KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sty 08, 2011 14:31 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

Rozmawiałam z panią Julitą , siedziała przy komputerze, prawie nie oddychając , bo Chmurka siedziała bliziutko i nie chciała pani kotka wystraszyć :mrgreen: , dzisiaj p.Julita miała poszukać gimpeta z rybką , gdyż Chmurce ten z kurczakiem nie za bardzo podpasował i Chmurka nie była za bardzo zadowolona , /wrąbała pół puszeczki !!!/. :wink: Pani Julita mówi ,że są postępy...ale nie zapeszam.

hanelka, gdzie ty znalazłaś takiego anioła , pani Julita jest niesamowita. :1luvu:
Ostatnio edytowano Sob sty 08, 2011 14:35 przez cypisek, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Sob sty 08, 2011 14:35 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

cypisek pisze:pani Julita jest niesamowita. :1luvu:
Wiem. Dlatego poprosiłam, żeby wzięła Chmurkę... 8)
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob sty 08, 2011 14:37 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

hanelka , p. Julita ubolewała ,że nie chcesz ją nauczyć obsługi kompa. :evil: / :wink: /
Obrazek

cypisek

Post » Sob sty 08, 2011 14:44 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

Uczę ją, kiedy mam chwilę, sama sobie zresztą całkiem dobrze radzi, tylko ona chce wszystko już!!!
Zagląda na miau, chce się zalogować, tylko z pocztą są jeszcze kłopoty, więc na razie się nie da.
Obrazek

hanelka

Post » Sob sty 08, 2011 19:53 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

Wiem ,wiem/. :1luvu:
Obrazek

cypisek

Post » Pon sty 10, 2011 20:01 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

Rusałka dziś zaliczyła ostatni zastrzyk,na razie weta nie planujemy odwiedzac :wink: kicia ma wyrażnie dosc transportera,ale w domu jest świetna,największy dystans zachowuje do mnie bo ja wkładam do transportera, chodze do weterynarza,ja pakuje betaglukan do pysia
z resztą rodziny w najlepszej komitywie,mam nadzieje ze jak teraz już nic jej nie bedę robic to i mnie pokocha

Bambo jedyny zaliczył od niej z liścia a teraz z nim śpi przytulona
kto sie czubi ten się lubi w ich przypadku to prawda

a jak Zojka i Karolinka? i Chmurka?
Obrazek

gayae

Od: Sob sty 13, 2007 15:10

Post » Pon sty 10, 2011 22:00 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

Rozmawiałam z panią od Chmurki .Chmurka robi powoli postępy. Zwiedza mieszkanie pod czujnym okiem pani Julity. Ma porozkładane kocyki,aby nie zmarzła w brzuszek. Zajadała się gotowanym cycem kurzym. Ma weselsze oczka i nie zwiewa na widok pani. Pani zakochana w niej po uszy. :mrgreen:
Obrazek

cypisek

Post » Pon sty 10, 2011 23:26 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

gayae pisze:Bambo jedyny zaliczył od niej z liścia a teraz z nim śpi przytulona
Grunt, to sobie faceta od razu ustawić! :mrgreen: :ok:

Zojka jest cudowna. Z kotami przeważnie za pan brat, jak coś jej nie podejdzie, pacnie łapką bez pazurków, albo sama tak dostanie. Z psem jest w jak najlepszej komitywie.
Najwyższy czas rozpocząć poszukiwania tego jedynego, właściwego, własnego domu na zawsze. A ja siedzę i nie mogę zebrać się w sobie. Ciągle mam przed oczami załamanie Rusałeczki i bardzo się boję, że następna zmiana tak podziała na Zoję.
Obrazek

hanelka

Post » Wto sty 11, 2011 7:53 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

wieczne dylematy serca :x .Bo rozum ma inne zdanie :mrgreen:

Powoli,powoli zbierzesz siły i zaczniesz ogłaszac.

Dobrze,ze Zojeczka dobrze :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto sty 11, 2011 9:34 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

:1luvu: :1luvu: Rusałka
:1luvu: :1luvu: Chmurka
:1luvu: :1luvu: Zojeczka
:kotek: :kotek: Karolinka trochę mniej wystraszona, rano kiedy jest spokój i w nocy chodzi sobie po mieszkaniu; teraz znów właśnie wkitrała się pod szafę... :oops: :oops:
apetycik dopisuje i panna daje się głaskać przy jedzeniu, ale nie sprawia jej to przyjemności :(
jak próbuję dotknąć łebka, to do staję pazurami na odlew;
ale nóżki mniej podgięte przy zwiedzaniu mieszkania...
biedna maleńka potrzebuje naprawdę dużo czasu :!: :!: :!:
Ciocie, kciuki :piwa:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto sty 11, 2011 9:36 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

Ona najwiecej miałą stresów.Troszkę potrwa zanim wyjdzie z tego nóżkowania. Powplutku do przodu.
Kciuki cały czas sa. :ok:
Dla każdej osobno też :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto sty 11, 2011 13:24 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

Zoja wkitrała mi się wczoraj wieczorem w pościel. Zadołowała się w nogach w kołderkę, z minką bardzo przejętą i uroczystą. Jednak zwiała, jak tylko poruszyłam nogami... :(
Obrazek

hanelka

Post » Wto sty 11, 2011 13:28 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

Hanelko, jak to tak można ruszać nogami. :mrgreen: Leżeć grzecznie, spać do rana, nie przewracać się - kot musi mieć komfort i spokój, co nie? :mrgreen:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto sty 11, 2011 13:39 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

Tak właśnie robię. Nauczyłam się spać bez ruchu, żeby żadnego kotecka nie potrącić. :mrgreen:
Jednak tym razem próbowałam się wśliznąć do wyrka. Głupi pomysł, bez serca jestem. Wiem. :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Post » Wto sty 11, 2011 13:42 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

hanelka pisze:Tak właśnie robię. Nauczyłam się spać bez ruchu, żeby żadnego kotecka nie potrącić. :mrgreen:
Jednak tym razem próbowałam się wśliznąć do wyrka. Głupi pomysł, bez serca jestem. Wiem. :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

[poprzednia][następna]