Mam zdjęcia Brysia przesłane mms-em od Basi, ale mam jakiś problem ze zrzuceniem

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Agor-ia pisze:Wczesniej ktos pisal, ze nie kazdego kota jest w stanie odroznic od siebie.
Moze jakas liste numerowana zrobic ?
po_prostu_kaska pisze:Ale mam stron do przeczytania![]()
Dziewczyny, myślicie, że coś zmienić w pierwszym poście? Mało czytelny?
Podzieliłam koty na te:
które w schronie,
te które są w DT,
te których losu już nie znamy (najprawdopodobniej za TM)
i te które znalazły dom
To nie są zdjęcia wszystkich kotów ze schronu. Wstawiam, te które otrzymuję od dziewczyn. Tak jak już napisano, niewiele o nich wiadomo więc duża część zdjęć nie ma opisów.
Marzenia11 pisze:Bryś.... łamie moje serce, ale nie daję żadnych możliwości u siebie dt... Czy on ma potwierdzoną białaczkę testem?
lanua pisze:mi sie wydaje że numer 9 i 16 to ten sam kot ...
bardzo dobry pomysł z uporządkoweaniem zdjec i informacji
po_prostu_kaska pisze:lanua pisze:mi sie wydaje że numer 9 i 16 to ten sam kot ...
Masz racjęPoprawione
![]()
Takie wątpliwości mam też odnośnie nr 2 i 14. Zerknijcie proszę, czy 14 to nie jest właśnie syjam z 2 zdjęcia? czy to po prostu czarny kot z tak wyliniałym futerkiem?
taizu pisze:po_prostu_kaska pisze:lanua pisze:mi sie wydaje że numer 9 i 16 to ten sam kot ...
Masz racjęPoprawione
![]()
Takie wątpliwości mam też odnośnie nr 2 i 14. Zerknijcie proszę, czy 14 to nie jest właśnie syjam z 2 zdjęcia? czy to po prostu czarny kot z tak wyliniałym futerkiem?
Mnie się wydaje, że nie tylko 2+14, ale i 3+13 oraz 8+21 to pary zdjęć tych samych kotów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości