wyrwali mi ogon...Nesca znów w potrzebie!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob cze 16, 2007 12:53

Ja tu na pewno nic nie poradze (
Broni "swoich" malych i to chyba minie jak malych nie bedzie...o ile sie nie utrwali ta agresja do suni..
Przykre bardzo.
U naszej wet jest kot, ktory jak tylko zobaczy psa, to laduje mu na karku i ujezdza.Kocich pacjentow otacza opieka )
Moj kot uwaza psy za przyjaciol.Wszystkie. Boje sie, ze gdyby mi nawial i spotkal psa....Za to na widok kota jego chore serduczko wali jak szalone i rzuca sie do walki.
Strasznie mi szkoda suni. Jest taka bezbronna. Chyba jedyne rozwiazanie, to znalezc jak najszybciej dom dle koteczki, dom bez psa lepiej...

Pewnie, ze to byl cud. Cud, ze ja uslyszalas, cud, ze zyla jeszcze, cud, ze trafila na Ciebie. Jedyny nie -cud, to to ze maz ogladal mecz, oni to kochaja) Ale tym razem jakie dobre skutki to mialo :-)
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Sob cze 16, 2007 19:18

Nesia potrzebuje jeszcze jednego cudu, swojego domu i ludzi, którzy ja pokochają.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Sob cze 16, 2007 22:08

iwcia pisze:Nesia potrzebuje jeszcze jednego cudu, swojego domu i ludzi, którzy ja pokochają.

Domku gdzie jesteś??

Doruniad

Od: Wto mar 27, 2007 18:59

Post » Nie cze 17, 2007 9:46

trafiłam tu dzięki montes. Na szczęście wkleiła link w wątku Alicji. Justyna, bardzo Ci współczuję, ale pewnie nie tego potrzeba Ci najbardziej.

Konieczny domek dla terrorystki, bo pozostały zwierzyniec przypłaci to zdrowiem. Czy kotka ma ogłoszenia, czy jest na allegro?

Przyznam, że nie przejrzałam całego wątku dokładnie.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie cze 17, 2007 9:52

Femka pisze:trafiłam tu dzięki montes. Na szczęście wkleiła link w wątku Alicji. Justyna, bardzo Ci współczuję, ale pewnie nie tego potrzeba Ci najbardziej.
Konieczny domek dla terrorystki, bo pozostały zwierzyniec przypłaci to zdrowiem. Czy kotka ma ogłoszenia, czy jest na allegro?

Na allegro nie ma Nesi samodzielnego ogłoszenia tylko takie zbiorcze :oops: i mało ją widać https://ssl.allegro.pl/item204358335_ko ... omow_.html
A tutaj jest ogłoszenie z nowymi zdjęciami http://www.adopcje.org/adopcja5873.html
Femko dziękuję za odzew :D
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Nie cze 17, 2007 9:59

montes pisze:
Femka pisze:trafiłam tu dzięki montes. Na szczęście wkleiła link w wątku Alicji. Justyna, bardzo Ci współczuję, ale pewnie nie tego potrzeba Ci najbardziej.

Na allegro nie ma Nesi samodzielnego ogłoszenia tylko takie zbiorcze :oops: i mało ją widać https://ssl.allegro.pl/item204358335_ko ... omow_.html
A tutaj jest ogłoszenie z nowymi zdjęciami http://www.adopcje.org/adopcja5873.html
Femko dziękuję za odzew :D

nie ma za co dziękować. To ja powinnam się wstydzić, że nie dotarłam sama do wątku z naszego regionu. :oops:

zrobimy tak: ja nigdy nie dawałam ogłoszeń sama na allegro, ale mam konto w pełni aktywne. Dzisiaj posiedzę, żeby się nauczyć wstawiać ogłoszenia, potem dokładnie przejrzę wątek (mam nadzieję, że są fotki?), spróbuję coś napisać takiego, żeby Nesca była bardzo zauważalna na allegro. Najpierw wyślę Ci do akceptacji.
Nie wiem, ile czasu mi to zajmie, bo ja jestem w kwestiach wstawiania i kombinowania w internecie inteligentna inaczej :D . Ale obiecuję, że zrobię to dzisiaj.
Obrazek

Femka

Post » Nie cze 17, 2007 10:15

Femko :1luvu: Zdjęcia prześlę Ci e-mailem :D Jest mi strasznie miło i ciepło na sercu kiedy ktoś okazuje bezinteresowną pomoc
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Nie cze 17, 2007 10:42

Montes, tutaj wszystkie działania są bezinteresowne, bo skierowane na pomoc zwierzętom. Nie robię nic szczególnego, nawet nie wiem, jaki będzie dzisiaj efekt mojej nauki na allegro. Na PW wysyłam Ci mój adres, prześlij fotki.

ale w jednym się z Tobą zgadzam: mnie też się ciepło na sercu robi, gdy ktoś chce mi pomagać tak po prostu. Człowiekowi jest wtedy jakoś tak... dobrze. I się wzruszyłam :D
Obrazek

Femka

Post » Nie cze 17, 2007 14:01

Trzymam kciuki :kotek:

j_a_d

Od: Śro maja 16, 2007 0:32

Post » Nie cze 17, 2007 14:31

j_a_d pisze:Trzymam kciuki :kotek:

uda się na pewno, tylko trzeba solidnie popracować. Ja już rozgryzam allegro :D
Obrazek

Femka

Post » Nie cze 17, 2007 20:11

Dziewczyny bardzo Wam dziękuję, szczególnie magiji za aukcję na allegro :1luvu:
http://allegro.pl/show_item.php?item=207081003

Teraz musi się duać, Nesia musi znaleźc dom.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Nie cze 17, 2007 21:00

niestety, allegro mnie pokonało, nie dałam rady tego rozgryźć. Na szczęście jest Magija i Iwcia- licytacja poszła. teraz proszę nie blokować telefonu, żeby domek się dodzwonił.

Ale, drogie Cioteczki, to nas nie zwalnia z obowiązku podrzucania wątku.
Obrazek

Femka

Post » Nie cze 17, 2007 23:04

Podniosę maleńką na dobranoc :D

iwcia

Post » Pon cze 18, 2007 8:29

a ja podniosę na dzień dobry.
Słodkie głaski, malutka księżniczko.
Trzymam kciuki za telefony
Obrazek

Femka

Post » Pon cze 18, 2007 9:22

A jakieś "papierowe" ogłoszenia, ulotki ... :?:

Idę do lecznicy na szczepienia z Zeldą, mogłabym też zostawić w zaprzyjaźnionej hurtowni zwierzakowej :roll:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

[poprzednia][następna]