Tymczasu pilnie szuka trójka małych kociaków z krakowskiej piwnicy. kotki są w wieku ok 4 miesiące , 2 czarne i jeden białoczarny. są chude, nieoswojone, nieszczepione, nieodropaczone i nieodpchlone. maja zaropiałe oczka, potrzebuja leczenia. Prosze o pomoc.
...............
NIEAKTUALNE! kotki sa już w tymczasie, teraz szukają domku stałego.
Ostatnio edytowano Pon mar 17, 2008 13:29 przez MajeczQa, łącznie edytowano 1 raz
KOCHANI PRZYGARNęłąM BIEDULKę...MAłą KOTECZKę, KTóRą KTOś WYWALIł Z DOMU. NIE JEST W CIążY. BęDę Ją KASTROWAć. JEST JUż ODROBACZONA I CZEKA NA SZCZEPIENIA. KTO BY JA CHCIAł? JA JUż KOTKA MAM I BARDZO MAłE MIESZKANKO. NA RAZIE BęDę JEJ SZUKAć PANA
Trójmiasto. kotka wyrzucona w zaawansowanej ciąży. bedziemy próbowali odłowić i dokonać aborcji. kotka po zabiegu nie powinna wrócić na ulicę. potrzebny tymczas!!!!
jak nam się nie uda...to na świt przyjdą kolejne niechciane kociaki...dużo bo kotka ponoć jest neisamowicie pękata. postaram sie zrobić zdjęcia jutro lub pojutrze
wystraszona i nieufna więcej informacji będę miała pewnie dziś, bo zaraz na 19:00 jadę ją odłowić. niesamowicie pękata jest i może dlatego też się boi i unika człowieka...
to jej wątek
ja ją wezmę jakby co do 7 kwietnia ale potem...czeka ją powrót do budek jesli się nikt nie znajdzie
pisałam już o zuzi, bidulce bezdomnej, którą przygarnęłam ponad miesiąc temu pod swój dach. moja kicia jej nie zaakceptowała, koteczka jest wykastrowana, szczepiona i posiada książeczkę. proszę o pomoc!!!!!!!!!! zobaczcie na jej fotki, wklejone wyżej- można się zakochać. jej wątek na stronie:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=73 ... highlight= [/b]
marcjannakape pisze:DT na CITO potrzebny dla połamanego ogonka!
marcjannakape pisze:127/08 Młoda, 1 roczna koteczka, w schronisku od 6 kwietnia. Mogłoby się wydawać, że tej księżniczce nic do szczęścia nie trzeba… Ale tak wygląda jej ogon Czeka na amputację resztek ogonka …
W weekend znalazłam ją z już inną karteczką (na której nie ma mowy o amputacji) w najciemniejszej klatce pomieszczenia z chorymi kotami. Nie wyglądała ciekawie i bardzo mnie obsyczała
Ratujcie - dziś urodzone kociaczki mają dwa dni na znalezienie domku. Inaczej zostaną zabite. Do wzięcia razem z kocicą, potrzebny jest domek od zaraz.