kwiatkowa pisze:Uwielbiam czytać takie wieści![]()
Ortodoksom od trzymania kotów w domach pokazuję małego turbodymomenowego palutka
I ja i ja.
kwiatkowa pisze:Uwielbiam czytać takie wieści![]()
Ortodoksom od trzymania kotów w domach pokazuję małego turbodymomenowego palutka
Anda pisze:Według doktora, nie ma sensu robić rtg, bo jest dobrze.
Tiger_ pisze:Wczoraj miałą taką syt, na bazarku , że przegrałam ,bo czas forumowy był inny , koniec był o 23.47 czasu forumowego .
i skończył się chyba ok 22-giej czasu rzeczywistego .....
Hanulka pisze:i?Tiger_ pisze:chyba jeszcze nie ......
czas forumowy jest niestety różny .....w zależności od tgo jak kto ma ustawiony ....
dlatego chyba lepszy byłby jednak czas realny....
Ale chyba i u Hanulkii u mnie czas forumowy pokrywa sie z rzeczywistym .....
52 zł
noooooo nie wiem.....,bo 23.47. czasu forumowego dawno minęła..... ale dla dobra sprawy.....bo przeciez o koteczki chodzi.... 55,-![]()
i
Tiger_ pisze:hanulko , czas forumowy to ten , który Ci się wyświetla w Twoim poście .....czyli czas forumowy zgadza się z rzeczywistym ........
Chyba , że ja o czymś nie wiem ....![]()
57 zł
Hanulka pisze:Tiger_ pisze:hanulko , czas forumowy to ten , który Ci się wyświetla w Twoim poście .....czyli czas forumowy zgadza się z rzeczywistym ........
Chyba , że ja o czymś nie wiem ....![]()
57 zł
no w moim poscie wyswietla się coś tam grubo p 24 czasu realnego...., zaraz to zobaczysz....
to nie zgadza sie o jaką godzinkę....
Tiger_ pisze:Czyli z Jasiem to był wypadekTo dobrze ....ale dawaj mu coś osłonowo na wątrobę i może lakcid , albo cuś w tym stylu , bo jak on jeszcze tyle ma być na antybiotyku .....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości