Rudo-biały Garfild&Miciek ma wspaniały D.S. w Krakowie

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sty 16, 2009 11:26

sozaa pisze:Jak to czytam to mnie w sercu ciska....a ja jestem taka psiara!!! Moje marzenie to pies!! Niestety teraz mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu i piesek musialby zostawac sam od 9-17 :( Mieszkam w Krakowie i dysponuje samochodem (meza :)). On z kolei jest wielkim kociarzem, sami 2 tygodnie temu adoptowalismy Migotke, jednooka kotke ze schroniska w Oswiecimiu, pojechalismy po nia, choc strasznie padal snieg, my mamy opony letnie, i zepsuly nam sie wycieraczki....Pogadam z mezem dzis wieczorem, moze bedziemy mogli po kotka pojechac, skoro jest DT :) a co z psinka?

Moje psy są same od 7-ej do 17ej. I żyją - a mogły już nie...
Takich, którzy się wahają, tak tak Ty, pytam: Czy w schronisku byłoby psu lepiej, niż u ciebie w domu? Nie byłby sam - dookoła sporo psów, w tym agresywne... boksy nieogrzewane, żarcie takie sobie, zero szans na spacerek czy dotyk ludzkiej ręki... Kochana - może dałabyś jednak jakiemuś pieskowi szansę? Piesek staruszki trafi do schronu... Wychuchany, zraz złapie kaszel kennelowy, zapalenie płuc... Takie domowe pieszczochy zimą żyją zwykle w schronisku tydzień - dwa. A potem - do spalarni odpadków...
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pt sty 16, 2009 11:27

Znikam z netu. Jadę do przychodni operować moją kicię.
Justa ma na mnie namiary.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pt sty 16, 2009 12:54

Miuti pisze:
sozaa pisze:Jak to czytam to mnie w sercu ciska....a ja jestem taka psiara!!! Moje marzenie to pies!! Niestety teraz mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu i piesek musialby zostawac sam od 9-17 :( Mieszkam w Krakowie i dysponuje samochodem (meza :)). On z kolei jest wielkim kociarzem, sami 2 tygodnie temu adoptowalismy Migotke, jednooka kotke ze schroniska w Oswiecimiu, pojechalismy po nia, choc strasznie padal snieg, my mamy opony letnie, i zepsuly nam sie wycieraczki....Pogadam z mezem dzis wieczorem, moze bedziemy mogli po kotka pojechac, skoro jest DT :) a co z psinka?

Moje psy są same od 7-ej do 17ej. I żyją - a mogły już nie...
Takich, którzy się wahają, tak tak Ty, pytam: Czy w schronisku byłoby psu lepiej, niż u ciebie w domu? Nie byłby sam - dookoła sporo psów, w tym agresywne... boksy nieogrzewane, żarcie takie sobie, zero szans na spacerek czy dotyk ludzkiej ręki... Kochana - może dałabyś jednak jakiemuś pieskowi szansę? Piesek staruszki trafi do schronu... Wychuchany, zraz złapie kaszel kennelowy, zapalenie płuc... Takie domowe pieszczochy zimą żyją zwykle w schronisku tydzień - dwa. A potem - do spalarni odpadków...

Miuti Świete słowa :( Mocno trzymam :ok: za zdrówko Twoich kiciów i oczywiście Twoje :):):)
Byłam dzis u tej pani i byl wywiad z Super Exspresu i zdjecia zwierzaczków , obawiam sie ze kot i pies muszą iść do DT razem bo sa bardzo ze sobą związane :(:(:( Miuti bardzo Ci dziekuje za deklaracje przyjecia kota , jesteś wielka :1luvu: ale dla nich samo DT będzie ogromnym stresem i jak pójdą razem to lepiej to znosą :roll:

I jak nie znajdzie sie lepsze ( u mnie przepełnienie ) to trafia do mnie w niedziele wieczorem , pani cały czas płacze a dla starszej pani stres jest bardzo niebezpieczny i obiecałam jej że jak tylko znajda dom to dam znać .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt sty 16, 2009 13:01

Pamietajcie o mnie i moim transporcie, gdybym mogla po jechac po obydwa zwierzaczki i przywiezc do Miuti :)

sozaa

Od: Śro gru 31, 2008 12:12

Post » Pt sty 16, 2009 13:05

Sozaa jesteś wielka :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt sty 16, 2009 13:54

cały czas myślę o parce, żeby ktoś ich pokochał...proszę
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt sty 16, 2009 14:54

hop hop rude misiaczki

sozaa

Post » Pt sty 16, 2009 16:57

Czy ktos je pokocha ???
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt sty 16, 2009 19:06

na górę :D
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Pt sty 16, 2009 20:51

znowu hop

Petka

Post » Pt sty 16, 2009 20:55

Jejku...co dalej...zostały 2dni.... :roll:

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Sob sty 17, 2009 9:32

czy cos wiadomo? jestesmy gotowi do podrozy.... ps. nie chcemy zwrotu kosztow paliwa.

sozaa

Post » Sob sty 17, 2009 9:36

sozaa pisze:czy cos wiadomo? jestesmy gotowi do podrozy.... ps. nie chcemy zwrotu kosztow paliwa.

Jeszcze nic nie wiadomo , nadal czekamy :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob sty 17, 2009 13:24

ważne...pilne...pomocy...

Petka

Post » Sob sty 17, 2009 13:30

Garfield ma obserwatora na allegro....
jejku może ktoś pokocha wspaniałego rudzielca :lol:

Petka

[poprzednia][następna]