jandzia pisze:skończcie z tym obrażaniem,znam swojego kota i wiem na co go stać nie raz mnie atakowała kiedy kupiłam psa,w nocy się budziłam a ona stała nad moją głową z pazurem,
sorry, ale

a persy to jadowite sa

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
jandzia pisze:skończcie z tym obrażaniem,znam swojego kota i wiem na co go stać nie raz mnie atakowała kiedy kupiłam psa,w nocy się budziłam a ona stała nad moją głową z pazurem,
enigma pisze:jandzia pisze:skończcie z tym obrażaniem,znam swojego kota i wiem na co go stać nie raz mnie atakowała kiedy kupiłam psa,w nocy się budziłam a ona stała nad moją głową z pazurem,
sorry, ale![]()
a persy to jadowite sa
Tess 1610 pisze:proszę nie obrażać mojego persa bo jak mu powiem,że jest jadowity,to będzie was w snach prześladował
enigma pisze:jandzia pisze:skończcie z tym obrażaniem,znam swojego kota i wiem na co go stać nie raz mnie atakowała kiedy kupiłam psa,w nocy się budziłam a ona stała nad moją głową z pazurem,
sorry, ale![]()
a persy to jadowite sa
jandzia pisze:moja babcia mi opowiadała że w dzieciństwie na probostwie pewien ksiądz miał tylko tego kota jadł z nim przy stole i spał w łóżku kiedy miał gości zamknął kota w komórce żeby nie wchodził na stół,a jak wszyscy poszli to przegryzł mu krtań,policja domyślała się że to kot po śladach na zyi,wychodząc wyjżeli przez okno i zobaczyli jak kot dopada do szyi księza,to była głośna sprawa i na faktach tylko dawno temu.
aamms pisze:A nie słyszałaś o tym, że spanie z kotką powoduje bezpłodność u dziewczynek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości