KarolinaS pisze:KaleidoStar pisze:Kurczę, to spory kawał ode mniePrzy mojej pracy nie dam rady... Przykro mi...
ok rozumiem, dalej więc proszę o namiary:
KarolinaS pisze:KarolinaS pisze:dziewczyny, kto z forum dokarmia koty na Dolnym?
ja cały czas w sprawie kotów stamtąd; mama mojego kolegi musi się wyprowadzić, bo jej blok już niedługo wyburzają, a ma tam niewielką gromadkę kotów do karmienia; chciałaby prosić kogoś kto bywa w pobliżu i dokarmia "swoje" stada, o podrzucanie jedzenia;
udało nam się z Marlon złapać i ciachnąć tamtejsze 2 koteczki, jedną na sterylkę + młodzika do mnie na tymczas złapała dzisiaj Aga; pozostałe 2 już są u mnie od dwóch tygodni; sytuacja w miarę opanowana, ale do karmienia pozostaje w sumie 5 kotów: 3 kotki i 2 wielkie kocury;
proszę o info
plisss, chodzi tylko o karmienie; znacie tam kogoś??????
edit: chodzi o Dolne Miasto w Gdańsku, po drugiej stronie ulicy (Reduta Żbik) od stadionu - czyli po drugiej stronie od miejsca gdzie Aga z Marleną stawiały budki, (m. in przy stacji benzynowej, stamtąd mam na tymczasie dwie koteczki: buraskę i szylkrecię); wejściem do jednego z miejsc jest dziura w płocie, miejsce do karmienia jest dokładnie na przeciwko tej dziury, tylko po drugiej stronie tej ruchliwej ulicy;
chodzi o regularne karmienie

Agor-ia pisze:Dlaczemu Buraki ??
Marlon pisze:Musimy koniecznie zrobić spotkanie pod koniec miesiąca, proponuje 27, co Wy na to?

wszpasia pisze:Kiedyś na którymś bazarku PKDT były pojemniki na karmę. Czy one są jeszcze dostępne? Nie znalazłam teraz tego bazarku, ale może przeoczyłam
sabina skaza pisze:wyc mi się chce, jestem zła, źle zagrałam...mogłam dzwonić i udawać ze jestem zainteresowana adopcją................ dałam ciała.....
mpacz78 pisze:Seja, buraczki cudne.
A w Wigilię zupa buraskowa czyli barszczyk
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości