Nocna Furia czyli Szczerbatek:
http://vignette3.wikia.nocookie.net/jak ... -prefix=pl

Femka pisze:Dzień Dobry,
Zwracam się z uprzejmą prośbą o wciągnięcie mnie do klubu szurniętych kociarzy, który się w tym wątku zawiązał. Mam 4 koty, psa i tymczasa.
jaaana pisze:Femka pisze:Dzień Dobry,
Zwracam się z uprzejmą prośbą o wciągnięcie mnie do klubu szurniętych kociarzy, który się w tym wątku zawiązał. Mam 4 koty, psa i tymczasa.
Prośba Pani została rozpatrzona pozytywnie.
Proszę zgłosić się do działu kadr w celu odbioru legitymacji członkowskiej o numerze 02/2015.
jaaana pisze:W czwartek wieczorem zostaną 3 koty![]()
Nie pamiętam, kiedy tak miałam. Chyba zlikwiduję jedną kuwetę.
jaaana pisze:Prośba Pani została rozpatrzona pozytywnie.
Proszę zgłosić się do działu kadr w celu odbioru legitymacji członkowskiej o numerze 02/2015.
Caragh pisze:jaaana pisze:Prośba Pani została rozpatrzona pozytywnie.
Hej halo, dlaczego tylko Ona dostaje legitke? A reszta to co?
Femka pisze:jaaana pisze:Femka pisze:Dzień Dobry,
Prośba Pani została rozpatrzona pozytywnie.
najpierw chcę wiedzieć, ile wynosi wpisowe i składka, bo nie wiem, czy mnie stać.
Caragh pisze:jaaana pisze:Prośba Pani została rozpatrzona pozytywnie.
Hej halo, dlaczego tylko Ona dostaje legitke? A reszta to co?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości