarczyć,"trzeba tez myśleć mózgiem" i patrzec w przyszłość na konsekwencje myślenia sercem
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lip 18, 2012 15:48 Re: koty u pinokio_ chorują - białaczka i nie tylko???

Bożenozwisniewa, proszę czytaj ze zrozumieniem posty. Kleksik był pozytywny, i reszta słabiutkich też, a Klara ma 20 lat. I przestań bawić się w proroka, jak nie ogarniasz sytuacji.

ewona1

Od: Śro sty 25, 2012 15:59

[poprzednia][następna]