Pewnie że słodziaki no i towarzystwo zaczyna byc mruczące a wczorah ciocia Justin przycięla wszystki pazurki z czego maluchy wcale nie były zadowolone Największym panikarzem okazal sie Iwo. Jest najkochańszy z całej piatki ale tak jak kochany tak panikarz conajmniej jakbyśmy mu obcinały całe łapki
Kotki z charakterkiem!
O obcinaniu pazurków to moge co nieco powiedzieć Ja mojej Frani do dzisiaj pazurki u weta przycinam, bo tam tylko respekt czuje! Chociaż zwykle wet trzyma a mój mąż ciacha!
A całe oprzyrządowanie lezy w szufladzie nieruszane.
Hopsiajcie Kotki z chrakterkiem! Co wam bedą pazurki przycinali
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Maleńtasy słodziaki do góry...!!!!!
Maluszki sa boskie!!!!! Boskie, boskie,boskie...mały panikarz również a potem chyba tego stresu miał silny odruch ssania i wyssał koszyk troszkę jakby... Słodki jest!!!!
Śliczne faktycznie. A to tylko fotki! Na żywo to chyba do schrupania!
Jak Ty Elu sobie z nimi radzisz? Przeciez to niezła gromadka, pomysłów 100 na minutę
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
oj to fakt ze pomysłów im nie brakuje. Dzisiaj w nocy któreś zapaliło światło na korytarzu Wpinały sie po drzwiach wejsciowych i pewnie dupskiem zawadziło o włącznik Wujaszek Pafnucy jest przekochany on im wręcz matkuje jeszcze troszke a mu do cyca się przysadzą . Jak dopuszczą mnie domownicy do komputera to wstawie fotki. Ciekawe czemu moje kocice nie wykazuja takiej opiekuńczości jak Pafi.
Miały być fotki maluszków z Pafnucym ale aparat zastrajkował i zdjęcia jakieś takie rozmydlone wyszły. Kociakom spodobało się spanie z nami w łóżku teraz trzeba bardzo uważać żeby żadnego nie zdusić