Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Asia_K pisze:przeczytałam i nie ma zadnych zastrzeżeń
Asia_K pisze:To ja bardzo prosze o informacje jaka zapadła decyzja. Bo jesli kociak nie pojedzie w sobotę do Łodzi to postaram się załatwić mu u nas kastrację. A że zaprzyjaźniony wet pracuje dzis do 13:00 to trochę czasu mało
aga_lodz pisze:Asia_K pisze:To ja bardzo prosze o informacje jaka zapadła decyzja. Bo jesli kociak nie pojedzie w sobotę do Łodzi to postaram się załatwić mu u nas kastrację. A że zaprzyjaźniony wet pracuje dzis do 13:00 to trochę czasu mało
kurcze i decyzja jest, ale kotka jeszcze nie będzie jutro ;(
okazało się, że Lilly ma jakieś problemy rodzinne i wyjeżdża z Wawy, ma się odezwać do mnie zaraz po powrocie w przyszłym tyg i wtedy umówimy się na odbiór kociaka...także kastracja jak najbardziej wskazana w tym czasie, ale jest taki problem, że jak Lilly nie będzie w domu to kotkiem ma się opiekować jej przyjaciółka tzn przychodzić będzie i dokarmiać, także nie wiem czy będziesz miała możliwość zabrania kociaka na ciachnięcie...
kurcze, tak mi się smutno robiło, myślałam, ze już jutro będzie u nas, cały czas oglądam jego zdjęcia, no zakochałam się na zabój
pisiokot pisze:Zrozumiałam z tego postu i maila od Agi, że Lilly chce oddać kotka osobiście, stąd ta zwłoka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości