Ale my idioci sprawiliśmy kłopot Pixi- wzieliśmy boksera ze schroniska

nie krzyczcie na mnie za tego psa ,nie sadziłam ,że słodka Pixi to typ jedynaczki
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ruda32 pisze:Pixi ma zdjęte szwy,wszystko ładnie po zabiegu, grzeczna panienka niesłychanie.
Ale my idioci sprawiliśmy kłopot Pixi- wzieliśmy boksera ze schroniskai jest dramat Pixi mała hrabianka nie toleruje psiaka
nie krzyczcie na mnie za tego psa ,nie sadziłam ,że słodka Pixi to typ jedynaczki
ruda32 pisze:Pixi ma zdjęte szwy,wszystko ładnie po zabiegu, grzeczna panienka niesłychanie.
Ale my idioci sprawiliśmy kłopot Pixi- wzieliśmy boksera ze schroniskai jest dramat Pixi mała hrabianka nie toleruje psiaka
magdaradek pisze:cudny jest![]()
dobrze, że udało się go stamtąd zabrać![]()
tylko on ma chyba coś z noskiem, prawda? ma tak jakoś inaczej ukształtowany. Ale najwidoczniej mu to nie przeszkadza
Czy to z rodzeństwa mojej Pysi? Śliczny jestJaś&Małgosia pisze:Cóż za puchate cudo! Na pierwszej fotce wygląda jak pluszakTo już ponad rok jak jest z Wami i widać szczęśliwy z niego Pan Kot!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 82 gości