vega29 pisze:Kropce pewnie obojętne, czy ciachną ją w Ostródzie, czy gdziekolwiek w Polsce.
Zapewne

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
vega29 pisze:Kropce pewnie obojętne, czy ciachną ją w Ostródzie, czy gdziekolwiek w Polsce.
Draugia pisze:Domkowi w Suwałkach przekażę info, ale jak wszystkim powtarzam, nie obiecuję nic, końcowa decyzja i tak nie będzie należeć do mnie... w końcu to ma być kot znajomych, a nie mój![]()
Gdybyście na prawdę nie znaleźli żadnego DT dla koteczki, to na czas posterylkowy ją być może bym wzieła...
Chociaż z Ostródy do Wa-wy ją trzeba przetransportować by było...![]()
Z tym, że kicia musiałaby być zdrowa i jakoś dogadać się z moimi kotami, albo wylądować w łazience...
Tylko kiedy zabieg?
Nie miałam czasu przeczytać całego wątku
panikota pisze:Vega, jak by była już możliwość niezależnie od okoliczności typu DT/DS to róbcie zabieg, jak koszty pokrywam niezależnie czy w końcu znajdę czas na zrobienie bazarku, czy on się zakończy i ile będzie z niego kasy. Potrzebuję tylko sygnał i pieniądze lądują na koncie AFN z odpowiednim dopiskiem, chyba, że jakoś inaczej?
Wiesz już dokładnie ile to będzie, bo pisałaś chyba coś około 100 zł, tylko jakie duże jest to koło?
panikota pisze:Kropka ma allegro aktualne, bo jakoś nie mogę znaleźć? Jeśli nie to mogę zrobić, akurat mam chwilkę czasu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości