Agnieszka Marczak pisze:seja pisze::) jutro po 18 Gaduła i Oluś jadą własnego domku
![]()
![]()
Nie mogłam się oprzeć

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Agnieszka Marczak pisze:seja pisze::) jutro po 18 Gaduła i Oluś jadą własnego domku
![]()
![]()
seja pisze:Sabina, ja 24/7 siedze w domu teraz... i czekam na swoje zamówienia...
do 19.02 z domu na dłużej niż godzinę nie wyczołgiwuję się-i jakby co to ja po 8.02 będę jeździć na zajęcia do Gdynii i mogłabym ją podrzucić komuś z nas...
A za klatkę nie można zapłacić przelewem? Wtedy TŻ by nie widział jak wyciągasz z portfela gotówkę...
yammayca pisze:Agnieszka Marczak pisze:soso i biamili tyż ni ma
Chyba się wstydzą, że są w PKDT![]()
A szkoda, bo do Sabiny zadzwonił pewien lokalny dziennikarz zainteresowany wywiadem z PKDT... Będziemy musiały powiedzieć, że PKDT liczy tylko kilka osób pokazanych na stronce...
kinga-kinia pisze:Kochani ale jesteście niecierpliwi rozmawiałam z naszą panią prezes czyli Sabiną w paru sprawach dotyczących kotów i dzwoniłam do pana i umówiłam się z nim na jutro na godz 12:00 pan jest z Gdyni i mówił z że mieszka niedaleko mnie ....
sabina skaza pisze:kinga-kinia pisze:Kochani ale jesteście niecierpliwi rozmawiałam z naszą panią prezes czyli Sabiną w paru sprawach dotyczących kotów i dzwoniłam do pana i umówiłam się z nim na jutro na godz 12:00 pan jest z Gdyni i mówił z że mieszka niedaleko mnie ....
kinga ty mi nie prezesuj![]()
sabina skaza pisze:yammayca pisze:Agnieszka Marczak pisze:soso i biamili tyż ni ma
Chyba się wstydzą, że są w PKDT![]()
A szkoda, bo do Sabiny zadzwonił pewien lokalny dziennikarz zainteresowany wywiadem z PKDT... Będziemy musiały powiedzieć, że PKDT liczy tylko kilka osób pokazanych na stronce...
dziewczyny wysyłajcie do majki fotki swoje i opis na biuro. maja dziennikarza zaproszę do siebie i przyjedziesz też co? to, że nie mogę chodzic- nie znaczy, że nie mogę gadać
kinga-kinia pisze:Sabina nie obiecuję ale jak wyadoptuję koty które mam na DT to postaram się złapać kolejne pik poki byłam z tobą więc wiem gdzie one są i jak wyglądają . Nie martw się wszystko będzie dobrze najważniejsze byś dbała o siebie i twoje fasolki które nosisz w brzuszku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości