Sosnowiec - syjamek,biało-rude,dymne i inne szukają DSstr 21

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt maja 15, 2009 20:56

[quote="XAgaX"]:ok: :ok: :ok: za dobre domki dla maluszków i dobre samopoczucie Tereni :)

Maleficarium, witam Cię serdecznie :) zostań z nami jak najdłużej :)[/quot

witam również:) i ślicznie dziękuje za zaproszenie na miau.pl, nie tylko postaram się być tu jak najdłużej, ale mam także zamiar zaadoptować koteczka, ale to jeszcze trochę, niech się moja Bastet najpierw zadomowi bo po 7 latach przeprowadziła się do innego domu i jest troszkę zdziwiona, a koty które zostały u mamy bardzo jej nie odpowiadały, bo jest okropną zazdrośnicą i złośnicą...ale damy radę, jakoś będę musiała jej to powiedzieć
Obrazek dawno, dawno temu...Kotom oddawano boską cześć - Koty nigdy tego nie zapomniały...

Maleficarum

Od: Czw maja 14, 2009 20:57

Post » Pt maja 15, 2009 20:59

W GÓRĘ DUPELKI, JAK NAJWYŻEJ, JESTEŚMY Z WAMI I ZAWSZE BĘDZIEMY!!
Obrazek dawno, dawno temu...Kotom oddawano boską cześć - Koty nigdy tego nie zapomniały...

Maleficarum

Post » Pt maja 15, 2009 22:12

w górę dzieciaki :)

Znam chętną Dużą, która marzy o adopcji małego bidulka. Ręczę własną głową, że to odpowiedzialna osoba ;) 25 lat, po studiach, z własnym mieszkaniem w Sosnowcu, stabilna emocjonalnie :lol:
Czy mogłabym prosić o jakiś namiar telefoniczny? (znajoma nie ma stałego dostępu do netu ) Przekazałabym jej, coby sama już zorientowała się, jakie ma szanse na przygarnięcie małego futra

Pozdrawiamu

wiewiora11 i Myszka

wiewióra11

Od: Nie mar 30, 2008 20:09

Post » Sob maja 16, 2009 0:03

wiewióra11 pisze:w górę dzieciaki :)

Znam chętną Dużą, która marzy o adopcji małego bidulka. Ręczę własną głową, że to odpowiedzialna osoba ;) 25 lat, po studiach, z własnym mieszkaniem w Sosnowcu, stabilna emocjonalnie :lol:
Czy mogłabym prosić o jakiś namiar telefoniczny? (znajoma nie ma stałego dostępu do netu ) Przekazałabym jej, coby sama już zorientowała się, jakie ma szanse na przygarnięcie małego futra

Pozdrawiamu

wiewiora11 i Myszka

Nie ma sprawy już ślę PW :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob maja 16, 2009 8:54

Obrazek

Hop do góry dupelki!

całek

Od: Czw kwi 23, 2009 22:23

Post » Sob maja 16, 2009 9:09

hopsa kochane, trzymamy za was kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!

Maleficarum

Post » Sob maja 16, 2009 11:02

Hop!

Obrazek

całek

Od: Czw kwi 23, 2009 22:23

Post » Sob maja 16, 2009 14:10

Hop do gory sliczne modele utalentowanego fotografa
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Sob maja 16, 2009 16:35

XAgaX pisze::ok: :ok: :ok: za dobre domki dla maluszków i dobre samopoczucie Tereni :)

A dziękuję, dziękuję bardzo :lol: generalnie to samopoczucie to mam dobre :lol: ale czasami szlag mnie trafia :lol: wiesz Aga u mnie w pracy wszyscy są przyzwyczajeni, że zawsze mam dobry humor i nie marudzę, i czasami gadam jak najęta, więc kiedy mi się zdarzy, że siedzę cicho jak trusia to wszyscy nade mną biadolą, a cóz się takiego strasznego stało :lol: więc czasami się śmieję, że ja nie mam prawa być smutna i nie oddzywać się bo wszystkim tego brakuje :lol:
A tak nawiasem mówiąc u mnie na tymczasie jeden z dupelkó zwany Norkiem

terenia1

Post » Sob maja 16, 2009 16:40

A to maluch NOREK i KORA (zresztą Kora też jest z naszego sosnowieckiego schroniska - jest już u na cały roczek :lol: )
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

terenia1

Post » Sob maja 16, 2009 19:07

Hop po domki
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Sob maja 16, 2009 19:07

Norek i Kora żyją jak pies z kotem :lol:

jak mnie schlag trafia, to wszyscy się po kątach chowają- glosik mam donośny i potrafię dobitnie przedstawić swoje racje :twisted:

Maleficarum, oczywiście daj kici czas (i wymiziaj od cioci Agi), wszystko będzie OK :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob maja 16, 2009 19:28

całek pisze:Obrazek

Hop do góry dupelki!

Hop do góry malutkie :)

Całek fajne zdjątko.
Widać, że też się znasz na obróbce :)
Przepraszam za pytanie poza tematem kotki- masz może swoją strone, lub wystawiasz na obiektywnych, itp?

blekitna

Od: Nie kwi 19, 2009 8:26

Post » Sob maja 16, 2009 21:13

blekitna pisze:
całek pisze:Obrazek

Hop do góry dupelki!

Hop do góry malutkie :)

Całek fajne zdjątko.
Widać, że też się znasz na obróbce :)
Przepraszam za pytanie poza tematem kotki- masz może swoją strone, lub wystawiasz na obiektywnych, itp?

Ten maluszek jest od nas z kociarni .Niestety jest chory :( A co do reszty to nie wiem .Czekamy na odpowiedź Całka ktory notabene bedzie zajmował się naszą stronką :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob maja 16, 2009 23:27

:twisted: dupeleczki po domeczki
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

[poprzednia][następna]