KROPKA - ZOSTAJE KOTEM PODHALAŃSKIM ;)!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lis 21, 2009 23:26 Re: KROPKA - SZUKAMY POSTERYLKOWEGO DT LUB DS!! PILNE!!!OSTRÓDA

vega29 pisze:Kropce pewnie obojętne, czy ciachną ją w Ostródzie, czy gdziekolwiek w Polsce.

Zapewne :ryk:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Sob lis 21, 2009 23:31 Re: KROPKA - SZUKAMY POSTERYLKOWEGO DT LUB DS!! PILNE!!!OSTRÓDA

Domkowi w Suwałkach przekażę info, ale jak wszystkim powtarzam, nie obiecuję nic, końcowa decyzja i tak nie będzie należeć do mnie... w końcu to ma być kot znajomych, a nie mój :roll:
Gdybyście na prawdę nie znaleźli żadnego DT dla koteczki, to na czas posterylkowy ją być może bym wzieła...
Chociaż z Ostródy do Wa-wy ją trzeba przetransportować by było... :|
Z tym, że kicia musiałaby być zdrowa i jakoś dogadać się z moimi kotami, albo wylądować w łazience...
Tylko kiedy zabieg?
Nie miałam czasu przeczytać całego wątku :oops:
" Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś... "

Draugia

Od: Nie gru 23, 2007 1:25

Post » Sob lis 21, 2009 23:38 Re: KROPKA - SZUKAMY POSTERYLKOWEGO DT LUB DS!! PILNE!!!OSTRÓDA

Draugia pisze:Domkowi w Suwałkach przekażę info, ale jak wszystkim powtarzam, nie obiecuję nic, końcowa decyzja i tak nie będzie należeć do mnie... w końcu to ma być kot znajomych, a nie mój :roll:
Gdybyście na prawdę nie znaleźli żadnego DT dla koteczki, to na czas posterylkowy ją być może bym wzieła...
Chociaż z Ostródy do Wa-wy ją trzeba przetransportować by było... :|
Z tym, że kicia musiałaby być zdrowa i jakoś dogadać się z moimi kotami, albo wylądować w łazience...
Tylko kiedy zabieg?
Nie miałam czasu przeczytać całego wątku :oops:

Rozumiemy, że decyduje domek. Nie ma sprawy. Jeśli poratuje inną kocią bidę, też będziemy się cieszyć 8)

Draugia - posterylkowy DT w Warszawie, to transport w obie strony, kurczę. A potem znowu schron... Trochę głupio... Ale pomyślę. Sterylka najwcześniej za miesiąc. Kasa się musi uzbierać. No i Kropeczka odkarmia jeszcze 2 kocięta dwumiesięczne.
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Nie lis 22, 2009 13:11 Re: KROPKA - SZUKAMY POSTERYLKOWEGO DT LUB DS!! PILNE!!!OSTRÓDA

No właśnie najgorzej z tym transportem...ale jakby coś, zawsze jakaś furtka jest otwarta :wink:
Mam nadzieję, że ktoś jednak weźmie ją od razu na stałe, trzymam kciuki za koteczkę :ok:

Draugia

Post » Śro lis 25, 2009 9:59 Re: KROPKA - SZUKAMY POSTERYLKOWEGO DT LUB DS!! PILNE!!!OSTRÓDA

Hop do góry śliczna Kropeczko, niech Cię ktoś wypatrzy kto może pomóc
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Nie lis 29, 2009 23:26 Re: KROPKA - SZUKAMY POSTERYLKOWEGO DT LUB DS!! PILNE!!!OSTRÓDA

Wracamy na górę, Kropeczko
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Wto gru 01, 2009 7:38 Re: KROPKA - SZUKAMY POSTERYLKOWEGO DT LUB DS!! PILNE!!!OSTRÓDA

Do góry Kropeczko
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Wto gru 01, 2009 9:57 Re: KROPKA - SZUKAMY POSTERYLKOWEGO DT LUB DS!! PILNE!!!OSTRÓDA

Przypominam, że kotunia szuka domku na przechowanie po srterylce!!!! A najchętniej domku stałego!!!! Dla kota to potworny szok wracać z domowych pieleszy do zimnego bezdusznego schroniska. A Kropeczka to miziasta koteczka. Kocha wszystkich. Wysuwa pysio przez kraty, żeby tylko ktoś ją wypatrzył i w końcu zabrał!!!!
Obrazek

vega29

Post » Wto gru 01, 2009 10:32 Re: KROPKA - SZUKAMY POSTERYLKOWEGO DT LUB DS!! PILNE!!!OSTRÓDA

Vega, jak by była już możliwość niezależnie od okoliczności typu DT/DS to róbcie zabieg, jak koszty pokrywam niezależnie czy w końcu znajdę czas na zrobienie bazarku, czy on się zakończy i ile będzie z niego kasy. Potrzebuję tylko sygnał i pieniądze lądują na koncie AFN z odpowiednim dopiskiem, chyba, że jakoś inaczej?

Wiesz już dokładnie ile to będzie, bo pisałaś chyba coś około 100 zł, tylko jakie duże jest to koło?
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Wto gru 01, 2009 10:48 Re: KROPKA - SZUKAMY POSTERYLKOWEGO DT LUB DS!! PILNE!!!OSTRÓDA

panikota pisze:Vega, jak by była już możliwość niezależnie od okoliczności typu DT/DS to róbcie zabieg, jak koszty pokrywam niezależnie czy w końcu znajdę czas na zrobienie bazarku, czy on się zakończy i ile będzie z niego kasy. Potrzebuję tylko sygnał i pieniądze lądują na koncie AFN z odpowiednim dopiskiem, chyba, że jakoś inaczej?

Wiesz już dokładnie ile to będzie, bo pisałaś chyba coś około 100 zł, tylko jakie duże jest to koło?

Koło może sięgnąć 20 zł w górę. Jeśli będzie więcej to ja się dorzucę.
Słuchaj - możemy zrobić też tak, że swoją drogą wystawię aukcję charytatywną dla Kropki, że zbieramy na sterylkę. Umówmy się, że ty pokrywasz koszt do 100 zł, a ja zbieram resztę. Jak się uzbiera więcej, to pomyślimy na co przeznaczyć. Na pewno fajnie by było, żeby miała lepsze jedzonko po zabiegu, no nie? Przy okazji zaapeluję, że kotka bardzo potrzebuje własnego kąta. Może w ten sposób domek wypatrzy kicię?
Bo sama aukcja adopcyjna Kropki nie ma zbyt wielu fanów...
Obrazek

vega29

Post » Wto gru 01, 2009 10:56 Re: KROPKA - SZUKAMY POSTERYLKOWEGO DT LUB DS!! PILNE!!!OSTRÓDA

Ok, moim zdaniem to świetny pomysł, co napisałaś, więc kwestie finansowe mamy ustalone :)
I to by było na tyle, bo domku jak nie było tak nie ma, pilnuję ogłoszeń Kropeczki, trochę ludzi zagląda, ale jak rozumiem nikt się nie odezwał :(
Teraz już nie będę szaleć, ale po sterylce może wyróżnię na jakimś bardziej chodliwym portalu ...
Kropka ma allegro aktualne, bo jakoś nie mogę znaleźć? Jeśli nie to mogę zrobić, akurat mam chwilkę czasu :lol:

No niestety, do chodliwych ten wątek nie należy ... zastanawiam się nieraz od czego to zależy ... jedne wątki puchną w tempie błyskawicznym a inne spadają a osoby odwiedzające wykruszają się szybko ... często im większa tragedia :? tym większa odwiedzalność, ale nie jest to regułą.
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Wto gru 01, 2009 10:58 Re: KROPKA - SZUKAMY POSTERYLKOWEGO DT LUB DS!! PILNE!!!OSTRÓDA

panikota pisze:Kropka ma allegro aktualne, bo jakoś nie mogę znaleźć? Jeśli nie to mogę zrobić, akurat mam chwilkę czasu :lol:

Już znalazłam :) No rzeczywiście, tłoku tam nie ma :?
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Wto gru 01, 2009 11:11 Re: KROPKA - SZUKAMY POSTERYLKOWEGO DT LUB DS!! PILNE!!!OSTRÓDA

Dzisiaj wznawiałam. Wystawiam dziesięciodniowe, bo zawsze pod koniec więcej osób zagląda... Ale u Kropki to maksymalnie 30 wejść...
Obrazek

vega29

Post » Śro gru 02, 2009 0:25 Re: KROPKA - SZUKAMY POSTERYLKOWEGO DT LUB DS!! PILNE!!!OSTRÓDA

Domku...przygarnij Kropka(ę) :roll:

Draugia

Post » Śro gru 02, 2009 14:03 Re: KROPKA - SZUKAMY POSTERYLKOWEGO DT LUB DS!! PILNE!!!OSTRÓDA

Kropeczka w górę!!! Szukamy dla Kropeczki rzetelnych opiekunów (domek nie wychodzący, pozabezpieczany, z dużymi zapasami miłości dla kota)- najlepiej na stałe!!!!!
Obrazek

vega29

[poprzednia][następna]