Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sie 06, 2012 19:50 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS dla Faxe'a :D Foty s. 35

_ogonek_ pisze:
OKI pisze:Biedny chory kotek wciąga ostatnio do 3 saszetek mięsnego conva dziennie. Ratunku! :oops:

Cholera, nawet nie wiem jak CI pomóc :( Będzie 10 zł z mojego "bazarku" :? :cry:

Każdy grosik mi się przyda :oops:
Dziś kupiłam mu całe pudełko 12 szt., ale jak będzie tak wciągał, jak wciąga (oby!), to starczy na tydzień :?
Na razie zaczyna być po nim widać pomału, że je :wink:

Brzdąc się robi coraz bardziej oswojony. Przynajmniej chwilami :twisted:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto sie 07, 2012 18:30 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS dla Faxe'a :D Foty s. 35

OKI pisze:
_ogonek_ pisze:
OKI pisze:Biedny chory kotek wciąga ostatnio do 3 saszetek mięsnego conva dziennie. Ratunku! :oops:

Cholera, nawet nie wiem jak CI pomóc :( Będzie 10 zł z mojego "bazarku" :? :cry:

Każdy grosik mi się przyda :oops:
Dziś kupiłam mu całe pudełko 12 szt., ale jak będzie tak wciągał, jak wciąga (oby!), to starczy na tydzień :?
Na razie zaczyna być po nim widać pomału, że je :wink:

Brzdąc się robi coraz bardziej oswojony. Przynajmniej chwilami :twisted:

To jest karma czy takie saszetki z tym preparatem wzmacniającym z RC? (bo żarcia nie widziałam nigdy...)

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Wto sie 07, 2012 18:34 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS dla Faxe'a :D Foty s. 35

OKI

Post » Wto sie 07, 2012 18:48 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS dla Faxe'a :D Foty s. 35

Nossotychcesz - zupełnie zdrowy kotek :twisted: . Może znaczenie wątroby dla życia jest po prostu przeceniane :roll:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto sie 07, 2012 18:49 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS dla Faxe'a :D Foty s. 35

Też tak sobie tłumaczę. Co sobota :mrgreen:

OKI

Post » Wto sie 07, 2012 18:52 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS dla Faxe'a :D Foty s. 35

drogi biznes :roll:...
OKI, mam jeszcze parę książek, ale mam skrajnie mało czasu ostatnio....
W ogóle jest do kitu z tym wszystikim :( Dlaczego każdy szuka małego "szeniaszka" albo kociaszka zamiast fajnych, dorosłych zwierzaków już ustabilizowanych psychicznie?!
Wybacz, ale "ulało się"... :cry: Nie lubię ludzkiego gatunku....

_ogonek_

Post » Wto sie 07, 2012 18:54 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS dla Faxe'a :D Foty s. 35

_ogonek_ pisze:

W ogóle jest do kitu z tym wszystikim :( Dlaczego każdy szuka małego "szeniaszka" albo kociaszka zamiast fajnych, dorosłych zwierzaków już ustabilizowanych psychicznie?!

Nie łam się... ja też nie lubię - wrzuciłam te kociaki od ASK@ na FB i pierdyliard zapytań o niebieskiego, na zasadzie "biorę, nie pakować, na miejscu" :x O rudą koteczkę nawet nikt się nie zająknął :( Ludziom się we łbach pop...ło dokładnie :?

OKI

Post » Wto sie 07, 2012 18:59 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS dla Faxe'a :D Foty s. 35

OKI pisze:
_ogonek_ pisze:

Nie łam się... ja też nie lubię - wrzuciłam te kociaki od ASK@ na FB i pierdyliard zapytań o niebieskiego, na zasadzie "biorę, nie pakować, na miejscu" :x O rudą koteczkę nawet nikt się nie zająknął :( Ludziom się we łbach pop...ło dokładnie :?

Bo to właśnie tak jest... Ładne pieseczki i koteczki mają branie a te przeciętne choć niezwykłe, to i tak każdy ma je w d*pie... Nawet nie mam ostatnio czasu na ogłoszenia...

_ogonek_

Post » Wto sie 07, 2012 19:05 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS dla Faxe'a :D Foty s. 35

Ja nie mam czasu na nic - przed chwilą wróciłam z lecznicy i jeszcze muszę lecieć po zakupy :roll: Bo mam sos do klusek wprawdzie, ale kluski już wszystkie zeżarłam :roll: I nawet sobie sama nie zrobię, bo mąka wyszła wczoraj :twisted:
Ludzi nie będę komentować, szkoda mi nerwów :roll:

OKI

Post » Wto sie 07, 2012 21:10 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS dla Faxe'a :D Foty s. 35

No to się jeszcze pochwalę, że odwiedziłam sklep i śniadanko już się gotuje :mrgreen:

W domu jak w stadzie hien, bo na kolację krowa :roll:
Wszystkie warczą na siebie. WSZYSTKIE!!! :twisted:
Tzn. Taćka nie warczy, bo ma krowę pod futrzanym ogonem - ona czeka, aż się rozluźni przy misce z suchym :roll:

OKI

Post » Śro sie 08, 2012 11:50 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS dla Faxe'a :D Foty s. 35

Czyżby jakaś poważniejsza uczta :) ?

_ogonek_

Post » Śro sie 08, 2012 11:52 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS dla Faxe'a :D Foty s. 35

Nieee... normalnie, dość często mają wieczorem mięcho :) I zawsze się zachowują, jakby poza tym były głodzone :twisted:
co im oczywiście absolutnie nie przeszkadza domagać się potem "zwykłej" kolacji :roll: Bo przecież nie było :mrgreen:

OKI

Post » Czw sie 09, 2012 17:22 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS dla Faxe'a :D Foty s. 35

Bardzo dziękuję Dobrej Duszy za suplementy dla Fostera na gnatki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

OKI

Post » Pt sie 10, 2012 18:07 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS dla Faxe'a :D Foty s. 35

Foster przechodzi sam siebie w pochłanianiu conva.
Za to koszmarnie mu się oczy zapaprały. I nic nie pomaga :(
Dopiero niedawno mi przyszło do pustego łba, że on może mieć niedrożne kanaliki :? Chyba jest właśnie okazja do pilnego sprawdzenia :roll:
Kiedyś-kiedyś, jak znajdę chwilę, to go zdiagnozuję w kierunku -> co mu nie szwankuje, będzie prościej :|

OKI

Post » Pt sie 10, 2012 18:20 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS dla Faxe'a :D Foty s. 35

E tam, a gdzie ubaw? Gdzie zagadka?!

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

[poprzednia][następna]