Efcia1 pisze:Gdyby ktoś był zainteresowany Rudkiem to proszę o kontakt (mam namiary na obecnych opiekunów). Kocur niestety musiał póki co wrócić "na ulicę" czyli do miejsca dotychczasowego bytowania. Ale w każdej chwili można go stamtąd zabrać.
A teraz dzięki uprzejmości, dobremu serduchu i niewątpliwym zdolnościom qlenki i jej tż-ta sobotnia sesja Majki oraz czarnego dżentelmena z krawacikiem, który też szuka domku:
http://picasaweb.google.pl/rudomi.pl/Koteria20100612#
ewar pisze:Ojej, niech ktoś tego rudaska zabierze.Założyć mu wątek,pokazać parę zdjęć i domy ustawią się w kolejce.Tacia tak szybko znalazła domek i to jaki!
też jestem pewna, że szybko by znalazł z tymi swoimi słodkimi pućkami.
No ale teraz jest mniej dostępny - chyba że masz Efcia jakiś adres i można podjechać go sfotografować i zrobić mu akcję?
Efcia1 pisze:też jestem pewna, że szybko by znalazł z tymi swoimi słodkimi pućkami.
No ale teraz jest mniej dostępny - chyba że masz Efcia jakiś adres i można podjechać go sfotografować i zrobić mu akcję?
Jeśli jesteście chętni myślę, że dałoby się zorganizować Rudkowi sesję w plenerzeTransport biorę na siebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 103 gości