pisiokot pisze:carmella pisze:Berni, nie dbasz o wątki i bieżące wiadomości
Susie pojechała do nowego domku wczoraj, ma kociego towarzysza
Dorota, no

Opowiadaj zaraz

zaaaaaaaaaaaaaarazzzzzzzzzzzzz.............................
Susie zamieszkała nie tylko w towarzystwi kocurka Bolka.Ma również kolegę szczurka, który z Bolkiem się bawi i żyje, co było dla mnie sporym zaskoczeniem, bo nie mam za duzego doświadcznia jesli chodzi o relacje koty-małe stworzonka. Wizyta chomika mojej siostry dostarczyła kotom niesamowitcyh wrażeń, ale bardziej myśliwskich niż towarzystch. Zresztą chomikowi tez ta wizyta dostarczyła wrażeń, kiedy nagle wokół jego klatki zebrał się tłum drapieżców którzy akurat mieli ochotę wrzucić coś na ząb.
A się okazalo że kot i szczur mogą sobie razem zyć, ba nawet sie lubi i bawić.
Susinka jednak wydawała sie mi kocinka na tyle delikatną, na tyle ciekawską i rozsądną że stwierdziłam że będzie się nadawała jako towarzyszka dla Bolka no i szczurka.
Co okazało się prawdą czyli moja kobieca intuicja mnie nie zawiodła.
Mała i Bolek nawet na siebie nie syknęli, tylko z ciekawością łazikowali za sobą po mieszkaniu a juz pierwszą noc Susie wpakowała się do lóżka Dużych razem z Bolkiem.
Szczur został obwąchany i nie zjedzony.
Trudno było mi się z moim Cukiereczkiem rozstać. Starsznie zapadła mi w serducho, taki własnie mały słodki cukiereczek. Ale wiem ze w nowym domku miłości jej nie braknie.