gaota pisze:Budka jest pod Piasecznem, ale kawałek mogę ją dowieźć
OK będę sie kontaktował na PW. Teraz mam wolny długi weekend i będę mógł podjechać, aby "zgarnąć" klatkę.

gaota pisze:Budka jest pod Piasecznem, ale kawałek mogę ją dowieźć
kinia098 pisze:A więc. Czarny jednak nie zaginął. Po prostu zabunkrował się w stajni gdzieś za szafką i nie chciał wyjść. Agnieszka go zabrała..... Moim zdaniem nie była to dobra decyzja. Niedługo zaczyna się sezon, a Czarny żyje tuż przy, bardzo często uczęszczanej w lato, drodze na Darłówko. No cóż..
kinia098 pisze:Adam, dzięki wielkie za ogłoszenia dla Glucika![]()
Bardzo mi się to przyda, bo ten modem czy router ( nie wiem, które to szwankuje
) zmieniamy dopiero za jakiś czas. Glucia możesz wrzucać wszędzie, gdzie się da
Bo on nie ma ode mnie ogłoszeń.
kinia098 pisze:Adam, jednak poproszę Cię o allegro dla Zozolka. Jutro po południu lub wieczorem wrzucę fotki i tekst. Może akurat ktoś..Bo gdybym wydała te 2 grzdyle, to wzięłabym chociaż 1 tą kruszynkę
![]()
gaota pisze:Widziałam już maleństwa na fb. Ten rudy marmurek z białym to istny biały kruk. Oby nie trafił w nieodpowiednie ręce![]()
Ten gość który rano licytował kociaki to się odezwał? Do mnie nic nie odpisał...
A jaki jest status obecnych stosunków z właścicielem stajni, w której mieszkał Czarny? Nie ma szans na powrót, gdyby trochę uświadomić dom że musi kota do siebie przyzwyczaić itp.?
Oczywiście, jak wrzucisz to zrobię ogłoszenia (mogę też od razu na innych portalach, jak Glutka, chyba że chcesz koniecznie sama). Ale nie wiem czy się wyrobię przed niedzielą. W najgorszym razie będę ogłaszał w niedzielę wieczorem, może być czy za późno?
kinia098 pisze:Transport Warszawa-Poznań już nie potrzebny. Domek zrezygnował, bo ktoś przyniósł im jakąś malutką kicię... Być może kicia dawno znalazłaby już dom ( no bo skoro zarezerwowana, to nie ogłaszałam ), a teraz dalej będzie czekać
aburacze pisze:Dzień dobry!
Mam nadzieję, że kiedy przeprowadzą się do Warszawy to oprócz odsłon będą też telefony, bo jakoś mało ofert...
aburacze pisze:Dobry wieczór!
Kciuki oczywiście są, nie tylko w celu złapania ale i ogólnie
Właśnie skończyło się Allegro kociaków. Wiecie ile było odsłon? 2029![]()
Takiej liczby jeszcze nie widziałem! Z drugiej strony to tragedia, tylu widzów a prawie zero odzewu...
A z tym wysyłaniem kotów do Niemiec czy to już nie było takich propozycji wcześniej?
Adam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości