pamiętnik Poldka

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 14, 2012 7:53 Re: pamiętnik Poldka

Duża wygrała, no cuś takiego 8O :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto lut 14, 2012 8:38 Re: pamiętnik Poldka

Gratulacje :D Świetna akcja :mrgreen:
Polduś, to wszystko dla twojego dobra :wink: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw lut 23, 2012 7:35 Re: pamiętnik Poldka

Nudno
Czekamy na wiosnę i śpimy
Dobrze, że łóżko jest :kitty:
A tak swoją łapką to Iman nadal jest grzeczna, wcale ani to wcale nie nazywa się już "złaśstątcholero". Jakoś tak dziwnie.
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Wto lut 28, 2012 10:13 Re: pamiętnik Poldka

Killatha pisze:Nudno
Czekamy na wiosnę i śpimy
Dobrze, że łóżko jest :kitty:
A tak swoją łapką to Iman nadal jest grzeczna, wcale ani to wcale nie nazywa się już "złaśstątcholero". Jakoś tak dziwnie.

jeszcze wczoraj było blisko do wiosny a dziś znowu sypie śnieg :?
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto lut 28, 2012 19:06 Re: pamiętnik Poldka

Gremliny znalazły sobie nową zabawkę. Duża zeszłej zimy nosiła rękawiczki połączone sznurkiem, żeby ich nie zgubić. W tym roku ma takie same tylko nowe. Gremliny skądś wygrzebały jej stare rękawiczki i zabawiały się w przeciąganie liny przez cały przedpokój.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Post » Wto lut 28, 2012 19:12 Re: pamiętnik Poldka

Ależ piękne koty :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro lut 29, 2012 8:03 Re: pamiętnik Poldka

ależ Wy piękni jesteście :1luvu: , Poldusia wreszcie z bliska zobaczyłam :mrgreen: , Miłeczka słodka dziewczynka a ta śliczna króweczka to Gemma?
ObrazekObrazek

mar9

Post » Śro lut 29, 2012 18:19 Re: pamiętnik Poldka

nie, to Kacperek jest - niemniej słodziutki :)
KotkaWodna

Post » Śro lut 29, 2012 20:49 Re: pamiętnik Poldka

No nie wiem jak można Kacpra pomylić z Gemmą :? No przecież to całkiem inny kolor futra. No i przecież Gemma jest KOTKĄ! A Kacperek, owszem bardzo miły, ale to kocur. No ja nie rozumiem, przecież to po pyszczku widać. W końcu w kocurze bym się nie zakochiwał. No i Kacper jakby trochę utył to byłby niewiele mniejszy ode mnie, a Gemma jest drobniutka i malutka. Tak ze dwa razy co najmniej mniejsza niż ja.
Poniżej Gemma w całej krasie. Prawda, że piękna?

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Killatha

Post » Czw mar 01, 2012 8:48 Re: pamiętnik Poldka

ups :oops: :oops: :oops: to se nagrabiłam :roll:
faktycznie Gemma zupełnie ale to zupełnie nie podobna do Kacperka :? :mrgreen:
sorry, mam nadzieję, że będzie mi to wybaczone, może nie dziś, kiedyś :wink:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt mar 02, 2012 20:35 Re: pamiętnik Poldka

widzę, że Polduś dalej na mnie obrażony, sorry mój piękny, że śmiałam Kacperka pomylić z Twoją lubą :oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt mar 02, 2012 21:56 Re: pamiętnik Poldka

Cześć, Poldek.
To ja, Nocek - przyjszłem Ci powiedzieć, że pilnuję dla Ciebie tej toaletki, co to wiesz.
O tak pilnuję, o:
Obrazek
KotkaWodna

Post » Sob mar 03, 2012 18:59 Re: pamiętnik Poldka

mar9 pisze:widzę, że Polduś dalej na mnie obrażony, sorry mój piękny, że śmiałam Kacperka pomylić z Twoją lubą :oops: :oops: :oops:

No jakoś nie doczytałem słów zachwytu dla Gemmy :evil: To jak mam się odobrazić? No jak?

Cześć Nocek
Już znalazłem zastosowanie dla tej półeczki. Pewnie moje futro będzie na niej równie elegancko wyglądało co Twoje.
Nasza Duża jest ostatnio w bardzo złym nastroju - dostała rachunek za ogrzewanie.

Killatha

Post » Sob mar 03, 2012 22:59 Re: pamiętnik Poldka

Killatha pisze:
mar9 pisze:widzę, że Polduś dalej na mnie obrażony, sorry mój piękny, że śmiałam Kacperka pomylić z Twoją lubą :oops: :oops: :oops:

No jakoś nie doczytałem słów zachwytu dla Gemmy :evil: To jak mam się odobrazić? No jak?

Cześć Nocek
Już znalazłem zastosowanie dla tej półeczki. Pewnie moje futro będzie na niej równie elegancko wyglądało co Twoje.
Nasza Duża jest ostatnio w bardzo złym nastroju - dostała rachunek za ogrzewanie.

ok, masz rację, Gemma to śliczna koteńka,
a teraz już znikam, coby Cię więcej nie denerwować swoimi postami
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto mar 06, 2012 21:04 Re: pamiętnik Poldka

No, ciociu Marysiu, nie bądź taka obrażalska. A Gemma jest naprawdę cudowna. A jaki ma zgrabny tyłeczek :mrgreen:
U nas właściwie nic nowego. Gremliny tradycyjnie rozrabiają, a wszyscy czekamy na wiosnę i możliwość wietrzenia futer.

Killatha

[poprzednia][następna]