Xm....x - jak to jest, że nie odpowiadasz na moje pytanie o to czego oczekiwałaś śląc do dr Garncarza kolejne maile - skoro zaproponował pomoc? Niewygodnie pytanie? Pierwsza rzecz, pierwsze pytanie jakie mi zdałaś to co propnuję skoro w pn operacja. To zaproponowałam konsultację w pn rano - jak widać to była zła propozycja, nie wiem dalej o co ci chodzi....
Ewo, operacja została przyspieszona ponieważ z oczami się pogorszyło, no nie dziwne, były leczone tylko jedymi kroplami. xmx - zobacz sobie na wątek małych dwóch kotków które ewick zabrała do Garncarza - dostały 3 ordzaje róznych kropli na oczy....

Dla wyjaśniena - pytałam xmx (sorki za skrót) jak moze wierzyć w konieczność operacji wetom, którzy parę dni wcześniej zapewniali ja - tak mi mówiła - zę z oczami bedzie OK? Odpowiedzi nie było.
xmx- pozostaje mi wierzyć, ze w stosunku do samej siebie będziesz tak samo 'konskewentna' i 'racjonalna' jak do Franka - jak zachorujesz, to proszę przesyłaj lekarzowi mailem opis dolegliwości i każ się zdalnie leczyć. A jak Cię ząb zaboli, to idź do internisty, a potem po porstu daj go sobie wyrwac - po co masz się męczyc?
BTW - na stopie koleżeńskiej nie jesteśmy, z tym się jak najbardziej zgadzam