Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
JoasiaS pisze:alus1 pisze:rozpuszczonego kota co mnie wychował na swoją modłę - o 5 pobudka na karmienie np.
Chyba wszyscy tutaj tak mamy![]()
![]()
Mój Frodo też każe sobie podawać śniadanko w okolicach 4-tej rano![]()
Joasia
JoasiaS pisze:alus1 pisze:rozpuszczonego kota co mnie wychował na swoją modłę - o 5 pobudka na karmienie np.
![]()
Joasia
Jura pisze:JoasiaS pisze:alus1 pisze:rozpuszczonego kota co mnie wychował na swoją modłę - o 5 pobudka na karmienie np.
![]()
Joasia
A ja moim tymczasom zostawiam pełne miseczki przed pójściem spać i rano mam spokój
Jura pisze:JoasiaS pisze:alus1 pisze:rozpuszczonego kota co mnie wychował na swoją modłę - o 5 pobudka na karmienie np.
![]()
Joasia
A ja moim tymczasom zostawiam pełne miseczki przed pójściem spać i rano mam spokój
JoasiaS pisze:Jura pisze:JoasiaS pisze:alus1 pisze:rozpuszczonego kota co mnie wychował na swoją modłę - o 5 pobudka na karmienie np.
![]()
Joasia
Jura, u mnie też miseczka pełna suchego stoi sobie w nocy. Ale tu chodzi o rytuał, o kocio-ludzkie "wstań i pogadaj ze mną"![]()
Joasia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 674 gości