POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY vol.3

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 05, 2009 22:30

Agnieszka Marczak pisze:
seja pisze::) jutro po 18 Gaduła i Oluś jadą własnego domku

:dance: :dance: :dance:

Nie mogłam się oprzeć :roll:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Czw lut 05, 2009 22:34

To od jutra mam miejsce na DT.
Malarze się kotów nie doczekali :D

Nie wiem co teraz, czy czekać na rudzielce od Agi, bo nie wiem czy Aga będzie teraz miała czas na ich łapanie :?:

Czy...?Czy brać te dwie kice co mamy na stronce ,one są ze stajni bodajże? Ta Pani co do mnie jutro przyjedzie mówiła , że jej mama albo babcia potrzebują kotka do łapania myszy...czy one by się nadawały?

Czy wziąć pozostałe Pik-Poki dla oswojenia , a potem dać Soni?

Co do Tosi Norweżki :) TŻ wyraził zgodę jedynie na DT...bo on nie wierzy, że w domu nie będzie mnóstwa kłaków...więc jeżeli Tośka jest za dużym obciążeniem , to po weekendzie będę w Gdynii i mogę ją zgarnąć.
Ostatnio edytowano Czw lut 05, 2009 22:54 przez seja, łącznie edytowano 1 raz

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Czw lut 05, 2009 22:48

Jest chętna osoba na Tosię córka takiej pani co mieszka w bloku obok mnie ale jeszcze nie oglądali kici więc na razie musi ona zostać u mnie bo w każdej chwili mogą chcieć ją obejrzeć ...jak nie będę mogła jej mieć u siebie to dam znać ...trzymajcie kciuki żeby pan jutro zdecydował się na Pikpoka :)
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Czw lut 05, 2009 22:49

trzymam :!: :!: :!: :D

seja

Post » Czw lut 05, 2009 22:58

seja pisze:Sabina, ja 24/7 siedze w domu teraz... i czekam na swoje zamówienia...
do 19.02 z domu na dłużej niż godzinę nie wyczołgiwuję się-i jakby co to ja po 8.02 będę jeździć na zajęcia do Gdynii i mogłabym ją podrzucić komuś z nas...
A za klatkę nie można zapłacić przelewem? Wtedy TŻ by nie widział jak wyciągasz z portfela gotówkę...

kochana dziękuję. klatkę już zamówiłam dziś na adres majki. maja zapłaci przelewem i klatkę do niej przywiezie kurier.

dziewczyny ja nie jestem już w stanie łapać kotów :cry: co będzie z zuzią mojej chorej sąsiadki? :cry: :cry: :cry: :cry: a co z pik-pokami........jestem załamana, byłam dziś u "gina"- 4 tyg muszę brać hormony, mam zagrożenie.............i ciążę bilźniaczą :!: wyłam dziś do tej pory....wszystko mi sie zawaliło, wszystkie kocie plany padły. muszę leżeć plackiem 2 tyg, a kolejne 2 być w stanie spoczynku. w marcu kontrola, mam nadzieję, że wróce do żywych i stanę na nogach :(
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Czw lut 05, 2009 23:02

Sabina :)
Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę! Jeszcze raz gratuluje!
A to że musisz uważać i się pilnować i leżeć... dasz radę! Odpoczniesz...
Zrelaksujesz się :) Dużo pozytywnego myślenia!

seja

Post » Czw lut 05, 2009 23:10

yammayca pisze:
Agnieszka Marczak pisze:soso i biamili tyż ni ma :roll:

Chyba się wstydzą, że są w PKDT :(
A szkoda, bo do Sabiny zadzwonił pewien lokalny dziennikarz zainteresowany wywiadem z PKDT... Będziemy musiały powiedzieć, że PKDT liczy tylko kilka osób pokazanych na stronce... :twisted:

dziewczyny wysyłajcie do majki fotki swoje i opis na biuro. maja dziennikarza zaproszę do siebie i przyjedziesz też co? to, że nie mogę chodzic- nie znaczy, że nie mogę gadać :lol:

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Post » Czw lut 05, 2009 23:10

Sabinko,koty teraz muszą poczekać.Najwyżej ktoraś z nas to załatwi.Ty tylko powiesz gdzie co i jak.
Teraz najważniejsze są dzieci...
Matko blizniaki 8O
Trzymaj się :!:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Czw lut 05, 2009 23:11

Sabina nie obiecuję ale jak wyadoptuję koty które mam na DT to postaram się złapać kolejne pik poki byłam z tobą więc wiem gdzie one są i jak wyglądają . Nie martw się wszystko będzie dobrze najważniejsze byś dbała o siebie i twoje fasolki które nosisz w brzuszku.
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Czw lut 05, 2009 23:17

kinga-kinia pisze:Kochani ale jesteście niecierpliwi rozmawiałam z naszą panią prezes czyli Sabiną w paru sprawach dotyczących kotów i dzwoniłam do pana i umówiłam się z nim na jutro na godz 12:00 pan jest z Gdyni i mówił z że mieszka niedaleko mnie ....

kinga ty mi nie prezesuj :!: to tylko tak w tych papierach jest nasmarowane.....jestem wasza koleżanką...a w dodatku obecnie uziemioną i nie czynną :(

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Czw lut 05, 2009 23:27

sabina skaza pisze:
kinga-kinia pisze:Kochani ale jesteście niecierpliwi rozmawiałam z naszą panią prezes czyli Sabiną w paru sprawach dotyczących kotów i dzwoniłam do pana i umówiłam się z nim na jutro na godz 12:00 pan jest z Gdyni i mówił z że mieszka niedaleko mnie ....

kinga ty mi nie prezesuj :!:

oj dobra dobra wymskneło mi się :wink:
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Czw lut 05, 2009 23:28

sabina skaza pisze:
yammayca pisze:
Agnieszka Marczak pisze:soso i biamili tyż ni ma :roll:

Chyba się wstydzą, że są w PKDT :(
A szkoda, bo do Sabiny zadzwonił pewien lokalny dziennikarz zainteresowany wywiadem z PKDT... Będziemy musiały powiedzieć, że PKDT liczy tylko kilka osób pokazanych na stronce... :twisted:

dziewczyny wysyłajcie do majki fotki swoje i opis na biuro. maja dziennikarza zaproszę do siebie i przyjedziesz też co? to, że nie mogę chodzic- nie znaczy, że nie mogę gadać :lol:

Wysłałam .
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Czw lut 05, 2009 23:30

kinga-kinia pisze:Sabina nie obiecuję ale jak wyadoptuję koty które mam na DT to postaram się złapać kolejne pik poki byłam z tobą więc wiem gdzie one są i jak wyglądają . Nie martw się wszystko będzie dobrze najważniejsze byś dbała o siebie i twoje fasolki które nosisz w brzuszku.

kinia jak pik-pok znajdzie już swoje miejsce na ziemii, to może dasz radę przeszmuglować chociaż jednego? dobrze by było, bo gishy nie ma w trójmieście, a ja jestem totalny betono-placek :( może jak mpacz78 zwolni sie miejscówka to ona by zabrała jednego chociaż? monia jest doskonała w poskramianiu dzikusków.

SEJA- te z rumii ze stajni są doskonałe do łapania myszy :!: ale nie są odrobaczone. seja ja mogę prowadzić twoje rozmowy adopcyjne....w tej chwili moge tylko gadać.....

mam nadzieję, że kotek bury- wyrzucony z domu nie trafi na ulicę :!: że zdarzy się jakiś cud :!: po co ma iść do schroniska?????????? czy nie ma juz u nas nawet pół miejsca wolnego????????? :cry: może ktos się zgłosi na dt na dniach?

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Czw lut 05, 2009 23:38

Kropka pojechała do nowego domku, notabene baaardzo sympatycznego ;) Mam nadzieje, że za parę dni uda mi się ją odwiedzić i przekonać sie na własne oczy, że jej nie zjedli :]

Rozmawiałam z Camelot, w weekend zawita u mnie czarne kocię :)

Fotka i opis będzie, tylko muszę znaleźć jakąś sensowną, coby ludzi nie straszyć ;]
Obrazek Obrazek

soso

Od: Śro lis 26, 2008 7:38

Post » Czw lut 05, 2009 23:39

Jestem ja wolna od jutra...
Wspomnę tej Pani jutro o tych kotkach, może wezmą dwie?

Są wolni Malarze jeszcze...

Więc są dwa DT...

seja

[poprzednia][następna]